I love being in love with you!

 
Hade en bra dag i skolan, plugget flöt på och slutade dagen med idrott på rosvalla. Han knappt komma innanför dörren innan rickard ringde och kom sen förbi en liten stund, myspys! Han åkte sen och jag skrev klart lite skolarbete. Somnade med datorn i knät och vaknade vid halv sju. Har sen dess ätit upp min pizza från igår och kollat på awkward. 
Blir plugg och sen sova tidigt ikväll, är fortfarande riktigt trött! 
Imorgon är det valborg vilket brukar betyda fest men varken jag eller rickard har specellt lust så stannar nog bara hemma. Vi ska ha thaifest så en tjej kommer hit och lagar en massa mat till oss sen kommer det fem familjer på middag. Det kommer bli rikitgt kul, så får vi se om vi drar ut efteråt. Vad ska ni göra på valborg?

Bloggpaus

 
Hejsan alla fina!
Tog en lång bloggpaus eftersom att jag knappt sitter vid datorn längre, ska bli lite ändring på det. 
Spenderade måndagen med min fina pojkän, var på JUSTIN BIEBER konsert både tisdagen och onsdagen, så underbart! Skrek, grät och sjöng, halsen mådde dock inte så bra efteråt. Sov med rickard i torsdags och i fredags taggade jag krogen tillsammans med hannah och Josephine. Blev en grym kväll på Mike´s med Medina som gästartist. Åkte hem med pojkvännen och sov där. Igår drog vi oss in till stan och shoppade ett par jeans till mig. På kvällen drog vi till Evelina för lite chill som blev riktigt kul i slutet. Åkte hem med pojkvännen och sov där ännu en natt. 
Idag har vi kollat på film, lagat mat och nu är jag hemma och har precis städat hela mitt rum. Snart ska rickard komma hit, blir kanske grillat och saw, myspys! 

Söndag

 
Förlåt för den kassa uppdateringen men har inte gjort annat än umgåtts med min pojkvän. 
Nu är jag hemma och har precis varit ute med mamma och övningskört, fick lite panik i slutet och tappa helt lusten om att skaffa körkort. Menmen, vi får se om jag hittar tillbaka dit där jag var. 
Skulle göra lunch men blev sur att allt stod upp och ner i hela köket så la mig i sängen och tjurade med lite chips ist, fan va tjockt! I veckan blir det hård träning!
Rickard kommer hit och sover ikväll igen, sen imorgon har jag teori i skolan. 

Thailand i December!

 
I´m going back!

Imorse bokade mamma ett hus de varit och kollat på i hua hin som ligger mycket närmare stranden, staden och som inte har några skällande hundar. Kommer bli hur nice som helst! 
Så om 240 eller 242 dagar drar vi tillbaka till thailand, men denna gång blir det nästan 5 veckor. Då blir det att göra bangkok i några dagar också, så taggad!

öroninflammation

 
Hej!
Dagarna här hemma har gått riktigt fort. Rickard kom hit nästan direkt efter jag kom hem, vi har umgåtts sedan dess. Kan lätt säga att jag aldrig har varit så kär som jag är nu, nykär på nytt. 
Skolan har gått bra förutom att jag fått början till öroninflammation, fick därför gå hem lite tidigare idag. Ska till vårdcentralen imorgon igen för att kolla om det blivit bättre, annars lär jag få medicin, tack vare allt badande har jag fått det här...
Annars ligger jag just nu och lyssnar på lite musik och ska börja jobba på min och malins film, får se hur det går.  
 

Bangkoks flygplats!

 
Jag kan lätt säga att Bangkoks flygplats var den roligaste och absolut finaste flygplats jag varit på. Shoppade på, åt lite mat och tiden bara flög iväg! 
Hoppade på planet och upptäckte att Anders Bagge ska åka med samma plan, lite coolt sådär! Resan hem gick galant, kollade på film, spelade spel på tvn och sov i fem timmar. 

Mot Bangkok!

Hejsan! Nu är jag nyduschad och ligger för kanske sista gången i min och Malins säng. Om en timme kommer en bil och hämtar oss så åker vi till Bangkoks flygplats!
Idag har vi fått massage, manikyr och pedikyr, åkt moppe en sista gång, filmat till vår film och fått en extremt smutsig pool, kunde därför inte bada idag...
Nu ska vi packa det sista, ta de sista bilderna och sen krama om hundarna en sista gång. Usch vilken ångest jag har! Vill inte komma hem till kalla Sverige! Det positiva är att mina föräldrar nu är och kollar på hus som vi ska hyra i vinter :)
Nä nu måste jag gå, vi har en lång resa framför oss! Kram


Thailand dag 15


Hej! 

