Halkan på onsdag!

 
Bilderna fotade av mig!
 
Hej på er mina fina läsare!
Min dag startade väldigt tidigt, klockan ringde kvart i sex, gick upp och gjorde mig iordning och drog sedan iväg till Ica maxi. Fick ett varmt välkommnande där, så skönt med människor som är positiva och glada! Jag fick göra alla möjliga saker, både sånt jag kunde men också sånt som jag inte gjort tidigare.
Kom hem vid tre, rickard och hans pappa kom förbi en liten stund sen började jag städa min garderob. Behövs en stor rensning men kan inte riktigt släppa mina kläder...
 
 Nu ska jag gå och käka lite mat och sedan lägga mig i sängen och mysa med min lilla hund. 
Haha gick förut in pån albertsons hemsida, såg att jag hade körlektion imorgon och halkan nu på onsdag... hade jag helt glömt bort och trodde halkan inte var förens om tre veckor. Känns skitkul men är lite små nervös nu. 
 
Iallafall ska på stan med sandra imorgon och sen körlektion. Ett tidsinställt inlägg kommer upp imorgon. 
Puss och kram!

New in

 
 
 
 
 
 
Tog några bilder på vad jag senast köpte på stan i stockholm. Jag tycker inte att bilderna är sådär jätte rättvisa då den svarta tröjan är så sjukt snygg och den sista tröjan är i ofokus, menmen, det är sånt man ser nu och nu orkar jag inte ta nya. Den svarta ska jag ha på Fredag då vi ska fira Lidevad, bättre bilder kommer säkert då. 

Finmiddag hos min moster

 
 
 
Igår var vi på en trevlig middag hos min moster och hennes man. Det var god mat och jättemysigt. Satt och prata om allt mellan himmel och jord och somnade i soffan lite halvt på min moster. Jag har verkligen världens bästa moster, vi har saker gemensamt och jag kan prata om allt med henne. Världsbäst helt enkelt. 

Hemma i nyköping!

 
 
 
Nu är jag äntligen hemma i nyköping efter en lång dag med städande, buss, uppackning och handlat. 
Imorgon väntar en dag på Ica Maxi då jag nu ska praktisera där i fyra veckor. Känns skönt att vara på hemmaplan då jag nu kan börja få in mina rutiner med träning och plugg igen. 
 
Nu ska jag äta upp min goda knäckemacka och dricka upp mitt te medans jag väntar på att en bra film på 4an ska börja. Kram

Min studentklänning!

 
 
Om någon undrar vilken studentklänning det blev så blev det denna på bilderna ovan. 
Jag är super nöjd över mitt köp, den sitter jättebra och den är enkel men ändå inte. 
Vad tycker ni? :)

Shoppingrunda - Thaibuffé

 
 
 
Gjorde oss iordning och tog tunnelbanan in till stan för en lite shoppingrunda. 
Köpte studentklänning och en fin topp på D.M.Retro och köpte två fina toppar inne på Manhattan. Lunch käkade vi på en jättebra restaurang där det var en stor Thaibuffé med allt man kan vilja ha, efterrätt fanns det också. Allt gick på ca 170 kr per person, så värt det! 
Med mätta magar gick vi till gallerian, gick in på Hollister och tittade på alla småtjejer som blev bortskämda av sina föräldrar. Gick till t-centralen och tog tunnelbanan hem. Nu ligger rickard och sover, jag ska snart börja göra mig iordning för att träffa mamma. pappa, moster och per. Vi ska tydligen bli bjudna på en lyxmiddag hemma hos min moster och hennes man, känns super trevligt och mysigt! 
 
Hoppas ni alla får en finfin lördagkväll! Bilder på mina köp kommer upp imorgon om jag hinner. 
Puss

En kväll jag aldrig glömmer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha hittade de här bilderna på rickards mobil! 
En kväll jag aldrig kommer att glömma var hur vi började dricka cider efter cider när vi spelade biljard på koh tao i thailand. När vi sen drog till stranden för att festa lite, köpte en redbullvodka hink och fick en på köpet. Hur vi pratade om saker jag inte kommer ihåg, gick på stranden och skrattade åt allt. Höll på att kissa på en uteservering och spydde när pappa kommer gående med pannkakor. 
 
Galnaste kvällen i thailand som jag kommer ihåg var en utav dem bästa, haha! 
Jag älskar dig Rickard <3

Fina presenter!

 
 
 
Hej på er! 
Idag är jag glader för idag slutade jag på min praktikplats efter fyra veckor. Fick en jättefin bok och praliner som en liten present efter allt mitt slit. Det lilla fyrkantiga paketet köpte jag med mig som vi ska ge bort. 
Efter praktiken mötte jag upp rickard på fältöversten, drack gott kaffe och strosade runt i butiker. Köpte med oss donken hem och nu väntar vi in Let´s dance, följer kenza! 
Denna helg kommer bli riktigt awesome. Ikväll blir det en lugnt kväll med mys framför tvn, imorgon ska vi in till stan, käka thaimat, fika och shoppa. På kvällen ska vi träffa mamma och pappa så ska vi hem till moster och per på middag. Sover sen sista natten i vår kära lägenhet. 
På söndag blir det lång sovmorgon, städning och packning. Vi tar sen bussen hem till nyköping och mina föräldar tar med alla våra saker i pappas lilla skåpbil. 
 
Hoppas ni alla får en bra helg! Ha en bra fredag allesammans, kram!

Dippmys

 
 
Förlåt för den riktigt dåliga uppdateringen! De senaste tre dagarna har jag somnat vid halv åtta, åtta och igår hade jag och rickard lite mys med grönsaker och dipp, så jag har varken haft ork eller lust att blogga. Jag har inget speciellt kul att blogga om förutom att imorgon är min sista dag på praktiken, wiiiihoooo! Jag har dock fyra veckor på en ny praktikplats men den är i nyköping på hemmaplan. Lämnar storstaden efter en hel månad på söndag, känns så himla skönt! Kommer bli skönt med lite runtiner, kunna träna och träffa alla mina saknade vänner! 
 
Idag jobbar rickard kväll så jag blir ensam. Jag och Felicia (en tjej jag lärt känna på min praktik) skulle gått lite på stan men vi var så sjukt trötta i både bena och huvudet att vi åkte hem istället. Det kanske blir stan i helgen istället. Men en häftig sak var att vi idag har varit på en marsipankurs med Jan Hedh, lite små häftigt sådär att ha hängt med honom idag. 
 
Nehepp, nu blir det serier och sen laga någon mat, kram!

JOFAMA

 
Ni som känner mig vet att jag är helt tokig i jackor. Har jättemånga och vill bara ha fler! 
Just nu ligger dessa två så sjukt högt upp på min köpe lista, jag har testat dem båda flera gånger och jag är så kär i dom! Den snyggaste är den grå som skiftar i lite grönt med läderdetaljerna. De båda kostar 3000 kr och finns att köpa på SALT och inne på Åhlens City i Stockholm. 
De finns säkert på andra ställen också, men jag har hittat dem där. 
 
Vad tycker ni? Är de inte sjukt snygga?

En solig vårdag i Stockholm

 
 
 
 
 
 
Lite blandade bilder sådär från min och mammas dag. När vi kom hem till lägenheten slängde vi bara in våra saker och sen gick vi till fältöversten för att titta lite på kläder. Hittade så sjukt fina blusar och cardigans så funderar på att dra dit någon dag och shoppa lite, lite dyrt dock... 
Men ialla fall, vi gick sen vidare till olika caféer, eftersom att jag går konditorilinjen så är jag väldigt kräsen när det gäller att det ska se fräscht och snyggt ut. Så vi gick och gick men hittade faktiskt inget ställe. Istället gick vi till sturegallerian, kollade på deras fina bakverk, gick sen upp till drottninggatan, kollade i olika butiker efter studentklänning men när vi inte hade hittat någon på tre två timmar tog vi tunnelbanan hem. Köpte faktiskt en jättegod parfym som jag hade när jag gick i åttan på högstadiet, en söt doft som verkligen passar mig. När vi kom hem gick vi till fältöversten igen och köpte med oss sushi. Åt gott och nyss åkte min fina mamma hem till nyköping. 
 
