#317 hallon och banan Smoothie

 
 
 
       Ingredienser: 
  • En mogen banan
  • ca 1 dl mjölk
  • ca 1/2 dl frukt yoghurt 
  • Lite frysta hallon
Godmorgon!
Sitter här med min urgoda hallon och banan smoothie. Idag har jag sovmorgon till kvart över tolv så jag softar runt, gör mig iordning sakta och bara älskar att få vara hemma ensam. 
Har bara en lektion idag sen ska jag hem igen. Mår inte så jättebra så ska inte träna idag heller, bäst att vila upp sig helt och hållet. 
Hoppas ni får en bra dag! Kram

#316 "LEG DAY"

 
 
Hej! Igår hade jag sovmorgon till 20 över tolv, så vid elva hade jag en körlektion, gick sådär då jag var lite nervös och gjorde småfel nästan helatiden. Men framåt går det iallafall. När skolan började var alla väldigt sega, vi bakade lite och sen var det dags att gå hem igen. Jag och malin drog då till gymmet, körde ett ben och rumpa pass som var segt men bra. Därefter gick vi till albertsons igen för att ha vår tredje teorikurs då de går igenom böckerna. Super bra och jag tipsar er verkligen om de kurserna. De är inte jättedyra och det är fyra stycken kuser totalt. Vi var där till halv åtta sen tog jag bussen hem till min älskling. Lagade mat och somnade rätt fort då vi hade problem med hans dator när vi skulle kolla på film. 
 
Imorse hade vi sovmorgon till halv tio, en jävla massa sovmornar är det nuförtiden, man måste bara älska trean! Kom till skolan och hade en seg men rolig dag. Slutade vi tre, mamma hämtade mig och sen gick jag ut på prommenad med min lilla vovve. 
Nu har jag precis duschat och ska kolla på någon serie. Är riktigt trött och tror jag börjar bli sjuk. Ska sova tidigt ikväll och hålla tummarna att jag inte blir sjuk nu när vi snart flyttar till stockholm. 
 
Ha en superbra kväll allesammans! kram

#315 Fest hos jossan!

 
 
 
 
Igår blev jag hämtad av mamma vid tre tiden hos min älsklin, gjorde mig iordning och vid sex drog jag till jossan där resten av min klass var. Super trevlig kväll, käkade tacos, drack, spelade spel och sen blev det krogen. Dansade och skrattade en jävla massa. Vid två drog vi oss hem till jossan och somnade sedan med malin och becka vid tre. 
Sen jag kom hem har jag bara städat, ätit och pluggat bil. Är lite seg idag så det blir att kolla på film och sova tidigt ikväll! Lovet är ju somsagt slut och imorgon börjar allvaret igen. 
 
Hoppas ni har haft ett bra lov, mitt har varit super!

#314 Grit, zumba

 
I torsdags drog jag till gymmet med sandra för att köra grit strength. Det var mycket folk och så sjukt jävla jobbigt! Efteråt gick vi hem till sandra, väntade på emelie och sen drog vi till videobutiken för att köpa alldeles för mycket godsaker. Tryckte i mig en hel tallrik med gurka och morötter med dipp, kände mig nyttig till en början tills det blev chips och godis. 
I fredags gymmade vi först och sen körde vi ett zumba pass. Så sjukt kul. Det var bara vi tre och en tant som dansade så roligt hade vi. 
Blev hämtad av jesper, emil och rickard, bokade bowlingbana på kvällen och körde de. Kom tvåa så kände mig rätt bra efteråt ;)
Körde sen omkring till godisbron och runt skavsta, men allt var ju stängt så vi åkte hem och myste istället. 

#313 Nike free 5.0

 
 
Beställde hem dessa förra veckan. Igår kom dem och de är så sjukt snygga och sköna så idag blir det att inviga dem. 
Jag beställde dem från Nelly.com då jag inte hittade några snygga på något annat ställe och de var dom ända Nike free 5.0 som fanns i storlek 36. De kostade 1050 kr och finns fortfarande i lager sist jag kollade. 
Super nöjd med mitt köp och riktigt sköna!

