#190 Häftigaste badstället!

 
 
 
 
 
 
 

#189 min helg

 
Godmorgon! 
 
Har varit lite dålig på att skriva då jag i fredags åkte på avskedsmiddag för min fina vän Lisa. Det var riktigt mysigt och hon hade lagat otroligt god middag! Den tjejen kan verkligen laga mat! 
 
I Lördags var jag och mamma med på en loppmarknad, stod från nio till två och jag fick MASSOR av kläder sålt. Det var faktiskt riktigt roligt! Efteråt åkte jag och min pojkvän ut till hans husvagn, åt middag, kollade på film och sov kvar där, väldigt mysigt! 
 
Igår stannade vi kvar där ute, kom hem och lagade mat, sov och kollade på wallander på kvällen.
 
Jag ligger nu i sängen och har precis vaknat. Är fortfarande väldigt sjuk så valde att stanna hemma från skolan, känns inte värt att tvinga upp mig dit och att jag måste sitta och lida pågrund av att jag inte får hosta. Nä, då stannar jag hemma och blir frisk istället. 
Nu blir det "vampire diaries". Ha det super!
 

#187 Första skoldagen!

 
Gick upp vid halv sju och duschade för att se om jag orkade gå till skolan. Gjorde mig iordning och bestämde mig för att åka dit. 
Det var kul att träffa alla men mådde kasst, hostade och snörvlade hela tiden, hatar den här skiten! 
Ska iaf kanske träffa rickard en stund, han kanske kommer hit och tar hand om mig. Vet fortfarande inte om jag ska iväg till min kompis middag ikväll, vet inte om jag orkar när jag knappt orkade sitta på en stol i två timmar... Vi får helt enkelt se lite senare. 
Skulle vara så himla roligt att få komma iväg och träffa roligt folk, ska proppa i mig medicin så håller vi tummarna att jag orkar ikväll. Puss

#186 Alberobello

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alberobello är känd som den såkallade "smurfstaden". Såg fram emot att få komma till den här staden under hela min resa, det var helt fantastiskt att se att det faktiskt bor människor i dom här små husen. 
Var inne i ett och det var så sjukt mysigt med det runda rummet och det höga taket. Rekommenderar verkligen att åka hit, det ligger i södra italien, uppe i bergen, väldigt fin stad!
 
Jag har somsagt hundra olika bilder från varje stad vi var i, lägger bara upp några stycken då och då, vill ni se mer får ni kommentera!

#185 HALSFLUSS

 
 
Åkte till vårdcentralen med mamma på eftermiddagen och det visade sig att jag fått en klassisk halsfluss. 
Känns väll inte sådär kul då jag trodde att jag var på bättringsväg, men fick nu antibiotika som jag ska äta i tio dagar. 
Tror inte jag går till skolan imorgon, men vi får allt se, vill ju inte missa första skoldagen. Det smittar ju inte heller två dagar efter man haft feber, vilket jag hade igår. 
 
Somnade vid fyra och vaknade halv nio, kollade på tv och åt glass och nu är jag redo för att sova igen. Pratade nyss med min fina pojkvän, blir skönt att få träffa honom imorgon, saknar honom alldeles för mycket! 
Sov gott allesammans!

#184 Sista dagen på Sommarlovet

 
Godmorgon!
Idag är det torsdag vilket betyder att skolan börjar imorgon, känns förjävligt rent ut sagt.
Hade nog känts bättre om jag inte var sjuk så jag hade hunnit träffa alla kompisar som jag hade planerat med, nu istället har jag förstört tre dagar genom att bara ligga hemma och ruttna.
 
Hittade vita prickar i halsen igår kväll så mamma bestämde att vi skulle åka till vårdcentralen idag. När jag vaknade var prickarna borta, febern borta och huvudvärken borta. Det jobbiga nu är att halsen fortfarande brinner när jag sväljer och jag hostar hela tiden. 
Ska somsagt ta det lugnt ännu en dag till, äta massa glass och bara tråka ihjäl. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, slutar elva så det är ingen lång tid. Ska också egentlige till min kompis avskedsmiddag, får se om jag orkar, vill ju inte smitta ner alla. 
 