Idag jobbar rickard kväll så jag blir ensam hemma fram till två inatt. Ska kolla på tv och funderar på att  köpa ben & Jerry´s till kvällen. Nästa vecka är vår sista här i huvudstaden, lite blandade känslor men känns mest skönt att det är över. Kommer sakna lägenheten och känslan att vi har så nära till allt. Allt är så enkelt här. Men jag skulle aldrig vilja bo här permanent, då blir det hellre göteborg eller någon annan lite större stad! 

Radisson hotell och spa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! 
Förlåt för de dåliga uppdateringen igår och idag, men jag har faktiskt bott på hotell och varit på spa hela dagen igår. Mamma kom upp till Stockholm igår vid tolv tiden, vi gick då till fältöversten för att köpa cider och bubbel som vi skulle ta med oss till hotellet. Tog också med oss lite jordgubbar. 
Vi tog bilen ut till ett jättefint slott som heter Radisson hotell, så underbart hotell! Jättefint och rummet som vi bodde i var super mysigt! Vi hade en riktig tjejkväll med träning på gymmet, spa, clubsandwich på rummet och en massa godsaker. Med lite alkohol i kroppen satt vi och snacka hela kvällen. Istället för att orka göra oss i ordning och gå på restaurang beställde vi upp mat på rummet och kollade lite på tv, somnade som grisar innan tolv. 
 
Imorse vaknade vi runt åtta, gjorde oss iordning och gick ner på en gudomlig frukost. Det fanns verkligen allt, gott och fräscht! Efter frukosten tappade vi upp ett bad och körde fotbad med skrubb, vi färgade ögonbrynen och hade ansiktsmasker. Vid tolv tog vi bilen hem till lägenheten och bilder på dagen får ni i ett annat inlägg! 

RESOR

Jag fick tidigare en fråga om vart jag har varit någonstans i världen, och om jag kunde ge några tips på olika resemål. Så självklart kan jag göra det!
Jag reste inte så jättemycket förut, det var när min hund gick bort som vi kunde åka iväg lite hur vi ville. Vi kunde vara borta länge och vi var inte längre beroende av någon annan. 
 
Vi åkte två sommrar till Alanya i Turkiet. En helt fantastisk stad! Det var så galet varmt både i luften och i havet, folk överallt, shopping öppet sent på nätterna och krogarna ska vi inte prata om. Under andra året hade jag min fina vän Sandra med mig. Det var jättekul och vi bodde i en lägenhet tillsammans med mina föräldrar. Under den resan åkte vi en dagsutflykt upp i bergen för att paddla forsränning, det var bland det roligaste och häftigaste jag gjort! Rekommenderas starkt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har besökt Italien väldigt mycket, inte bara i det södra utan också i norr och i mitten. Vi åkte till San Benedetto där min bästavän Johanna följde med. En såååå fin stad, vi var där under lågsäsong men jag kan tänka mig att det är mycket folk och praty där på sommrarna!
 
 
 
Jag åkte även dit några gånger med familjen för att sola, bada och upptäcka då det var aktuellt att vi skulle flyttat dit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har under 2013 varit i Thailand två gånger, en gång följde min fina vän Malin med och den senaste gången men älskade pojkvän. När vi var i Thailand första gången var vi i hua hin och på ön Koh taulo. 
 
 
 
Nu senaste gången besökte vi en större ö med nästan samma namn, Koh Tao. Den här Ön var stor, det var party och vi var där i fyra nätter. Jag och Rickard bodde 4 veckor i ett eget hus med pool och vi träffade min fina vän Sara och hennes pojkvän i Bangkok. Vi red även på Elefanter och hälsade på aporna. 
 
 
 
 
 
 
 
Innan den senaste thailandresan var jag över en helg i Kroatien för att fira mamma. Jag kommer inte riktigt ihåg var jag var någonstans men det var jättefint men inget ställe jag skulle åka tillbaka till. 
 
 
 
 
 
Jag har också varit i Spanien men jag har inga bilder därifrån på den här datorn. Men av alla ställen jag varit på under de senaste två åren så tycker jag att Thailand och Turkiet var de allra bästa ställena. Jag bara älskar Thailand, maten och människorna. Turkarna kan vara väldigt jobbiga i turkiet men värmen, vattnet, krogarna, allt var så himla häftigt så alanya rekommenderar jag starkt för en partyresa i sommar. För lite lugnare och mysigare åk till thailand på vintern/påsken. 

