#234 Dagens shopping

 
 
 
 
Åkte till stan förut med mamma, mådde inte så bra så åkte och köpte vitaminer som ska hjälpa mot håravfall m.m. Jag hoppas verkligen att de hjälper nu, mina kala fläckar i benan syns mer och mer. 
Hittade också ett par skor som jag kollat på förut, ett litet spontanköp, behöver ju somsagt lite höstskor. 
Åkte också och kollade på bilar med mamma, hon har haft sin i snart ett år men är inte riktigt nöjd, så antagligen ska vi byta in den mot någon annan. Det gör inte mig något då jag blev väldigt åksjuk i hennes nuvarande. 
Nu håller mamma på att laga spagetti med köttfärssås och senare åker jag nog till pojkvännen. Behöver mysa lite med honom nu när jag mår lite dåligt. 
 
Vi hörs imorgon, puss!

#233 Veckans planer

 
Idag slutade jag elva som jag alltid gör på måndagar, så skönt! Åkte till frejs bageri eftersom att jag ska praktisera där snart i fyra veckor. Senare kanske jag och mamma ska till stan för att gå till en hälsokostaffär för att skaffa lite tabletter för mitt hår, tappar väldigt mycket just nu. 
 
Tisdag och Onsdag ska vi vara i bageriet, inget annat planerat. 
På Torsdag är det teori. 
På fredag ska hela bageriklassen åka upp till stockholm för att gå på chokladfestivalen. Kommer bli sjukt kul att få se och provsmaka en massa choklad. Åker sen hem på eftermiddagen. 
På Lördag åker jag och mamma upp till stockholm igen för att ha en tjejhelg hos min moster. Blir att besöka chokladfabriken (min praktikplats till våren), äta ute på restaurang, kolla i affärer och bara mysa. Vi sover kvar där och åker sedan hem på Söndag eftermiddag. 

#232 Chokladälskare titta hit!

 
Är du som jag?
Trött på att P-pillrerna får dig att äta ovanligt mycket sötsaker och utan choklad känner du dig deppig? Så har det varit för mig i snart ett år och nyss gjorde jag ett litet experiment som blev väldigt lyckat! 
 
Vi har sällan/aldrig kvarg, kesella, proteinpulver eller jordnötssmör hemma. Därför kollade jag i skafferiet och hittade lite valnötter, aprikoser, kakao, creme fraiche och honung. Jag blandade i lite av varje, hade också i pyttelite vaniljsocke och vipps så smakade det chokladbollar med bara nyttiga råvaror i. Hade vi haft kokosflingor hade det suttit som pricken över i et så ska testa det någon annan dag. 
 
Det var nyttigt, gott och lätt att slänga i sig i en liten skål, mättande och chokladbehovet är borta! 
Testa! 
(ser kanske inte så gott ut på bilden dock ;) )

#231 Ny hårfärg

 
 
 
 
 Efter att ha stått på loppis med mamma och sålt lite av mina kläder är jag nu hemma och riktigt trött i bena. 
Ikväll blir det tacos och myskväll med pojkvännen. 
Vad tycker ni om min nya blus? Själv älskar jag den, så otroligt skön! 

#230 Hur man kan matcha svarta jeans

Gjorde ett litet collage om hur man kan matcha svarta jeans! 
Inte det bästa att använda paint kanske ;)
 
 

#229 Favoritlåtar

 
 
Här är några av mina favoritlåtar just nu. Två nya och en lite äldre!
 

#228 Smygtitt på min shopping!

 
 
 

#227 Lördag




Godmorgon! 
Jag hade en jättemysig fredag med fina Malin igår, åt gott och skrattade en massa. Låg och prata långt efter tolvslaget och har nu vaknat och sovit jävligt bra! 
Hon ska iväg tidigt så jag drar mig hemåt innan elva. Vad som händer idag får vi se. Vi hörs senare! 

#226 fika med bästa



Efter en rolig dag i skolan drog jag, Malin och Rebecka till stan. De bokade tatueringstid och sen drog jag och Malin och fika. Hittade två tröjor på stan och en hårfärg, nu ska vi klippa mitt hår och färga det. Ha en superbra fredag! 
Puss

#225 Lön -> Internetshopping!

 
Japp, såhär glad blev jag ungefär när jag såg min lön idag. 
 
Det ledde till att jag suttit och internetshoppat lite på nelly.com, hittade mycket kläder men när de blev en summa på 900 kr klickade jag bort några plagg. Nu blev det två fina linnen som passar utmärkt tills jag ska åka utomlands. 
 