Nehepp, hade inge roligt att berätta, ha det bra!
 

#183 Poolen

 
 
 
 

#182 Säng liggande

 
 
Godmorgon!

Har vaknat några gånger inatt av att febern kommit och gått som den velat, har flyttat runt i sängen för att jag svettats så mycket, det är iof väldigt bra, men jobbigt. Man känner sig så himla äcklig... 
Mamma åkte nyss till jobbet, fick i mig lite blåbärssoppa med is i, svalkar skönt för halsen. 
Blir alltså säng liggandes idag också, blir inte det här bättre framåt eftermiddan ska vi åka till vårdcentralen för att jag ska få medicin, det kan vara halsfluss. 
 

#181 Stranden

 
 
 
 
 
 

#180 Lecce

pappas bilder 
 
 
 
 
 
 
 
Mina bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag ett i italien började sådär.
Det var ett stort oväder med åska och blixtrar och det regnade sjukt mycket! Vid två slutade det och vi drog oss in till staden. Åt gott och kollade runt i affärer, satt sen och pratade med familjen som ägde B&Bet som vi bodde på. Mina föräldrar kände dom sen innan, en svensk familj som flyttat till Italien. 

#179 resan till Italien

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredagen den 9 Augusti var min sista dag på city gross bageri, slutade klockan tre, skyndade mig hem och hade 10 minuter på mig att packa det sista, fixa mig för att sedan åka till Skavsta flygplats. Halv fem gick planet till Italien, hyrde en bil och tog oss till ett B&B utanför Lecce. Körde vilse med hamnade tillslut på en italiensk restaurang klockan elva på kvällen. 

#178 Väldigt sjuk

 
 
Förlåt för väldigt dålig uppdaterin men har inte haft tid sen jag kom hem från italien. 
Har umgåtts massor med min fina pojkvän och träffade malin igår. 
Redan i lördags började jag känna av i halsen att det började hända något, trodde det var från flygresan och all AC på hotellen, men inatt blev jag jättesjuk. Vaknade klockan två av en tjockhals, feber och förkylning som gjorde att jag inte kunde andas. Började gråta för det gjorde så ont. 
 
Vaknade imorse vid sju, pojkvännen tog hand om mig och satte på "berättelsen om Pi", han låg och höll om mig och gjorde frukost på sängen, världsbäst! 
Har bara legat i sängen hela dagen, att ta mig hem på moppen med feber var inte kul, men nu är jag hemma, har druckit te och mår förjävligt. Vi får helt enkelt se vart det här leder, kanske inte kan gå till skolan på fredag :/ 

#177 i alberobello!

Hejsan! Sitter nu i en soffa på ett fint hotell i alberobello, den så kallade smurfstaden. Här ska vi sova en natt tills vi tar flyget hem imorgon kväll till Sverige. Känns faktiskt lite skönt att snart få komma hem, kommer dock sakna värmen.


#176 Bytt hotell!

Hej! Försökte blogga igår men min mobil är cp som vanligt, så det blir nog att köpa en ny när jag kommer hem...
Igår gick vi på marknad på förmiddagen, åkte till otranto på eftermiddagen o badade, åt glass och bara kollade på den otroligt fina staden. Köpte med oss mat hem och satt ute och åt plockmat.

Idag har vi legat vid poolen hela dagen, fick inte vårt hotell förens nyss så vi fördrev tiden där, brände mig något fruktansvärt så sitter och har riktigt ont i kroppen.

Nu är vi i vår nya lägenhet, så jävla fin, har tagit massor av bilder som ni får se när jag kommit hem. Bor mitt inne i centrum bredvid Zara affären, jippiii!!
Nu ska jag duscha och sova siesta, Kramis!


#175 ligger vid poolen

Hejhej! Dagen har varit otroligt skönt! Vaknade vid nio, gick upp och åt riktigt god frukost med frukt och hela köret. Bytte om till badkläder och packade bilden full så drog vi ner till stranden vid elva. Riktigt fin strand och otroligt skönt i havet! Somnade skönt på solstolen och vaknade en timme senare bränd och fin...
Kom hem vid halv fem, la oss vid poolen och här ligger jag nu. Smsar lite med pojkvännen och ska lite senare in till city. Hoppas ni har det super där hemma :) kram


#174 i Italien!

Hej allesammans! Hoppas allt är bra med er där hemma! Jag har det underbart här i Italien!
Igår landade vi runt åtta, hyrde en bil och tog oss ner till lecce. Åkte vilse i en timme innan vi hittade hit till hotellet som ligger mitt ut i ingenstans, väldigt fint är det iallafall!
Idag regnade det på förmiddagen så det blev att äta långfrukost, läsa och bara mysa. Vid tolv tog vi ett dopp i poolen, gjorde oss sen iordning och åkte in till staden. Så himla mysig stad! Shoppade enkel och åt gott.
Nu sitter vi ute och pratar med de som äger hotellet, det är trevliga svenskar. Ikväll ska vi äta god mat och tagga en heldag på stranden imorgon.
Det finns gratis wifi här men min mobil är lite konstig och hittar inte adressen så det blir att blogga från mammas mobil, bilden ovan är från norra Italien.
Ha det super, bloggar nog mer imorgon! Kramis


#173 på flygplatsen!

Slutade jobbet tre, var hemma 10 minuter senare, åkte halv fyra och nu väntar vi på att få gå ombord.
Halv lyfter planet till Italien, vi hörs när vi hörs!


#172 Packar

 
 
 
 
Packar förfullt i min lilla resväska. Ska somsagt bara vara borta i en vecka så stora väskor behövs inte den här gången. Skönt att slippa släpa på dom. 

#171

Har min näst sista lunchrast. Känns skönt att ha hela resan framför mig nu, packade inget igår så ska börja idag. Imorgon jobbar jag från sju till tre och planet går kvart i fem så lär inte hinna blogga så mycket. :/


#170 Flower Power

 
 
Hemma från en hektisk dag, mycket att göra och lite stress på slutet, men fan vad dagen gick fort! 
Kom nyss hem och mina föräldrar gör sig iordning för att dra till morbror där han ska ha en liten inflyttningsfest, jag skulle egentligen med med är sjukt trött och har ont i magen... Så denna kväll kommer spenderas hemma. 
Hehe såg att jag hade lite skitiga naglar på bilden, men vafan, jag jobbar ju hela tiden, får aldrig bort olika färger som sätter sig på händer och naglar, de får ni ta!

#169 lyxmiddag à la Rickard

Nu har jag lunchrast och ska snart gå tillbaka för att jobba. Har massor att göra idag, tiden går då väldigt fort men det är stressigt.
Ikväll blir det att börja packa, äta kräftor och kanske mysa med pojkvännen om han tittar förbi. Endast 2 dagar kvar nu tills jag tar mitt pick och pack och drar mig mot varmare breddgrader!


#168 Spelkväll!

 
 
 
 
 
Nu drar jag hem till min pojke och myser!

#167 lunchrast!

Hejhej! Sitter på jobbet och har lunchrast, hela en timme! Dagen har hittills gått bra, varit väldigt lugn.
Har varit väldigt dålig på att blogga de senaste dagarna, i lördags kom pojkvännen hem till mig, vi åt pizza och somnade i varandras armar. I söndags jobbade jag, kom hem till taggade föräldrar och pojkvän på att åka till jogersö, så vi packade bilen full, köpte med oss sallader, baguetter och fika. Hade det jättemysigt och somnade på stranden efter att blivit nerslängd i det kalla vattnet. Åkte sen hem till Rickard och sov där.
Igår var jag ledig, solade med mamma och hade det väldigt skönt. Åkte ner till stan som skulle ha blivit en snabbis, blev istället tre timmar. Pojkvännen va då inte så glad på mig som väntat hela tiden, fick honom på bättre humör genom att spela kubb, fotboll och en massa badminton.