Sushi

 
 
Gick iväg till fältöversten och köpte sushi och en liten påse med godis från Östermalms Konfektyr, så sjukt gott godis! Sushin var iallafall väldigt god, det var andra gången jag åt det så börjar lära mig mer och mer nu. 
Vad tycker ni om sushi? Tycker ni det är gott eller blir det bara fina bilder? 
Själv tycker jag att soppan smakar apa så den äter jag inte, men rullarna, laxen och räkorna är så goda!

Äntligen Fredag!

 
 
Hej! Idag har jag haft en tråkig och jobbig dag, mensvärk och bara längtat hem till film och godis. Så det är vad jag ska göra denna fredag. Softa, njuta av helgen, gå till affären för att köpa lite gott, kanske äta sushi och bara va. Rickard jobbar kväll så jag blir ensam fram till ett inatt. 
 
Haha en liten rolig sak som hände igår! Vi har klagat på att det är så långt till tunnelbanan, att den vägen är så tråkig (slöa vi har blivit, bor ca 500 meter därifrån), men iaf, så drog jag ut på en liten prommenad för att se vad som finns åt andra hållet. Det visade sig att hade vi bara vridit på huvudet hade vi sett en annan tunnelbana typ hälften av vägen mot vad vi gått innan. Haha så den ska vi börja ta nu, lite små kul sådär i den tråkiga vardagen... 
 
En vecka kvar nu i huvudstaden, kan lätt säga att jag vill bo i en större stad än nyköping, men aldrig stockholm! För dryga människor som inte bryr sig om någon annan än dem själva. 
 
Nehepp, städa lite och sen gå till affären! vi hörs senare

Torsdag

 
 
Hej på er! 
Nu är torsdagen snart slut vilket betyder att det snart är fredag och HELG! Kommer bli så skönt att få sova ut, bara ta det lugnt och göra det man vill. Hela lördagen är jag uppbokad på mysigheter, vad det är får ni se då. Kommer bli så underbart! 
Dagen har iallafall varit bra, praktiken gick fort, lyx middag när man kom hem och nu är jag nyduschad, rakat bena och snart ska jag krypa ner i min renbäddade säng. Rickard börjar inte förens vid tre imorgon så han lär väll sitta uppe halva natten. 
 
Hoppas ni alla har haft en bra torsdag och taggar inför helgen! Jag längtar mer än någonsin efter helg nu när det varit tidiga mornar och tråkiga vardagar. 
 
Vi hörs imorgon, kram!

Q/A

Jag ska oxå ta studenten i år, har du några förslag på var jag skulle kunna beställa studentklänning från? 
 
Jag har också problem med att hitta den rätta studentklänningen. Allt beror förstås på hur mycket du är villig att ge men du ska också känna dig bekväm i den. Några olika sidor är : Nelly.com, bubbleroom.se och D.M.Retro.
 
Var tränar du nånstans och hur länge har du tränat? 
 
För ca två månader sen hade jag en provapå vecka på Hälsomagasinet. Jag visste redan att jag ville gymma där så när veckan tog slut skaffade jag direkt ett tremånaders kort. Efter en månads träning fick jag frysa en månad nu när jag är i Stockholm, har därför två månader kvar sen när jag kommer hem. 
Förut tränade jag endel dans på både slakthuset och på hälsomagasinet, dansade i några år och älskade det verkligen. När jag slutade med det tog jag ett långt brake från träningen, men nu är jag igång igen.
 
Jag har läst din blogg ett tag och det ser ut som att du reser väldigt mycket. Vilka länder har du varit i och vart rekommenderar du att man ska åka?

Den här frågan var rolig! Jag har ett väldigt långt svar så jag tänkte göra ett inlägg om denna någon dag den här veckan! :)
 
Du skriver att du umgås med din pojkvän på dagarna men vi får aldrig se han i bloggen. Hur länge har ni varit tillsammans?