Pojkvännen är påväg hit, själv har jag varken tränat eller pluggat. Hehe, fan vad jag håller vad jag säger... 
Aja, sov så gott allesammans så hörs vi imorgon! 
Puss

#224 Höst

 
 
Nu känns det att hösten verkligen är här. Det är kallt på morgonen, löven böjar ändra färg och nya växter som de på bilderna över har kommit fram. 
 
Dagen har iallafall varit helt okej, lite jobbig men den rullade på. Ska ställa mig på crosstrainern och bränna lite kalorier sen måste jag plugga. Kanske åker och sover hos min pojkvän ikväll, annars blir det hemmakväll med film. 
Hoppas ni har haft en bra Onsdag! Vi hörs senare, puss.

#223 Pälsväst från lindex

 
Var inne på lindex för några dagar sen och har inte sett just den här pälsvästen. Satt nu och sökte runt lite och hittade denna, hur snygg är inte den?? Blev kär!
Någon som vet om den går att få tag på? 
 

#222 dagens bakverk





Idag bakade vi på och jag gjorde alla bakverk på bilderna ovan. 
Är nu hemma, har fått ett par skor av mamma, vet inte om de är snygga eller fula så har frågat mina kompisar om råd, ska senare äta lite mat, plugga lite och sen åka hem till pojkvännen och sover kvar där. 
Hoppas ni har haft en finfin dag! puss

#221 D.M. Retro

 

#220 September shopping!

Det här är lite av vad jag shoppade den här månaden, har glömt att lägga ut bilder på kläderna! 
 
 
 
 
 
 
 

#219 Snyggaste höstjackorna

Enligt mig!
 
 

#218 söndag


Godmorgon!
Det är så skönt med söndag och att få vara hemma en dag till. Planerna för dagen ser ut som att jag först ska gå upp och äta lite frukost. Ska sen iväg för att köpa en soffa med familjen, träffa min pojkvän och gå på bio på kvällen! Myspys och en perfekt söndag. 

Jag skriver senare!

#217 Lördag

 
Godmorgon!

Det är helg och jag är glad, kan ju inte bli bätte!? 
Gårdagen var så otroligt mysig, min fina släkt kom hit på middag och det var så trevligt att det blev väldigt sent för vissa. Jag kunde inte hålla ögonen öppna längre än till halv ett och rickard kom in vid tre då han suttit och pratat om allt med pappa och min mosters man. 
Sov gott och vaknade av min pojkväns mysiga kramar. Han drog snabbt då han skulle iväg till norrköping med sin familj och jag hjälpte mamma att röja i köket. Fyfan vad dom kan festa, inte bra!!! 
Kröp ner i sängen med en seg mamma och kollade på hela sverige bakar. Senare blir det att åka och handla och kanske träffa rickard, annars blir det en filmdag här hemma. 
pusspuss
 

#216 fredag!!

 
 
Hejsan! 
Då var det fredag och det firar vi genom att min moster, hennes man, morbror, hans tjej och Rickard kommer hit på middag. Det ska bli jättemysigt att få träffa alla! 
Annars ska den här helgen bli väldigt lugn, vill inte ut och ska försöka kolla på lite filmer. 
 
Ha en supet mysig kväll! Puss

#215 Onsdag

 
Hejhej!
Förlåt för att jag inte uppdaterade bloggen igår men var barnvakt och sov sen hos min pojkvän så hade inte riktigt tid. Idag var min lärare hemma igen vilket har gjort att vi haft en väldigt soft dag och mycket skratt. Bakade och städade och är nu hemma. 
Har inget speciellt att skriva så vi hörs, puss!

#214 Mitt skolfoto

 
Blev helt okej nöjd med årets skolfoto, ska nu bara beställa hem det, mitt sista någonsin..

#213 Barnvakt idag!


Hej! Gårdagen var rolig. Åkte upp i en buss med massa människor till stockholm, gick på mässan, åt en massa gratis mat, bakverk, godis, dricka m.m. Var där i några timmar, sen gick bussen hem vid tio tiden, vi åkte hem tidigare då de började plocka ihop mässan, så allt möjligt var gratis och bara att ta! 
Somnade i min pojkvänsfamn och när vi vaknade imorse hade vi väldigt svårt att gå upp. Kom iallafall iväg till skolan, min lärare var hemma så vi var ensamma i bageriet. Allt gick jättebra och vi slutade halv elva. Kom hem och somnade på en gång, vaknade sen vid två när mamma hade slutat jobba. 
Om två timmar ska jag sitta barnvakt ute i harg, ska bli jättemysigt att äntligen få träffa tjejerna igen. Så det blir att laga mat, hjälpa till med läxor, kolla på idol och sen läsa godnattsaga för den lilla. Tar mig sen hem till pojkvännen som bara bor 1 minut därifrån, så skönt! 

