#299 FREDAG

 
Då var det äntligen fredag, som jag har längtat! 
Dagen i skolan var långtråkig som vanligt, drog till stan med jossan, malin och becka. Gick runt och letade kläder till studentfesten på onsdag, hittade ett par röda sturmpbyxor, vettefan när jag kommer använda dom annars... hehe
Mamma hämtade upp mig så åkte vi till citygross för att prata med chefen, gick riktigt bra så nu har jag sommarjobb fixat, känns underbart!
Snart kommer sandra hit, vi ska ha myskväll och prata om allt vi missat, hon sover kvar här så det blir gosit. 
Imorgon blir det att gå upp tidigt, ska till stockholm med mamma för att kolla på en hund, wiiihoo!
 
Nu ska jag ut och hjälpa pappa att skotta, kram!

#298 Längtar tillbaka!!

 
Igår efter skolan drog jag hem till rickard, käkade lite och sen fick vi skjuts till gymmet, körde ett Body Combat pass med jossan. Var helt slut efteråt så åkte hem till rickard, duschate, åt och sen somnade vi väldigt fort. Sov så sjukt bra, kom inte upp förens klockan var kvart i åtta imorse. 
 
Dagen har varit jävligt tråkig, den blev bättre när jag kom till gymmet med malin och jossan så vi körde ett CX-pass. Fick skjuts hem och nu har jag precis ätit soppa. 
 
Ikväll ska jag plugga lite, kolla på PH avsnittet jag missade igår och sen blir det en tidig kväll, är så sjukt trött! 

#297 CX pass

 
Förlåt för dålig uppdatering! 
I lördags var vi några stycken hos evelina och hade det riktigt trevligt, åkte lite bil och pratade om allt möjligt. Sov med evelina, jerry och rickard hemma hos jerry. 
I söndags drog vi till emil, käka lunch och drog sen och övningskörde med mamma. På kvällen träffade jag min efterlängtad vän Lisa, käkade tacos, pratade om allt vi missat och kollade på film. 
I måndags var det körlektion, träning och sov sen hos emil med rickard. 
 
Idag gick jag till skolan, packade bilen med en massa bakverk och drog sen till träffen där det var gastronomiskt forum. Skit tråkig dag, onödig som fan så när mamma hämtade upp mig var jag lite irriterad. 
så vi drog till en kompis och kollade på hennes hund, varför får ni kanske veta senare. 
Därefter skjutsade mamma mig till emil där rickard och jag var ensamma hemma i 30 minuter innan jag gick till gymmet för att köra ett 30 minuters CX -pass med malin och hennes mamma som ledare. Körde sen lite kondition på löpbandet, powerwalkade totalt 35 minuter, duschade och fick skjuts hem. Kom hem vid nio, har käkat och nu ska jag kolla på PH. 
 
Hoppas ni alla får en mysig kväll så hörs vi imorgon! Puss

#296 Träningskläder - Gina

 
Jag satt precis och klicka runt på Ginatricot.se och fann dessa snygga träningskläder. 
Funderar på att klicka hem mig ett par nu när jag har börjat träna, har inte införskaffat mig några nya träningskläder på väldigt länge, så det kan vara på tiden.
Vad tycker ni om dessa? 
Om någon där ute vet ett bra pogram att göra collage i där det vita runt bilderna försvinner kommentera gärna! Har försökt hela kvällen men inte lyckats. Så nu blev det enkelt. 
 
 
 
 
 

#295 FREDAG - hemmakväll

 
Då var det fredag. Glömde skriva igår då jag hade fullt upp. På morgonen drog jag till gymmet för att köra ett ben och rumpa pass. Skyndade mig till skolan därefter och hade en väldigt tråkig skoldag. 
Mamma plockade upp mig när jag hade slutat, packade väskan och åkte sen till gymmet igen för att gymma med Rickard, Emil och Arvid. Träffade också sandra och malin som jag körde rumpa och armar med. 
Drog till affären med rickard och emil och sen vidare hem till emil där vi lagade mat, duschade, kollade på film och sen somnade jag i min pojkväns famn. 
 
Idag var skolan faktiskt helt okej, lektionerna dö tråkiga som vanligt, mamma hämtade upp mig och sen somnade jag direkt när jag kom hem. 
Vaknade två timmar senare och sen dess har jag bara kollat på tv, har fruktansvärd mensvärk och huvudvärk så likabra att ta en ensam hemmakväll ikväll. 

#294 Core box

 
Igår hade jag en riktigt dålig dag. Den började dåligt i skolan, kom hem och hade det mysigt med mamma, fick sen skjuts till hälso där jag körde core box med några vänner. Riktigt kul och fyfan vad jobbigt det var! 
Kom hem och kvällen slutade med att bråka med pojkvännen, det löste sig som tur var. 
 
Idag har jag haft en lite bättre dag, skolan var helt okej, åkte och handla hårfärg och en massa frukt, kom hem och låg vid brasan med mamma, fixade utväxten, pluggade lite och nu ligger jag i sängen med mensvärk. 
Imorgon har vi sovmorgon till 10.10 så drar och gymmar lite innan skolan, efter skolan ska jag va med Rickard och emil, ska köra core box på kvällen och sen sova hos emil med min pojkvän. 

#293 En bra dag!

 
Min dag har varit sjukt bra! Vaknade upp med min kärlek, åt god mat i skolan, drog och tränade på hälso med sanna och jossan, gick lite på stan, hade körlektion vilket gick jättebra. Mamma hämtade mig så vi åkte och solade på Elexir, kom hem och la mig i min nybäddade säng och om en timme är det paradise hotel. 
Det enda som saknas är min pojkvän här vid min sida men honom träffar jag imorgon. 
Nu ska jag göra mig en kopp te, krypa ner i sängen och kolla på tv. 
 