#312 Breakfast

 
 
 
Idag blev det gofrukost, mannagrynsgröt med bär och kokos. Vaniljkesella skulle suttit utmärkt till denna frukost men tyvärr så hade vi inte det hemma. 
 
Ska snart ut och gå i skogen med min lilla shanti, sen taggar jag inför en körlektion då vi ska ut och köra landsväg. Ska sen gå lite på stan och vid halv sex ska jag köra ett pass med sandra på hälso. Blev inget danspass då malin inte kunde gå så blir att köra "grit strength" istället. Kommer att dö men måste prova på det också. 
Ha en bra dag allesammans!

#311 Plugg Plugg och ännu mera Plugg

 
Dålig uppdatering den senaste tiden. Har sedan igår pluggat pluggat och pluggat. Jag har också tränat, övningskört, varit med min pojkvän och umgåtts med min hund. 
Sitter nu och tittar på tv med min älskling och ska snart sätta på någon bra film. 
 
Imorgon har jag körlektion vid tre, ska sen iväg och handla med några kompisar och sen vid sju ska jag och malin på ett nytt danspass på hälso. Jag hoppas det kommer bli kul, var så längesen jag dansade nu. 

#310 Plankstek och lördagsmys

 
 
 
Igår kom våra kära vänner på besök, käkade plankstek, glass med hemmagjord chokladsås och sen satt vi och kollade på en film jag gjorde från thailand. Trevligt och mysigt! 
Vid kvällskvisten gick de hem med jacob stannade kvar och sov i gästrummet, blev sent så somnade runt tre. 
 
Idag har det varit sjukt långsamt och tråkigt. Jag och mamma var ute och gick med shanti sen har vi bara legat i soffan med en varsin filt och tittat på tv. 
Nu ska jag gå och göra mig iordning, imorgon väntar en dag med ett fullt schema. Sov gott!

#309 Alla hjärtans dag present

 
 
Hejsan alla mina fina läsare! 
Igår gick jag till malin, lagade tacos och hade det mysigt med tändaljus och tjejsnack. Kollade på tv och sedan på the hungergames 2. Somnade runt ett och vaknade vid elva. Hade mysfrulle samtidigt om vi kollade på OS. 
Fick skjuts hem och när jag kom innanför dörren väntade det här lilla fina paketet till mig. Pappa hade fixat choklad och en massa lotter till mig. Har hitills vunnit 20 kr men har två andra lotter som jag ska gå in och titta om jag vann någonting på. 
 
Skulle egentligen ha gått till sara för att fira henne men fick veta att våra vänner vi lärde känna i thailand kommer hit på middag. Vi får se om jag stannar hela kvällen eller om jag går vidare hem till sara senare. Gör jag det sover jag kanske hos sandra. 
Nu ska jag hjälpa mamma att göra ett bildspel från thailand, vi hörs senare!

#308 Valentine´s day

Collaget är gjort av mig men alla bilder är från weheartit.com
 
Glad alla hjärtansdag allesammans!
Hoppas ni får en supermysig fredag med era nära och kära. puss

#307 Miss this!

 
Idag har jag haft en skön kväll hemma med lilla shanti medans mina föräldrar gick på bio. Har kollat på serier och bara myst. Är nöjd med mig själv efter att ha hållt mitt tal idag i skolan, mitt sista svenska tal inför andra människor, känns så sjukt underbart! 
 
Morgondagen ser ut som att jag kommer att ha en hemstudiedag, börjar tolv imorgon och vi gör ingenting på lektionerna så känns väldigt meningslöst att passa en busstid för att sen va i skolan i två timmar, och då inte göra någonting. Så imorgon har jag lite saker att börja skriva på som jag ligger efter med. Det är ju somsagt alla hjärtans dag imorgon, men tyvärr så kan inte jag och min pojkvän träffas då han är sjuk, så jag ska ha mys med malin istället. Tacos, mys och romantiska filmer. 