Hahaha, tro mig, jag har försökt få rickard att ta lite fina pussbilder m.m. lite då och då, men det är alltid något som kommer ivägen. Vi har nu varit tillsammans i 1 år och 4 månader. Vi blev tillsammans den 4 November 2012. <3
 
Du har jätte fint hår! Hur gör du för att få det så långt?

Tack så jättemycket, vad gulligt! För att göra dig besviken gör jag faktiskt inget speciellt med det just nu. Jag äter vitamin tabletter varje morgon som har gjort att hår och naglar vuxigt mycket snabbare. Jag har också försökt att klippa det var tredje månad då jag märkt att det gör en stor del! Jag går aldrig till någon frisör utan jag låter mina kompisar klippa det, noggrant och lite i taget. Jag använder bra och dyrt shampoo och balsam som inte sliter på håret, billiga produkter gör mitt hår väldigt elektriskt och tovvigt, jag rekommenderar verkligen produkterna nedanför.
 
 
 Har ni några frågor är det bara att ställa dom. Jag blir jätteglad för era fina kommentarer och frågor, tycker det är jätteroligt! 

Säsongs avslutning

 
Såg precis det sista avsnittet av denna säsongs pretty little liars. Efter att ha följt denna serie i ett par år nu tycker jag faktiskt att säsongerna bara blir bättre och bättre. De hänger verkligen ihop och det man undrade förut får man svar på nu. Bästa avsnittet på länge och kan verkligen inte fatta att jag måste vänta tills nästa avsnitt och ny säson kommer ut i Juni. 
Vad tycker ni om den här serien? Jag tror inte jag har hört något negativt om den så skulle vara kul att höra om någon tyckte något helt annat. Alla jag vet har fastnat lika fort som jag och om det är någon som inte har sett denna serie, kolla!
Spännande i varje avsnitt, kärlek, vänskap och läskigheter. Jag som kan sitta och kolla på skräckfilmer ensam tycker ofta att det finns läskiga avsnitt, haha känner mig som ett litet barn som har svårt att sova på nätterna. 
Nej men seriöst, kolla förtusan, det blir bara bättre och bättre. 

Lakrits och chokladbakelser

 
 
 
Även idag gick praktiken ovanligt fort! 
Jag gjorde till störstadels samma saker och eftersom att vi hade en lite genomgång om kassan på morgonen så var frukosten lite extra lång. Innan vi gick hem fick vi med oss dessa fina och otroligt goda desserter! Den ena innehåller en lemoncurde, brownie botten, lakritsmousse och någon fruktig gelé ovanpå som jag inte riktigt kände vad den smakade, som dekor är det italienskmaräng. Den andra smakade väldigt mycket choklad, vilket jag gillar, men den påminner lite om chokladpudding så blev inte sådär jätte kär i den desserten. Däremot var lakritsen riktigt god, den kunde dock smakat lite mer lakrits då jag älskar det.
Går ni förbi någon av chokladfabrikens tre butiker tycker jag verkligen att ni borde titta in för att se vad de har, så otroligt fina saker och goda dessutom!
 
Nu ska jag kolla på det nya pretty little liars avsnittet, min fina pojkvän har städat hela lägenheten, bäddat rent och dammsugit så det är riktigt mysigt i vår lilla lägenhet. 
Hoppas ni alla har haft en bra dag! Jag är väldigt trött och seg så blir en tidig kväll idag. Kram

Kappor

 
Vad tycker ni om det nuvarande kapp-modet? 
 
Jag tycker personligen att det är skitfult och jag skulle aldrig tänka en tanke att sätta en på mig. Jag tror inte heller jag skulle passa i en kappa om jag så satte på mig en pågrund av min längd, jag skulle nog mest se väldigt kort ut. Jag kan tycka att ljusa kappor är väldigt fina på andra och skulle jag någon gång köpa en skulle det bli en ljus. Men som det ser ut just nu så skulle jag inte göra det. 
 
Alla får vi tycka olika, jag tycker att vissa klär sig väldigt snyggt i dem medans vissa klär sig lite mindre snyggt. Något som jag verkligen tycker är en stor DISS är killar som bär långa svarta kappor/rockar som går ner under knäna. Till knäna men helst lite under rumpan är riktigt snyggt, kan vara stiligt och festligt. 
 
