Slutkörd!

 
Efter fyra dagar på praktiken är jag helt slutkörd. Mamma hämtade mig efter att jag slutat och direkt när jag kom hem somnade jag. Sov i tre timmar och blev sedan väckt några minuter innan jag skulle iväg på dansen. Bytteom och blev skjutsad dit. Dansade och hade kul men kände ändå att jag inte var helt närvarande, lite jobbigt! Kom hem vid halv tio och har sedan dess ätit middag, duschat och kollat på pretty little liars. Ska nu gå och torka håret för att sedan krypa ner och sova. 
Imorgon ser dagen ut som att jag ska baka endel tårtor på praktiken, jag tar sedan bussen in till stan för att möta upp pojken min, blir sedan träning på friskis och vi åker sedan hem hit. Har verkligen längtat efter den här helgen, är helt slutkörd och kroppen behöver all sömn den kan få, därför blir det att försöka sova nu. 
Sov så gott, puss!

Hej och Hå

 
Igår hade jag riktigt kul på praktiken och slutade dagen med dessa. Slutade vid kvart i fyra och hade turen att få åka en buss 15 min tidigare till bt, snäll kille som egentligen skulle gått tom till bt. Mötte upp min pojkvän och gick till friskis för att träna. Tränade rätt så hårt, mycket armar, rygg och mage. Lars-Åke (min chef på praktiken) säger att jag behöver få lite muskler så nu jävlar blir det bara armar framöver.... 
Jag och min älskling åkte hem till mig, åt middag och skulle ha kollat på film, istället la vi oss i sängen och myste, somnade rätt tidigt också. 
Idag åkte jag till praktiken, fick göra lite olika saker men mest princesstårtor, det är jävligt tråkigt just nu! 
Kom hem för ungefär en timme sen och har sedan dess bäddat rent i sängen, dammat och damsugit hela rummet. Är såjävla trött och har träningsvärk ut i fingrarna efter allt bakande och spritsande. 
Snart ska jag och pappa åka iväg för att ta spruta, vaccinspruta nummer 2, yeeeeyyy.... 
När jag kommer hem ska jag ta något lätt att äta, olja in håret och duscha, sedan blir det en tidig kväll. Ska försöka skriva lite imorgon, har dans på kvällen :D 
Puss

Dag 1

 
Godkväll mina fina läsare! 
Idag åkte jag till min praktikplats för första gången, de var riktigt trevliga och hjälpsamma. Hängde ihop med en tjej som heter Emelie hela dagen och imorgon ska jag va med en tjej som heter Hannah. Fick prova på allt möjligt från att göra jordgubb och annanas moussetårtor till semlor. Trivdes riktigt bra där så längtar tills imorgon. 
Har haft riktigt jobbiga mensvärkar och är så sjukt arg på allt och alla, PMS... Så sen jag kom hem har jag bara suttit vid datorn och spelat sims, nörd som jag är. 

Nehepp, lite middag nu och sen sovdags. Hoppas att ni andra har det super, kram!

Praktik imorgon!

 
I Torsdags var jag på handledarkursen som var i tre och en halv timme lång, riktigt kul faktiskt, inte alls långtråkig som jag trott. Rickard kom dit och så åkte vi hem till mig, kollade på tv och somnade rätt tidigt. I fredags drog vi och tränade lite på gymmet, åkte sedan hem till honom. Köpte godis på ica och kollade på skräckfilmer, åt även vår special rätt som vi ofta gör.
I går var det lördag och då gick jag iväg till mina barnvaktsbarn som bor väldigt nära honom. Köpte lördagsgodis, åt korv, spelade spel och fikade. Gick sedan tillbaka hem till rickard. Hade det mysigt, vid nio tog vi en cykel så drog vi till burger king som är nyöppnad här, käkade och hade det mysigt. Åkte hem, kollade på film och somnade i varandras armar. 
Imorse vaknade vi runt elva, hans mamma kom in med goda pannkakor till oss och sedan kröp vi ner i badkaret och badade i någon timme eller två. Hade tända ljus och badskumm, precis som det ska vara. Fick skjuts hem vid tre/fyra tiden och sen dess har jag kollat på oth, kollat igenom lite plugg och käkat. 
Imorgon börjar praktiken då jag ska vara på Gity gross bageri, kommer att bli riktigt roligt då jag redan träffat de som jobbar där. De verkar vara sköna människor så kommer nog trivas där.  
Skaffade också skype nyss som jag tidigare knappt har använt, nu ska det användas förfullt för att prata med pojkvännen och sedan i thailand. 31 dagar kvar nu, sen drar vi!!!! 
Snart börjar johan falk på tv som jag hade tänkt att se, har dock filmen så kanske sätter på den istället så slipper jag all reklam. 
Ha det super så hörs vi imorgon! puss 