Imorgon väntar en dag med träning efter skolan och pass på kvällen, nu jävlar kör vi!
 
 

#292 Myskväll

 
Den sista bilden i Thailand utanför Flygplatsen. 
 
Gårdagen var jättemysig hemma hos malin!
Jag gick till henne vid fem, hon lagade god mat och efterätt. Efter maten kröp vi ner i hennes säng och kollade på en sjukt bra tecknad film! Den henne Frozen. Sen kollade vi på en sjukt bra actionfilm som handlade om när de bombade vitahuset. 
Vi somnade någongång efter tolv och vaknade halv tolv imorse. Åt frulle och sen knallade jag hemmåt. 
Kom hem och städade rummet, duschade nyss och vid halv sju skjutsar pappa hem mig till Rickard. 
 
Imorgon taggar jag inför att baka en hel del, slutar klockan elva, drar därefter till hälso och gymmar lite, vid tre har jag körlektion och sen tar jag antagligen bussen hemåt. 

#291 HELG!

 
 
Hejhej!
Gårdagen var riktigt rolig till en början. Träffade lite folk på Rocken, drog sen till O´learys och hade riktigt kul. Började må lite dåligt efter ett tag så tappade festhumöret. Vid två tog jag, rickard, emil och julia en taxi hem till emil för att sova där. 
Idag vaknade vi runt tolv, blev hämtade av rickards bror och nu ligger jag i sängen och är allmänt seg. 
Vid fem ska jag hem till malin för en liten tjejkväll. Jossan och Becka skulle egentligen också med men tyvärr har de gått och blivit sjuka. 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa iordning på mitt rum. Kram

#290 Torsdag

 
 
Idag var dagen i skolan helt okej. Gick till mina föräldrars jobb och fick världens skoskav. 
Kom hem och tog det lugnt, vid sex gick jag över till grannarna och var barnvakt. 
Nu ska jag kolla på ravenswood och sen sova, taggar inför en rolig helg. 

#289 Bangkok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bangkok var en av de sjukaste städer jag varit i. Helt underbar stad, sjukt mycket folk och otroligt bra shopping! Den staden ska vi helt klart besöka nästa år! 
Vi bodde på ett 5 stjärnigt hotell mitt i centrum som hette Vie, riktigt fint och vårt rum var så sjukt lyxigt. Inte speciellt dyrt heller så ska man passa på att bo lyxigt ska man göra det i Bangkok!

#288 Svar på kommentar!

Kommentaren: Usch, vilket djurplågeri att rida på elefanter. Får ont i magen av bilderna bara.
 
Mitt svar: Jag brukar inte orka svara på sånna här slags kommentarer men eftersom att det nu handlade om elefanterna så tänker jag lägga ner tid på att svara.
För det första så kan jag också tycka att det är djurplågeri att folk kommer och tittar, rider och fotar elefanter som står i burar fast kedjade. MEN på den elefantparken vi var på tar thailändare hand om elefanter som har varit skadade, vilda och haft det hemskt. Djurparken heter elephant fondation och är en park som inte vill tjäna pengar som andra parker. Elefanterna går lösa, de får mycket mat och de är så sjukt snälla mot dom. Titta bara på bebis elefanten, hon springer runt helt utan kedjor. 
Så jag tycker det är dåligt av personen som har kommenterat detta, att inte ta reda på fakta innan man slänger ur sig skit. 
 
 

#287 Bangkok Baby!

 
 
 
 
 
 
 
 
Bangkok var så sjukt roligt! Träffade fina vänner i den underbara staden och hade en tid där som jag aldrig kommer att glömma!!
 

#286 Vita tänder

 
 
 
Var och fixade tänderna idag, det blev jättebra och nu har jag kritvita tänder! 
Det gjorde fruktansvärt ont att bleka dom, skenan man hade i munnen skavde och läpparna sprack, det ilade emellanåt och det blev varmt. Jag är så sjukt glad att jag har gjort det nu, kommer nog aldrig göra om det!
 
 

#285 Bleka tänderna

 
Godmorgon! 
Igår hade vi en jättetrevlig kväll ute på en pir med våra kära vänner. Käkade gott och shoppade lite innan. 
Min klänning har några få ändringar kvar sen är den klar. 
Nu håller jag på att göra lite frukost åt mig och rickard, ska sen ut och sola och vid halv två ska vi dra oss in till stan för att gå hos tandläkaren som ska fixa mina tänder. Är så sjukt nervös men jag hoppas på det bästa. 
 
Ha en bra dag! Kram

#284 Hälsat på aporna

 
 
 
 
 
 
Igår var vi och hälsade på våra kära vänner aporna igen. Det var riktigt kul att se dom och jag fick några roliga bilder. Apor är ett riktigt konstigt djur, de är lite som människor men väldigt borta och korkade! Hahah fyfan vad vi skrattade åt dom, så fula!

#283 En vecka kvar!

 
 
En vecka kvar i detta paradis, känns förjävligt att behöva lämna det!!!
Idag har det varit sjukt varmt, va på stranden, sola, bada och spelade bollspel. Kom hem och käkade lite lunch och nu ska rickard iväg och träna. Jag ska blogga lite mera och sen ska vi iväg och hämta min balklänning som jag har sytt upp här, den är helt underbar! Tyvärr så kommer jag inte visa så mycket bilder på den, vill att det ska bli en överraskning vid balen. 
Ikväll ska vi ut och käka med våra vänner och innan vi drar hem blir det fotmassage. 
 
Imorgon vid två ska jag iväg till tandläkaren och bleka tänderna, är förjävla nervös! Kommer inte få äta och dricka vissa saker så ska tokäta choklad och dricka lite cider ikväll, passa på lite. ;)