Jobbar idag till fem, ska hem och TOKSTÄDA då rummet ser ut som helvete!
Vi hörs senare, puss puss!


#166

 
Tjenare! 
Gårdagen var rolig. Jobbade på och kom hem helt slut, såg då att hemmet är fullt av gäster som mina föräldrar bjudit in, sandra smsar då och säger att jag ska komma till hannah, där är också taki, lidevad, matte, rasmus och viktor. Trevligt, trevligt. 
Åkte sen vidare hem till malin för att se hennes nya lägenhet, riktigt fin och mysig, vill också flytta till lägenhet! 
Vi tog oss sedan ner till stan för att kolla runt på alla gatorna, träffade mycket folk och skrattade i mängder. 
Blev avundsjuk på alla som gick på krogen igår, ville så men kunde inte då jag gick upp sex imorse för att va på jobbet tio i sju. 
Jobbade på, gick helt okej, fick hjälpa david på eftermiddan så dagen gick fort. 
Kom hem lite över tre och slocknade i en solstol, vaknade lite därefter helt borta och gick in och la mig i sängen. Sov en timme och har precis vaknat. 
Jag vet inte hur kvällen ser ut men antagligen så stannar jag hemma idag, mår dåligt i magen och har ingen lust att komma bakis till jobbet imorgon. 
 

#165 Kvällens

 
 
 
 
 
Lite nya kläder från shoppingen i Stockholm. 
Snart ska jag åka iväg till min pojkvän, blir mat, film, godis och myspys. 
Morgondagen ser ut som att jag ska börja jobba klockan nio, slutar sex och därefter sova själv eftersom att jag ska upp och jobba tidigt på lördagmorgon samt söndagmorgon. Lär inte bli mycket partaj för mig nu när det är nyköpings festdagar. Men ska fösöka ta mig in till stan för att kolla i alla stånden och kanske va ute till tolv iallafall. Börjar ju lixom sju på morgonen... 
Ha en superduper bra torsdag! Puss
 

#164 Hej Augusti

 
Då var det torsdag, jag har jobbat fem timma och det är första Augusti. Känns både bra och dåligt, det tråkiga är att sommarn snart är slut men det bra är att snart börjar skolan och mitt sista år i skolan intar. 
Ska försöka att lägga ner mycket energi på mitt sista år för att sen känna mig stolt när jag tar studenten om ett år, kan knappt vänta tills den dagen, underbart!
 
Under denna månad har jag lite saker planerat:
*Jag har en vecka kvar på jobbet, den sista dagen är den 9 Augusti, då åker jag till Italien i en vecka för att sola, bada och bara ladda upp inför skolan. 
*Den 23 ska jag på avskedsmiddag hos min underbara vän Lisa som kommer flytta iväg i två år, usch kommer gråta floder!
* Den 23 börjar även skolan.
*Den 24 ska jag och mamma vara med på en loppis för att sälja massa kläder jag rensat ut ur garderoben, hoppas på lite pengar.
*Den 25 får jag en stor lön vilket kommer leda till mycket shopping!!
*Ska övningsköra på albertssons

#163 Godmorgon!

 
Godmorgon! 
Hoppas ni sovit gott, det har iallafall jag gjort. 
Blev inringd av min chef så blev att jobba på min lediga dag. Ska också jobba i helgen när det är Nyköpings festdagar, känns väl sådär, hade hoppats på att få va ute någon kväll men det skippar vi nu. 
Annars så slutar jag runt tolv/ett, så vi får se vad dagen bjuder på!