nyklippt och fräsch

 
Godmorgon på er! Min morgon har varit väldigt skön, vaknade vid ett, satte i medel i håret och kollade samtidigt på oth medans jag lät det värka. Duschade och sminkade mig, klippte det slitna i håret och hamnade precis vid datorn. 
Ska snart äta någon lunch och kolla lite på vad jag ska behöva göra tills praktiken, hade tänkt att göra en lista med allt jag ska göra, är en hel del... 
Vid halv sex åker jag och mamma till stan för att gå på kursen, den håller på till nio och därefter blir det god middag här hemma. 

Sims

En cambild från i sommras, brun...
 
Har ägnat den största tiden under kvällen åt att spela sims, jag och Rickard började spela för någon dag sen och jag har nu fastnat.
Annars så kollade jag förut på det nya avsnittet av pretty little liars, hatar att det alltid är så spännande och att jag alltid måste vänta en hel vecka innan jag kan få se fortsättningen... 
Imorgon ser dagen ut som att jag (kanske) ska ta mig till affären i skaplig tid för att köpa in lite ingredienser och sedan baka lite cupcakes. Annars gör jag det på fredag. Sedan vid 18.00 ska jag och mamma till Albertssons för att göra den där teorikursen som tar 3 timmar, är ju redan 18 men är så långsam när det gäller körkortet så nu måste jag börja. Hade tänkt att försöka börja lite lätt och sedan ta körkortet i sommar när det är lov. 
Sov gott!

Sportlov

 
Hejsan! Har umgåtts med min pojkvän sen i söndags och har därför inte haft tid att blogga. Livet rullar på, vi har lov, snart är det praktik i fyra veckor och vi närmar oss thailand. 
Har städat i några timmar och ska nu ta lite glass och kolla på oth, är trött i hela kroppen. 
Vi hörs senare :) 

Fest

 
Här är några bilder från saras 18 års fest! :)

Saras 18års middag

 
Efter att ha haft en mysig alla hjärtansdag med min fina pojkvän där jag fick en parfym jag velat ha riktigt länge och många kyssar, åkte jag och dansa där vi lärde oss en helt ny dans. Åkte sedan hem och somnade bredvid min pojkvän. Igår var det fredag då det var fest. Efter skolan åkte jag och mamma och köpte en blomma till sara, åkte och fixade mig hemma hos sandra och sedan drog vi till sara på födelsedagsmiddag. Var riktigt trevligt, lärde känna nya människor, åt och drack gott, sen kom en massa andra människor då det blev party. Det var jättekul, fick ett litet tråkigt slut men allt löste sig tillslut. Fick skjuts hem av hannahs mamma och somnade direkt med lampan tänd och allt... 
Idag kom mamma in och väckte mig vid tolv, drack lite te, kollade på oth och nu ska jag fixa mig lite för kvällens festligheter. Ska iväg och fira Josefine som fyller 18 på måndag, blir middag med tjejerna och sen får vi se om vi drar på fest. Malin sover sedan kvar här inatt så det blir myspys. 
 