Vad tycker ni? Har jag helt fel eller håller någon med mig?

#236 New in

 
 
 
 
 
 
Har köpt två nya supermysiga cardigans. Den ena lite mer mysig och den andra till mer fin. De båda kommer från min favorit affär SALT. 
Vad tycker ni? 

#235 Provsmak

 
 
 
 
Hejsan! Hur har ni det? Jag har det super! 
Praktiken idag var väldigt rolig, hade roligt med en annan praktikant som heter Lena och kommer från Göteborg, en riktigt skön tjej som jag verkligen kan snacka om allt med. Vi stod och höll på med marsipan hela dagen så tiden bara flög iväg. Inte så roligt arbete men vi gjorde det roligt. Både jag och Lena fick en varsin överraskning med oss hem. Jossan gav oss två kartonger och i dem låg dessa otroligt fina tårtbitar. Vi fick dem som provsmak då vi ska veta hur allt smakar. Så dessa ska jag och rickard trycka i oss ikväll. 
 
Sen jag kom hem har jag varit och storhandlat och ätit lite mellanmål. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av vampire diaries och sen kommer rickard hem. Ha en finfin tisdag! 

#234 Jag tänker på er!

 
 
Idag har jag haft en helt okej dag, praktiken var rolig och allt gick bra, jag var och shoppade inne i city och nu njuter jag av min pojkväns sällskap. 
 
Jag vet att för många er där hemma är det här en riktigt jobbig dag! Jag kan tyvärr inte förstå hur ni alla känner men jag kan tänka mig, och även om jag inte kände honom eller familjen så tänker jag på alla hans vänner och familj. 

För att göra den här kvällen någorlunda bra ska jag gå till affären och köpa något att äta på. Bilder på mina köp kommer upp imorgon. Kram

#233 Jag kommer alltid att älska dig!

 
 
 
Idag är det 2 år sedan jag förlorade min bebis, syster och bästavän. Hon var mitt allt och jag saknar henne något fruktansvärt. Ingen kommer någonsin att kunna ta hennes plats, hon var det enda syskon jag haft och jag är inte hel utan henne. 
Jag har idag fått en ny bebis men som jag sa innan, ingen hund kommer att kunna ta hennes plats, hon var den finaste på denna jord! 
Jag kommer alltid att älska dig chanti! <3

#232 Sheinside

 
 
Väska- zalando , jacka- sheinside.com, topp- sheinside.com, solbrillor- ray ban, byxor- sheinside.com, skor- nelly.com

#231 Perfekt dag

 
Efter en dag i solen kom min efterlängtade vän Julia hit. Vi satte oss och pratade om allt vi missat, lagade tacos, skrattade åt gamla videos och bilder och nu tittar vi på let´s dance. Senare blir det hemmagjord chokladsås med glass, så perfekt dessert till denna perfekta dag. Julia sover kvar så får vi se hur morgondagen ser ut. 
 
Nu blir det Kenza, ha det bra! Kram

#230 Hiss eller Diss?

 
Jag tycker det är riktigt kul med dessa olika typer av byxor. Att kunna ha ett basic linne till olika nyanser av jeans eller olika modeller. 
Vad tycker ni? Är det fult med olika färger och mönster på byxorna eller tycker ni det är snyggt? 
Skulle ni kunna sätta på er dessa? 
 
Personligen har jag lite svårt att kunna sätta på mig mönstrade byxor, jag vill göra det men då ska de verkligen sitta perfekt för att jag ska kunna göra det. Jag tycker däremot att olika färger på jeans är jäkligt snyggt. Jag har ju själv vinröda dr.denim jeans, skitsnygga verkligen! 
Jag har också blivit lite småkär i de blå legginsen med dragkedjorna på ovanför, samt de beiga byxorna med de långa dragkedjorna. Några trasiga jeans står just nu högst upp på min inköpslista vilket jag kollar väldigt mycket uppe i stockholm. 

#229 Resa på gång

 
Spola fram till 1 minut, det är där låten börjar
 
Sitter i min säng och lyssnar på låten ovanför typ om och om igen. Tack malin för att jag hitta den på din spellista ;)
Den får mig att tänka på vår resa i Thailand, något jag inte har berättat för er är att en ny resa är på G, denna gång ska vi stanna två dagar i Dubai. Mer om det får ni höra om senare. Nu ska jag försöka få tag på min pojkvän som inte svarar, vill veta om jag ska hem till stockholm eller stanna här i helgen.. 