#212 Kaos en söndagmorgon

 
Vaknade vid nio och var lite för pigg för att kunna somna om. Så jag gick ut i köket och började baka scones till frukost. Gick väldigt bra tills det började ryka i ugnen så brand och vanliga larmet gick, blev lite kaos att försöka öppna alla dörrar, larmcentralen ringde och gå in och lugna julia som hade legat kvar och sovit. 
När bröden var klara smakade de mest rök så det blev att äta vanliga tråkiga mackor till frukost istället, jag som hade fixat... 
Julia åkte hem vid tolv och jag klädde på mig, åkte till sandra för att hämta mitt bankkort och sen drog jag till stan för att köpa tröjan jag la undan igår. 
Nu ligger den i tvätten och jag hoppas att jag får bort fläckarna på den, annars får jag pengarna tillbaka. 
 
Snart kommer pojkvännen hit, då ska vi göra oss iordning och sen åka iväg för att dricka lite drinkar. Sen ska en buss ta oss (alla som ska med) till stockholm för en mat mässa. Gratis är gott! 
Kommer hem någongång inatt så kommer inte ha tid att blogga speciellt mycket. 
Ha en bra söndag!
 

#211 Lördag

 
Hej!
Igår drog jag hem till sandra runt sex, käkade mat och fixade oss. Vid åtta kom Lizette, då började vi dricka och hade det roligt. Elva tog vi våra cyklar och drog oss in till stan och till krogen. 
Det var mycket folk, bra musik och allt var på topp! Drog hem med pojkvännen vid två och somnade väldigt fort. 
 
Idag drog jag till stan för att möta upp Julia, gick runt där, snacka om allt vi missat och hittade också en tröja som jag ska åka och köpa imorgon. 
Cyklade hem till henne en liten stund och sen vidare hem till mig. 
Vi har precis färgat hennes hår och nu står hon i duschen så jag passade på att skiva lite. 
Ikväll ska vi äta god mat och åka till affären för att köpa något smarrigt som vi kan äta på framför en bra film.
Ha en super mysig lördagskväll så hörs vi imorgon! har lite saker för mig imorgon men ska försöka blogga.
Puss 

#210 mot stan

Nu ska jag till stan för att möta upp min saknade vän Julia!


#209 skolfoto

 
 
 
 
 
 
 
Den knäppa bageriklassen
 
 
 
 
 
Hejhej! 
Idag var det skolfoto vilket var väldigt roligt. Vårt sista riktiga skolfoto, kändes väll helt okej. Blev för en gång skull nöjd med min bild och jag hoppas att gruppbilden också blev bra. 
 
Nu är jag hemma och mår lite sådär, men ska iallafall träffa lite kompisar ikväll och dra ut på krogen. 
Vi hörs senare! Ha det super
 

#208 Tävling

 
Mina två bakverk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag var den som vann tävlingen med min choklad browniebotten, vitchokladmousse och hallon purré

#207

Hej!
Jag har tyvärr inget internet på datorn och kan därför inte blogga. Såfort det är fixat ska ni få se bakverken från tävlingen igår. Puss


#206 tuesday

 
 
 
Bakade på i skolan, blev faktiskt riktigt nöjd så ska nog ta med kameran imorgon till skolan så jag kan fota mina bakverk, vi har tävling imorgon. 
Kom nyss hem, ska plugga lite och sen vid sex åker jag, pappa och rickard iväg för att ta sprutor, min sista, sen är jag vaccinerad hela livet! 
Skriver senare, nu måste jag verkligen plugga.

#205 Nytt i rummet - Skrivbord

 
 
 

#204 glass i stora lass

 
 
Skolan var för jävla bra idag!
Började halv nio inne i bageriet, bakade chokladbrowniebotten, vit chokladmousse och passionspurré, ska lägga ihop allt och smaka imorgon hur det blev. På torsdag ska vi ha tävling igen och vet inte om jag ska ha passion eller hallon, det får vi se. 
Slutade elva och ska snart äta lite lunch och börja plugga till provet på torsdag. 

#203 Vill ha i höst!

 

#202 Bilträff

 
Pojkvännen och jag lagade god lunch och somnade sedan i varandras armar. vaknade halv sex vilket gav oss jävligt bråttom. En kvart senare stod vi färdigfixade ute och blev upphämtade av Jerry, Evelina och Stefan. Vi åte till godisbron där alla från nyköping samlades och åkte sedan i ett led tillsammans till Norrköping. 
Gick runt och kollade på bilar, skrattade, kollade på racing, åt max och sprängde däck. En väldigt rolig kväll helt enkelt, det negativa var min otroligt jobbiga mensvärk och det kalla vädret. Frös som ett As och mådde illa, menmen, sånna dagar har man ibland. 
Kom hem vid två och somnade lika snabbt som vi lagt oss i sängen. 
 