Idag vaknade vi upp , chillade vid poolen tills det började små regna, för fösta gången sedan vi kom! Då gjorde vi oss iordning och vid två var vi inne i stan. Åkte till Village Market för sista gången och gick till en hårsalong där de la in lite ljusa slingor i mitt hår, det blev faktiskt riktigt bra! 
Köpte med oss mat påvägen hem och satte oss ute och kolla på pretty little liars samtidigt som vi åt. Fixade oss, tog lite bilder och sen åkte vi tuctuc in till stan för att ta en liten drink innan middagen. åt på ett jättefint ställe och god mat var det också, var bara inte så hungrig... 
Åkte sen till en marknad påvägen hem, hittade endast trosor och ett par örhängen, de hade inget snyggt! 
Ringde vår favorit tuctuc förare som kom och hämtade oss och som avslut på denna kväll popade vi så grannarna vaknade. 
Nu ska vi sova och imorgon väntar massage, manikyr, pedikyr och vid halv sex åker vi till Bangkoks flygplats. Tar ca tre timmar med bil och sen ska vi sitta och vänta på flyget då det går ett på natten. Kommer antagligen inte hinna blogga imorgon, men ska försöka göra mitt bästa. 
Ha det super!

Thailand dag 14

 
Hej!

Idag gick vi upp runt nio tiden. Malin gjorde gofrulle till mig med yoghurt och frukt och sedan la vi oss i poolen ett tag. Mamma och jag tog sen två moppar och åkte omkring för att se lite runt omkring vårt hus. Vid lunchtid tog jag och malin en varsin och drog på en liten runda, åkte sen till affären och hämtade mat så satt vi hemma och myste med god thaimat. 
Tog det lugnt och fixade oss lite tills sex då jag och malin drog in till stan för att gå på de tre favoritmarknaderna en sista gång och shoppa det sista. vi kommer antagligen inte hinna det imorgon så vi tog allt idag så vi inte känner stress imorgon. Shoppingen såg ni i inlägget här under! 
Nyss kom vi hem och klockan är snart tio på kvällen. Nu ska vi fixa malins hår, hare grymt! :)

Thailand dag 14 - shopping


Thailand dag 13

 
Godagens!
Eftersom att jag inte orkade göra två inlägg igår då det tar ca 5 min för varje bild att ladda upp så gjorde jag gårdagens inlägg nu istället. 
Dagen började med Pannkakor till frulle, super goda! Packade sedan ihop kamera och badkläder och drog ut och snorklade med ett helt gäng. Var nog en av det häftigaste jag gjort, efter det här kan jag nu våga mig på att dyka i framtiden. Fick lite panik ibörjan av alla fiskar, men de var så fina när jag hade lugnat ner mig lite, tack vare malins undervattenskamera så har vi filmat och tagit en massa bilder! 
Åkte till två olika ställen, ett där vi snorklade på och ett annat jättefint vid ett stort rött berg. Kom tillbaka till ön, badade det sista, tog lite kort och vid halv tre gick båten till fastlandet. Tog ca 15 minuter denna gång, han gasade på! Åkte sen mini buss hem till hua hin, känns verkligen hemma här! 
När vi kom hem stod två moppar och väntade på oss, fick sen två idag. 

Thailand dag 12

 
Hejsan!
Igår gick vi upp vid kvart över sex på morgonen. Packade det sista och vi sju kom en stor bil och hämtade oss. Sov hela vägen vilket var två och en halv timme. Kom fram och hoppade direkt i en stor båt full med folk. Den tog oss sedan efter 30 minuter till en Ö som heter Koh talu. Det var som ett paradis! Helt kritvit strand, palmer överallt och vattnet var det häftigaste jag någonsin har sett, helt turkost nästan vitt. 
Checkade in i vår bungalow som låg precis på stranden och käkade fantastisk lunch och middag. Slutade dagen med att ta en massa bilder, spela spel och somna rätt tidigt. 

Navelpiercing


Drar ut på en ö!

Hejhej! Förlåt för att jag inte blogga igår, hade inte så mycket att skiva!
Nu är klockan halv sju på morgonen och snart kommer en bil och hämtar oss. Vi ska åka iväg i två och en halv timme för att sedan åka båt en halvtimme ut till en ö. Vi sk sova där en natt så kommer inte kunna blogga.
Ha det bra!


Saknar dig älskling!

 
Om en vecka är jag i din famn igen, saknar dig otroligt mycket! 
Jag älskar dig rickard! <3

Thailand dag 10

 
Hejsan! 
Idag hade jag riktigt svårt att komma upp men efter ett tag drog jag mig upp. Hoppade i plurret och tog en massa bilder med malin, (de ovan). Vid halv två åkte vi till ett shoppingcenter som verkligen inte hade alls så mycket snyggt. Hittade iaf två tröjor som jag inte kan använda här men i Sverige. Åkte sen in till stan och åt på hilton hotellet, var väll helt okej, hotellet var fint och sådär men skulle inte vilja bo där, var alldeles för mycket barn och dålig personal i restaurangen där vi åt. 
Iaf, sen gick vi vidare till ett märkesoutlet där jag hittade tre par snygga skor och ett playboy linne, nöjd med mina köp! 
Kom hem och verkligen sprang ner och hoppade i poolen, fyfan vad vi var svettiga! Det var verkligen den varmaste dagen idag. Snart ska vi gå en bit för att komma till en restaurang, vi måste röra lite på fettet! 