#228 Rea på Nelly.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Satt inne och kikade på nelly.com, kollade på deras rea och hittade de här ursnygga klänningarna. Har lust att beställa hem men eftersom att jag ska till stockholm snart så kommer jag inte kunna prova dem förens om två veckor. Så väntar lite med det. 
Har fortfarande inte beställt varken studentklänningen eller mössan så känner lite stress över det också. Men jag vet ju inte vad jag vill ha på mig eller min storlek på mössan så har lite problem. 
 
Iallafall, klänningarna hittar ni HÄR 
 

#227 Akuten i 5 timmar

 
Hejsan! Igår på jobbet kände jag att det inte funkade längre, min axel gjorde fruktansvärt ont, mina föräldar var oroliga hemma i nyköping och mina medarbetare på chokladfabriken tyckte jag skulle gå hem. Så jag skyndade mig hem, packade en väska och tog sen tåget hem till nyköping. 
Mamma hämtade upp mig på stationen och sen åkte vi tillsammans till akuten. Satt och vänta totalt i nästan fem timmar. Under de timmarna träffade jag tre sköterskor, en läkare, röntgade ryggen, tog blodprover och satt sedan och väntade på svar. mamma hade laddat med massa godis, dricka och mat, så gulligt! 
Efter alla olika testerna fick jag veta att jag har något som heter lungsäcksinflammation. Jag har därför haft någon typ av lunginflammation som har orsakats av ett virus, jag kan därför inte få någon medicin om jag inte märker att det blir värre. Så jag får gå på ipren, alvedon, dricka mycket varmt och VILA. Jag ska därför stanna här hemma tills jag vet att jag blir bättre och inte riskerar att åka tillbaka. 
 
Skönt att få vara hemma lite, träffa familjen och bli lite bortskämd. Pappa hade köpt en stor fet naturgodispåse som ligger här bredvid mig. Ska öppna den lite senare när jag tittar på pretty little liars avsnittet som kom ut igår. Ska senare ta en liten prommenad med min lilla hund, hon är för mysig nu när jag har kommit hem! 

#226 Sträckt en muskel

 
 
Igår kväll när jag skulle sova fick jag hemska värkar i min axel, gjorde ont när jag andades, mådde illa, frös, snurrade i huvudet och värken var något fruktansvärd. Grät och hade lite småpanik då jag varken visste vad det var eller hur jag skulle göra. Med två starka värktabletter och en lång varm dusch kunde jag sen somna. Sov riktigt gott och när jag vaknade var det onda borta. 
På praktiken fick jag göra tråkiga saker och vid lunchtid började jag känna av att axeln började göra ont igen. Sedan dess har jag gått på ipren, såfort jag får ont tar jag en tablett och börjar strecha. 
 
Vet någon vad det kan vara? Tacksam för all hjälp jag kan få! 
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att det onda har försvunnit tills imorgon! Godnatt, sov gott allesammans!

#225 Stockholm stad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var det så sjukt fint väder här i stockholm, hela 13 grader varmt och strålande sol. Jag och min pojkvän tog tunnelbanan in till gamla stan, njöt av den mysiga miljön och det fina vädret. Kollade på folk och gick in i små butiker. Mötte upp vår kompis Emil och tillsammans gick vi till drottning gatan med resten av stockholms befolkning. Det kanske inte syns så bra på bilden ovan men det var så sjukt mycket folk! 
Strosade runt i butikerna och nu när man har sett allting kan jag ärligt säga att jag inte hittar någonting! 
 