Idag kom jag hem vid tolv tiden, möttes av en söt liten ture som var väldigt glad. Solade, gick på prommenad och lekte. 
Snart kommer pojkvännen hit och ikväll blir det hemmagjord pizza och bada badtunna. 
Puss
 

#201 Hundvakt

 
 
 
 
Lilla Ture

#200 lördag

Godmorgon!! Åkte till min fina pojkvän igår efter skolan, myste, tog det lugnt och åt kebabrulle inne i stan. Vi skulle egentligen gått på bio men han mådde så dåligt så vi åkte hem och sov istället.

Idag ser planerna ut som att ikväll ska vi dra iväg med några kompisar till Norrköping och kolla på bilar, kan bli riktigt skojjsigt. Annars blir det godis och film för vår del.


#199 dagens


5 september!


#198 torsdag

 
 Skolan gick bra, hade fika och drog sen till stan med malin. Hittade en tröja och blev glatt överraskad av att mitt nelly paket hade kommit. Öppnade och provade kläderna, slutade med att endast en tröja får stanna och resten skickas tillbaka. Känns väldigt tråkigt men de satt verkligen inge bra på mig. 
 
Kollar nu på tv och ska äta ben & jerry´s, saknar min pojkvän! 
puss

#197 ändrade planer

 
Efter en stressig dag med kungabesök och en jävla massa bakande kom jag hem och slängde mig på sängen. Fixade lite på naglarna (finare irl) och pratade med min älskade pojkvän. 
Planerna idag var att gå ut och äta på finfin restaurang och bara mysa av att vi har 10 månader. Istället blir stackarn sjuk och väntar nu på att sjukhuset ska ringa så han får komma upp och ta prover om det kan vara halsfluss. 
Så kvällens planer blev nu ändrade och här sitter jag i mitt rum och längtar efter honom. 
 
Hade kunat följa med mina vänner ut när de ska fira fina sandra men har ingen present och gillar inte att komma tomhänt in i det sista. Så får ta och fira henne någon annan dag istället. 
 
Nu ska jag ut och gå lite och sen äta middag framför idol. 
puss
 

#196 Grattis Sandra 18 År

 
Hoppas att du får bästa födelsedagen, synd att jag inte kan va med ikväll!
puss
 

#195 Kungligt besök!

 
 
 
Hejsan Svejsan! 
Idag är det torsdag och den 3 September. Dagen har varit kass rent ut sagt från morgon tills nu. Det blev lite bättre när jag fick tacos och pojkvännen ringde och ville att jag skulle komma till honom. Har sovit dåligt inatt, fick ingen mat i skolan så mitt humör har varit i botten hela dagen, känns ju lagom kul... 
 
I skolan har vi iallafall förberett allt tills KUNGEN och DROTTNINGEN kommer imorgon. De ska va hela 45 minuter på vår skola och bara treorna kommer att få vara inne i byggnaden när de kommer, lite coolt sådär!
 
Ha en bra kväll, kommer inte att kunna blogga mer idag. 
Puss

#194 I've been waiting for someone like you.

 
 
 
Har internet shoppat på nelly.com, ätit dagenefter tacos och väntar nu på att pojkvännen ska komma. 
Ikväll väntas idol och wallander. 
Ha en fin kväll, kram!

#193 Dagens

 

#192 Fika med bästa

 
 
Började dagen med en timmes sovmorgon, började alltså halv tio. På måndagar kommer jag också alltid att sluta elva så gick 1,5 timmar idag, soft dag kan man ju säga! 
Käkade mat på skolan och drog sen till stan med pojkvännen för att shoppa. Gick runt i alla affärer som vår lilla stad har att erbjuda och kan ärligt säga att jag inte hittade ett skit! Jo en Kenza jacka, men annars ingenting. Börjar tröttna riktigt mycket på den här staden och dess shopping, så nu blir det att hitta lite kläder på internet. 
Avslutade "shoppingrundan" med en mysig fika inne på hellmans med min fina. Jag rekommenderar verkligen deras morotskaka, den var underbart god! 
 

#191 Ny resa bokad!

 
 
Förlåt för urkass uppdatering! 
Har inte gjort något speciellt i veckan så har inte haft något roligt att blogga om. 
 
Men nu är iaf en till resa bokad, denna ligger i oktober och kommer att ta mig till Kroatien. Har aldrig varit där så kommer bli riktigt häftigt! 
Det är dock bara tre nätter men blir ändå skönt att få komma till värmen.