#306 Full fart!

 
Hej! 
Jag har haft riktigt mycket att göra de senaste dagarna, tränat varjedag, pluggat och umgåtts med min pojkvän. 
Idag hade jag sovmorgon till tolv så istället för att sova hade jag körlektion, efter det drog jag till gymmet och körde lite kondition och ben innan det var dags att gå till skolan. 
Nu sitter jag på skolan, vid halv fem ska jag hämta mitt barnvaktsbarn på förskolan och sen ska jag sitta barnvakt till halv åtta. 

#305 The body shop


Klicka för större bild Nu ger jag er chansen att få hela 20% rabatt på hela the body shops sortiment. 
Jättebra present till alla hjärtansdag då det finns till både killar och tjejer. Passa på nu och fynda! 
Ni går in här och använder rabattkoden : LOVE20 

#304 Nellys träningsbyxor

 
 
 
 
 
 
Nelly.com har så sjukt snygga träningsbyxor, de är lite dyrare än på vissa andra ställen men riktigt snygga. Jag personligen tycker de två högst upp är de snyggaste, funderar på att beställa ett par.
Ni hittar dem HÄR!

#303 Shanti

 
 
 
Godmorgon! gårdagen var trevlig, pappa fyllde år och vi fick gäster. Vi åt gott och hade det mysigt, jag somnade dock i soffan vid 9 och sov där till ett. 
Imorse vaknades jag av min lilla bebis, shanti. Har inte berättat om henne ännu. 
 
För två veckor sen smsade jag mamma och skrev: idag skulle chanti ha blivit 9 år. Den kvällen gick mamma in på blocket för att kolla lite hundar, bara för skojs skull. Då hittade hon den här underbara varelsen. Det sjuka var att hon hette shanti och hon är 5 år. 
En vecka senare (alltså förra lördagen) åkte vi upp till stockholm för att träffa henne och hennes familj. Vi blev tok kära i henne och dagen efter fick vi med henne hem. 
Hon har nu bott hos oss i sex dagar och vi trivs så sjukt bra med henne. 
Jag tror dock att våra grannar tycker vi har dålig fantasi när vi har haft två hundar med samma namn, men det var faktiskt inte vi som döpte henne. 
Hon är en liten dvärgpudel, underbar personlighet, busig som en valp, väl uppfostrad och sjukt gosig. Världens bästa! 

#302 Studentfest

 
 
 

#301 Bakismat

 
Gårdagen var såjävla rolig! Förade hemma hos jossan med henne, becka, malin och johanna. Hade svinkul och lite efter elva drog vi oss mot krogen. Mötta andra glada studenter så tillsammans sjöng vi alla högt "för vi ska ta studenten" låten. 
Hade det kul och tiden bara rann iväg, rickards pappa hämtade oss och sen somnade vi i varandras armar. 
Idag mådde man väll lite som man förtjänade, menmen. Vår lärare maria gjorde oss istället väldigt glada och fixade donken mat till oss. 
 
Nu ska jag gå iväg och vara barnvakt åt mina grannar så vi hörs om två timmar igen!

#300 Sovmorgon

 
 
 
Godmorgon! Idag har jag sovmorgon till 12 vilket känns rätt onödigt då jag sen slutar halv tre, menmen.. 
sov riktigt gott inatt då jag igår körde ett ben och konditionspass på gymmet på hålet. På kvällen körde jag ett CX pass och ett Core Box pass. Jag körde så hårt att jag var tvungen att avbryta och springa på toan, höll verkligen på att spy. En hemsk upplevelse men vet nu att jag verkligen tog i med hela min kropp. 
 
Ikväll är det STUDENTFEST, ska föra hos jossan med lite tjejkompisar och sedan därefter gå vidare till Down East.