Idag har jag haft min fjärde praktikdag på chokladfabriken. Dagen gick hur fort som helst men jag fick inte göra så himla mycket roligt. Menmen, fick sluta en timme tidigare och nu väntar jag på att min pojkvän ska sluta och komma hem. Funderar på att möta upp honom på stan då han jobbar på drottning gatan, skulle vilja gå förbi D.M.Retro som inte ligger så jättelångt därifrån. Dock är det väldigt tråkigt väder idag, regnar och kallt så blir isf lite varmare kläder och paraply. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag idag! Kram

#324 Matcha leopardbyxor

  • Den grå tröjan med den V-ringade ryggen kommer från Bikbok
  • Det vita spagetti linnet kommer från Bikbok
  • Leopardbyxorna kommer från Nelly
  • De båda jackorna kommer från Veromoda
  • Väskan, klockan och skorna kommer från Michael Kors. 
  • De svarta kängorna kommer jag inte inte ihåg var de kom ifrån. 
Personligen tycker jag att mönstrade byxor eller tights är jävligt snyggt. Jag har dock svårt att sätta på mig det själv. Jag tror inte att jag passar så himla bra i det, har kollat på några skitsnygga mönstrade haremsbyxor här i stockholm men tyvärr är jag lite för feg för att köpa dom. 
 
Vad tycker ni om mönster på byxorna? 

#323 Kycklingtallrik

 
Drog in till stan sådär på kvällskvisten och käkade kyckling och kebabtallrik. 
Var kanske inte den bästa jag ätit men helt okej när man är hungrig. 
Nu ligger jag hemma själv och har lite tråkigt medans grabbarna är ute och röjjer stan, orkade inte följa med och känner mig lite snål... 
Ska göra mig iordning och sen koka mig en kopp jordgubbste. 
 
Sov gott allesammans! Kika in imorgon för då kommer ett collage med hur man kan matcha leopardbyxor upp. Kram

#322 Vår Outfit


#321 Fika med moster

 
Idag mötte jag upp min moster på NK, hade lite problem med att hitta men tillslut med lite hjälp av malin så hittade jag rätt. Gick och fikade, åt en supergod morotskaka och sen gick vi runt och tittade i lite affärer. 
Jättemysigt att få träffa min moster, tjejsnack och trevligt. 
 
Nu är jag hemma i lägenheten, vad som händer ikväll får vi se. Kanske blir att dra ut och spela lite biljard, gå på bio eller bara ha myskväll med godis och någon bra film. 
 
Vad ska ni göra en lördag som denna? Kolla på melodifestivalen kanske? 
Ha det superbra! Kram

#320 strawberries and chocolate

 
 
Blev en underbar dessert igår till en sjukt spännande film. 
Idag är vi båda hemma då vi inte alls mådde bra när vi vaknade. Min hals är värre och förkyldningen är hemsk, så blir att gå en sväng till apoteket lite senare. Te och kaffe ska vi också dricka. Känns inte alls kul att vara sjuk här när vi har planerat så mycket saker till helgen. Men om jag känner mig piggare imorgon ska vi gå en liten sväng på stan, ska fika med min fina moster och kanske gå på bio på kvällen. 
 
Hoppas ni får en super bra fredag! Kram

#319 Semlor från chokladfabriken

 
Jag har inte tagit bilden men semlorna är från chokladfabriken.
 
Hur mår ni alla där hemma? jag hörde att det var en grym studentfest igår. Tyvärr kunde inte vi komma då vi bor i stockholm och skulle ha lite problem att ta oss tillbaka hit om vi åkte hem under en kväll. 
 
Idag har jag varit hemma från praktiken, har riktigt ont i halsen, är förskyld och hade feber under natten. Sov dåligt och bestämde mig för att stanna hemma. 
 
Imorgon får vi se om jag går till praktiken eller om jag stannar hemma för att kurera mig. På eftermiddagen kommer Jesper hit och ska va här med oss hela helgen. De planerar en utgång men jag stannar nog då förmodligen hemma. 
 
Nu ska vi äta jordgubbar med choklad och kolla på skräckfilm. 
Ha det superbra! Kram

#318 Bor i huvudstaden

 
 
Idag var min första praktikdag på chokladfabriken. Hade kul med en annan praktikant och fick lära mig lite nya saker, jävligt goda praliner har de också! 
Vår lägenhet är toppen, ligger på Östermalm precis vid tunnelbanan, kan inte bli så mycket bättre. Vi hade sån jäkla tur att vi kunde låna den här lägenheten i en månad, trivs så sjukt bra här. 
 
Hoppas ni alla har det bra där hemma!