Fler bilder från gårdagens festligheter kommer senare :) 

Halsont

 
Eftersom att jag sov i fyra timmar förut lär jag ha endel problem med att sova inatt. Ska därför göra mig en kopp te som har blivit en drog till mig, dricker cirka 3 koppar om dagen... Ska också sätta på en skiva med oth avsnitt, lär ju somna någongång. Mår jag bra imorgon lär jag gå till skolan, då ser dagen ut som att jag ska vara i bageriet hela dagen, slutar fyra, åker hem med min pojkvän och myser lite, åker på dansträning och hämtar sedan mat från rhodos och äter hemma. Går jag inte till skolan får vi se om han kan komma iaf, just nu lutar det mot att jag går imorgon även om min hals inte blir bättre. 
Sov så gott! kram på er

Texas Chainsaw

 
Var på bio med min fina i fredags, såg på "Texas Chainsaw" som var en jävligt bra skräckis! Jag tyckte den var riktigt läskig, spännande och bra gjord, helt klart en film jag rekomenderar för er som inte sett den. 
Annars så sov jag med min pojkvän hela helgen, i veckan har jag kollat ändel på oth och sov med rickard igår. Idag var jag i skolan men gick hem efter halva dagen, halsen dödade mig så tog bussen hem och somnade så fort jag kom innanför dörren. Sov till 18.00 då jag satte på det nya avsnittet av pretty little liars, åh fyfan vad bra det var!!! 
Har precis ätit och ska nu kolla på mästerkockarna, vi får se om jag går till skolan imorgon, det är ju somsagt alla hjärtansdag och vill umgås med min fina pojkvän.

Princesstårtor

 
Har haft fullt upp på dagarna med att baka en massa goda saker i bageriet, bilderna här ovan är tårtor jag bakade förra veckan, vad tycks? :)

FÖRLÅT

 
Hejhej! förlåt för dålig uppdatering! Har varken haft lusten att blogga eller haft något roligt att skriva om. 
Är i bageriet denna veckan och bakar lite olika tårtor och bakelser, imorgon ska jag göra fler olika princesstårtor! Min pappa fyller också år imorgon, blir lite firande på morgonen och efter skolan, sen åker jag och är barnvakt och åker sedan direkt till dansträningen. 
Nu sitter jag i sängen och kollar på fotboll, några från min släkt var precis här, kul att träffa dom igen men hade lite tråkigt så gick in till mig och kollade på det nya avsnittet av pretty little liars. 
Vad gör ni en onsdag som denna då? :)

En hemsk fredagskväll

Haha verkligen förjävlig bild, men jag älskar min fina!
 
Denna kväll har varit hemsk med mycket tårar när vi pratade om min saknade hund och i telefonen med pojkvännen, ibland känns det skönt att få lätta lite med alla känslor, känns riktigt bra i kroppen nu. Morgondagen ser iallafall ut som att jag ska hem till Lisa på myskväll och en massa film, det var egentligen planerat att vi skulle ut på krogen för att se "de vet du", men det kostar 100 kronor inträde, det är fullpris i baren vilket är jävligt dyrt och sen kostar det lite att åka hem. Så en filmkväll efter allt pluggande denna vecka sitter helt perfekt! 
Känns helt underbart att få kunna sova ut imorgon, ska därför gå och göra mig iordning redan nu, göra mig en kopp te och sedan kolla på lite one tree hill! 
Jag hoppas att ni har haft en mycket bättre fredagskväll än vad jag har haft, men ibland så blir det såhär och då får man försöka lösa det på bästa sätt, med någonting man älskar, vilket blir serier tillsammans med te och kanske någon godisbit. Tyvärr så är pojken min på fest... 
Sov gott så hörs vi imorgon, puss!

Spinning

 
Gårdagen var helt underbar. Dansen gick så sjukt bra, det var roligt att få träffa alla igen och en riktigt bra låt som vi dansar till. Hade sånt adrenalin i kroppen när jag kom hem så ställde mig direkt framför spegeln och dansade. 
Idag har dagen varit grym, bokade ännu en konsert med justin bieber! Sen hade vi två prov som var lite mindre roliga och slutade dagen med spinning på hälso. Det var bland det jobbigaste jag varit med om eftersom att min kondis inte ligger på topp... Kom iaf hem och duschade och fräschade mig lite extra för trodde min pojkvän skulle komma. Men istället valde han att festa så blev besviken och ligger sur i sängen. Mitt humör gick från toppen till botten så ska ligga här hela kvällen. Astråkig fredag!