Thailand dag 9

 
Idag tog jag och malin en sovmorgon till halv tio istället för nio, somnade om och kom inte upp förens vid tio. Gick ut och satte mig i skuggan och väntade på att vår städerska och hennes vän skulle komma. De masserade oss och det var den bästa massagen jag fått! Helt underbar var den! De ska komma nästa vecka igen så ska de också ge oss manikyr och pedikyr. Sen stannade vi i poolen i flera timmar. Har precis duschat och fixat mig lite så snart ska vi åka en tuctuc in till village market och shoppa. Jag och malin ska ha lite "egentid" så vi ska äta middag någonstans och sen ta vårat favorit glasställe "svensen´s" innan vi åker hem, ska inte glömma mobilen denna gång! 
Hare så bra så hörs vi nog ikväll, puss!

Dagens shopping

 
Dagens shopping blev endast det här starbuckslinnet och en present som jag inte kommer att visa. Bra att spara pengarna lite ;)

Dagens outfit


Thailand dag 8

 
Hejsan!
Idag har vi varit på Apberget hela dagen, ibörjan var vi lite rädda för dem men efter ett tag var vi bara några cm från dem. De var lika nyfikna på oss som vi var på dom. 
Kom hem och badade lite så bjuder på den sista bilden, hahahah! 
Snart ska vi in till stan för att käka mat, hinner kanske ta en outfit bild idag annars så får ni nått annat roligt. Kanske shoppar idag så lär säkert komma upp bilder på det ikväll. 
Nu måste jag skynda mig, puss!
 

00.05

 
Glada tjejer som nyss tagit ett kvällsdopp!

Thailand dag 7 - shopping

 
Hejsan!

Idag har vi tyvärr inte tagit några biler förutom mamma när vi badade i poolen, men de får ni se någon annan dag. Det här är iaf dagens shopping, allting gick på endast 400 svenska kronor, snacka om kap! 
Imorgon ska vi till apberget då lär det bli mycket fotande. 
Nyss kom vi in från poolen, tog oss en kvällsdopp och körde frisbee tills klockan blev halv tolv. Nu sitter vi med vitamindricka och ska snart sova. 
Hoppas ni har det bra i sverige, jag har det toppen! puss

Thailand dag 6

 
Sawadeekrap!

Som betyder hej på thailändska. Idag var det dag nummer 6, hela 12 dagar kvar! 
Har spenderat dagen i poolen, på stranden, i mataffären och sedan i poolen igen. Köpte ett nät och en boll så har haft riktigt roligt här på kvällskvisten. Mamma och jag ställde oss sen och lagade spagetti och köttfärssås som vi sen satt ute och åt med tända ljus. Idag har det varit lite för varmt, börjar nästan kännas lite jobbigt, menmen, vi sätter på ACn på rummen.
Ska kanske snart lägga i ljusa slingor i malins hår, annars ska vi kolla på pretty little liars med frukt och glass. Imorgon ser dagen ut som att vi ska till stranden igen, kanske shoppa lite också, tog en shoppingfri dag idag. 
Hoppas ni tycker om bilderna! Vi ser bara så sjukt bleka ut, hehehe ;)

Dagens shopping


Thailand dag 5

 
Hej!
Idag har dagen varit väldigt soft. Gick upp vid nio och sa hejdå till min morfar och hans fru. Bestämde oss sedan för att ha en heldag hemma pågrund av värmen. Var väldigt lite vind idag så har bränt mig i ansiktet, armarna och på rygg och axlar. Har även börjat flagna, roligt efter fem dagar... 
Under dagen hann jag också bli lurad av min kära pojkvän som lurade mig att han tappat känslorna, började såklart grina och tyckte livet var pest tills jag förstod att det var första april idag, kul skämt.... 
Vid halv sju tog vi en tuctuc in till staden, käkade väldigt mycket mat och gott var det också! Hittade sen en GIGANTISK marknad med väldigt snygga saker, shoppade på till både mig och kompisar. Käkade den berömda thaipannkakan med banan och nutella, åh så gott det var, fick tyvärr inte ta några bilder... 
Kom nyss hem och har tagit ett kvällsdopp då vi kastade boll i poolen hela familjen. Snart ska vi sova, klockan är elva och vi är riktigt trötta. Solen tar på krafterna!