Radisson hotell och spa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! 
Förlåt för de dåliga uppdateringen igår och idag, men jag har faktiskt bott på hotell och varit på spa hela dagen igår. Mamma kom upp till Stockholm igår vid tolv tiden, vi gick då till fältöversten för att köpa cider och bubbel som vi skulle ta med oss till hotellet. Tog också med oss lite jordgubbar. 
Vi tog bilen ut till ett jättefint slott som heter Radisson hotell, så underbart hotell! Jättefint och rummet som vi bodde i var super mysigt! Vi hade en riktig tjejkväll med träning på gymmet, spa, clubsandwich på rummet och en massa godsaker. Med lite alkohol i kroppen satt vi och snacka hela kvällen. Istället för att orka göra oss i ordning och gå på restaurang beställde vi upp mat på rummet och kollade lite på tv, somnade som grisar innan tolv. 
 
Imorse vaknade vi runt åtta, gjorde oss iordning och gick ner på en gudomlig frukost. Det fanns verkligen allt, gott och fräscht! Efter frukosten tappade vi upp ett bad och körde fotbad med skrubb, vi färgade ögonbrynen och hade ansiktsmasker. Vid tolv tog vi bilen hem till lägenheten och bilder på dagen får ni i ett annat inlägg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback