#162

 
Nu åker jag hem till min bästa, kommer därför inte att blogga mer idag! 
Hoppas att ni får en bra onsdagkväll! puss
 

#161 Happy girl

 
 
 
Godmorgon!
Vaknade av att grannarna stod och hammrade så här på morgonkvisten. Gör inte så mycket eftersom att jag ändå sov nio timmar inatt, men hade varit skönt att inte bli väckt för en gång skull. 
Ligger nu i sängen med en kopp kaffe och undrar vad jag ska göra idag. Blir att tokstäda garderoben och slänga en massa skit jag aldrig använder. 
Ska sen hem till min pojkvän vid fem/sex och mysa med honom. 

#160 Shopping!

 
'
 
 
 
Vit peplumtop - Bikbok, Rött linne - Bikbok, Svart spettslinne - Bikbok, "vinröda" Jeans - Dr.Denim, Linne - vila, Rosa linne - Carlings, Kenza jacka - Salt, Hollister shorts - Hollister
 

Det här blev min tisdags shopping. Är sjukt nöjd med mina köp då allt sitter som en smäck. Ni kommer att få se bilder på alla plaggen lite då och då, så håll utkik! 
Välkommnade också min tredje kenza jacka in i familjen, så jävla snygg, underbar rödfärg och kunde inte sitta bättre! 

#159 Shopping i Stockholm

 
 
 
 
 
Hejhej! Imorse kom mamma in och väckte mig klockan halv åtta. Hoppade in i dusche, gjorde mig iordning för att pappa sen skulle skjutsa oss till tåget som skulle ta oss till huvudstaden. 
Resan gick fort, hamnade i centralen och tog sedan tunnelbana ut till slussen där vi sen gick till fotografiska muséet. Kollade på alla häftiga foton som kända fotografer tagit, fick mycket inspiration och åt sedan en otroligt god fetaost sallad. 
Gick hela vägen därifrån till gamlastan och till drottning gatan där vi började shoppa för fulla muggar! 
Köpte en hel del faktiskt, bilder kommer upp senare. 
Klarade oss nästan från regnet, regnade lite påväg till tågstationen annars hade vi turen på vår sida. 
Kom precis hem och ska nu fixa ordning på min design, sen rensa ut min garderob, får inte plats med en enda tröja till! 
 

#158 Angående designen!

 
Försökte att fixa en ny design men jag suger verkligen på det så tog en färdig sålänge, om någon där ute kan sånt här och har tid och lust, skulle jag bli så sjukt glad för hjälpen!

#157 Hard work work

 
 
Nu är jag på jobbet och jobbar på! 
Slutar klockan fyra och ska då ut på en lång pw/spring tur. Imorgon väntas shopping i huvudstaden,
taggar till tusen!

#156 Sallad

 
Två bilder som nästan såg exakt likadana från min sallad. 
Mötte upp fina vännen och åkte till ica för att handla lite gott. Plockade ihop min egna sallad och tog en Kebab dressing, min favorit är egentligen Curry men som tyvärr var slut, men denna funkade också väldigt bra. 
Åkte till Hjortens och käkade maten, pratade om allt möjligt och badade lite granna. 
Vid tre började molnen komma fram så vi bestämde oss för att dra hem till sandra, gjorde slingor i hennes hår och vi klippte varandras hår. Känns mycket tjockare nu i topparna, behövdes verkligen. Känner att ju mer jag klipper det ju fortare växer det!
 
Har precis ätit lite middag och snart kommer pojkvännen hit för att sova och mysa med mig. Bli nog en bra film och lite gott till kvällen. Tog en vilodag idag då jag tränade hårt i förregår samt paddlade kanot igår, har väldigt mycke träningsvärk idag i både armar och mage. Härligt. 

#155 Drar till badhuset

 
 
Drar nu till badhuset med denna brud, kameran följer med! Hare nice!
 

#154 Grillfest på viken

 
 
 
 
 
 
 
 

#153 Lördag

 
 
 
Hejsan! 
Igår kväll stannade vi hemma, båda var super trötta efter allt jobb och träning. 
Idag har vi bara varit ute, ätit dagen efter tacos och tagit en massa bilder som lär komma upp lite då och då. 
Dagen ser ut som att jag och rickars snart ska gå en pw runt ekensbergs fem kilometers sträcka, göra oss iordning för att sen bli hämtade av hans syster, därefter lite partaj ute i deras husvagn där det kommer att vara grillfest. 
Ska ha min nya fina klänning på mig och kameran ska med!
 

#152 tacokväll!

 
 
 
 
 
 
 
 

#151 Shopping från Nelly

 
Fick hem mina sjukt snygga kläder idag! Åhh de sitter helt perfekt, är så nöjd!
 
Idag är det fredag och jag har helg, det firades med att kläderna kom i brevlådan, jag tog en pw/springtur till sjösa och tillbaka och nu sitter jag i sängen och väntar på att tacosen ska bli klar. Pojkvännen kommer snart och sen ikväll drar vi hem till en kompis. Kameran följer självklart med, så kika in imorgon igen för fler bilder. 
Nu ska jag tagga helg och stänga ner datorn. 
Puss
 

#150 Thaimat igen!

 
Igår överraskade mamma mig med thaimat, rickard kom också så käkade vi den otroligt goda maten tillsammans. 
 

#149 LÖN!!

 
 
Idag är jag Glader för idag har jag fått LÖN! 
Moahahahahahahah
Efter att ha jobbat på, haft en tråkig dag och bara tyckt att tiden gått långsamt idag så blev jag otroligt glad när jag såg att jag tjänat över det jag trodde i Juni månad, riktigt nöjd tjej!
Med det så ska jag och mamma åka till stockholm nästa vecka, då jag är ledig, och shoppa lite. Ska även kolla en praktikplats jag fått till hösten/våren, inte bestämt ännu, kommer bli grymt att få praktisera där! 
Mer om det när det är bestämt, nu ska jag laga någon mat och kanske övningsköra, får se om jag träffar pojken min eller om det blir en ensam hemmakväll!
 

#148 lite av gårdagens jobb!

 
 
 
 
Igår hade jag inte så mycket att göra på jobbet så la ner lite tid på att göra en Hello Kitty tårta samt ett bakverk som jag bara gjorde för att jag skulle ha något att ta en bild på.. heheh!
Åkte direkt hem till pojkvännen efter jobbet, låg och prata hela kvällen och käkade mackor till middag, fick inte blogg för han så fick göra det idag istället. 
 

#147 Shoppat

 
Klickade precis hem dessa två. Såg den marinblå klänningen på melindas blogg och blev kär direkt, hittade också en top som jag bara var tvungen att köpa. Allt gick på lite mer än 500 kr men är riktigt nöjd! 
Ni hittar båda på Nelly.com
 

#146 Tisdag

 
 
Tisdag - Jobbdag!

God eftermiddag på er! Min dag har varit väldigt lång och rätt tråkig. Jobbade på, tiden gick fort tills jag inte hade något att göra längre, efter lunch gick tiden så sjukt långsamt och jag gick mest och väntade på att få gå hem. 
Slutade klockan fem och kom hem en kvart senare. Har redan hunnit torka av köksbänkarna och städat badrummet, nu ser det fint ut i huset så mina föräldrar har ingenting att klaga på när de kommer hem om endast två timmar. Kommer bli skönt att inte vara tvungen att vattna, diska, städa, tvätta och laga mat, nu överlämnar jag det till de andra två istället! 
Hoppas ni andra har haft en bra dag, har varit rätt tråkigt väder och KALLT, hoppas värmen kommer tillbaka!
 

#145 Kyckling med röd curry

 
Orkade inte åka till Ica för att sen ställa mig och göra mat, därför tog jag moppen och gled in mot stan till chilli namnam för att köpa mig en kycklingrätt. 
Denna var otroligt god som jag tipsar, yummii!
Nu kommer pojkvännen så film och resten utav glassen väntas.
Imorgon jobbar jag hela dagen, sen kommer mina föräldrar hem, vi hörs då.
puss puss!
 
 

#144 Badhuset med bästa vännen!

 
Måndag!

Hejsan allesammans! Började dagen med att åka in till stan för att lämna tillbaka en tröja samt göra ett annat ärende. Kom hem och träffade min "bror" och hans familj som tittade förbi från stockholm. Vad riktigt kul att träffas och ska försöka att ses mer i sommar. 
Åt lite lunch och packade ihop badkläder, åkte till ica för att köpa med mig lite gott till mig och malin, men som vanligt är hon nyttig och jag inte sugen så mådde illa efter en halv Mars, hehe. 
Solade och hade det mysigt, pratade om allt från himmel och jord. 
Vid fyra drog vi oss hem då hon skulle till sitt jobb och jag hem och städa. 
En riktigt mysig dag på badhuset helt enkelt!!!

#143 Mys med Pojkvännen

 
Igår ringde min fina pojkvän mig och vi bestämde att han ändå skulle sova hos mig. Så 30 minuter senare tittar han förbi och med sig har han min favorit glass, hur underbar är inte han! 
Åh blev så glad, blev väldigt mycket pussar och mys med den goda glassen. 
 

#142 DrinkTips

 
 
Ett litet drinktips!

För er som hatar det gamla vanliga vodka med läsk rekommenderar jag denna istället! Likören heter Malibu och finns i olika smaker, starkheter m.m. Att blanda den men tropisk Juice blev så sjukt gott så jag bara var tvungen att tipsa om det. För att göra den lite starkare kan man alltid hälla i lite vodka. 
Smaken är Kokos och otroligt god, så testa!! 
 
 

#141 Rabarbersaft

 
Efter att inte ha rört mig ur sängen sen mitt förra inlägg är jag rätt tött på mig själv. Jag skulle ju städa, sola och åka till stan en snabbis!? Istället drabbades jag av en hemsk migrän för andra dagen i rad plus att jag läser endel om min kamera. Försöker lära mig alla möjliga finesser, vill ut och fota, men vet inte på vad! 
Drog mig upp ur sängen för att hämta lite av vår hemmagjorda saft, la mig sen i sängen igen och nu har jag bestämt mig för att det är dags för lite middag. 
Det blir dagen efter tacos, bääääästa! Drar sen iväg till ica för att köpa mig nått smarrigt, behöver något att trycka i mig nu när jag ska va ensam hemma. 
 

#140 Canon 1000D

 
Söndag
Som ni kanske förstår så köpte jag sandras kamera igår, det firade vi med party och en massa bilder. Testade den lite förut och imorgon ska jag och lisa ut och fota, hääärligt, är så sjukt nöjd! 
Skulle egentligen med Sandra, Flash och dom ut på sjön men eftersom att mina föräldrar kommer hem på tisdag är jag i behov av att städa huset.
Så det ska jag sysselsätta mig själv med idag, dammsuga, hela huset för att damma och torka golvet imorgon. Jobbar på tisdag så hinner inte städa då. 
Ska sova själv inatt, blir tacos, kanske något gott och en bra film på tvn. Ska även försöka dra mig in mot stan idag eller imorgon för att lämna tillbaka en tröja jag köpte igår, den är något för stor så blir att försöka hitta något annat. Lön på Torsdag också, niiiiiice!
 

#139 PoolParty

 
 

#138 Ledighet

 
Lördag = Ledig

Hade en riktigt bra dag igår på jobbet, skrattade så tårarna rann, pratade om allt och inget med mina kollegor och att få gå hem vid fyra och känna att det är helg är en underbar känsla. 
Kom hem, gjorde inget speciellt tills rickard kom. Käkade middag på bella donna och vid nio drog vi hem till Arvid för att träffa fina vänner. Stannade där till lite över tolv då jag och min pojkvän drog oss hem och somnade tätt intill varandra. 
Idag har vi solat lite, varit på stan och nu sitter jag i min ensamhet och pratar lite med sandra. Hon kommer till mig lite senare, det blir mat och till kvällskvisten drar vi oss iväg på fest ute i bergshammar. Hoppas på en bra kväll. 
Som det ser ut nu kommer jag att köpa sandras kamera, hur kul blir inte det!!!!? Åhhh vad jag har längtat efter en bra kamera där jag faktiskt kan alla inställningar, håller tummarna nu att hon vill släppa den till mig. 
 

#137 Övervinna min rädsla

 
           
 
Hejsan!
Då var det Torsdag och snart slut på denna jobbvecka, så skönt att få gå på helg efter jobbet imorgon! 
Ikväll ska jag försöka att övervinna min rädsla genom att sova helt ensam hemma, känns kanske som en vanlig grej för vissa men jag har somsagt ALDRIG sovit ensam hemma förut. Rickard skulle egentligen kommit hit men valde att åka till en kompis istället, förstår honom, eftersom att vi sovit med varandra i över en veckas tid. Kan va lite skönt med ensamhet också så vi inte tröttnar på varandra. 
Min kväll ser alltså ut som att jag ska laga middag nu, vattna trädgården, kolla på gossip girl och somna i min stora säng helt ensam. 
Börjar jobbet imorgon vid åtta och slutar fyra, sen är jag ledig tills på tisdag.
 
 

#136 Åt helvete med den här dagen!

 
Tisdag, Tisdag, Tisdag!

Glömde blogga igår efter att jag sagt att jag skulle det. Tränade lite, åkte till pojkvännen, sov i några timmar tills hans bror kom in och väckte oss så drog vi med hans bil in till stan och åt på chilli namnam. Kom tillbaka till deras hus vid nio, låg och myste och somnade nästan direkt. 
Sov väldigt oroligt inatt då rickard haft två alarm ringandes klockan tre och ett vid sex, han vet själv inte varför då han började jobba vid åtta. Jag började halv nio och dagen på jobbet gick verkligen ÅT HELVETE!
Känns som att jag inte gjorde någonting då jag endast gjorde princess tårtor, buddha, arraksbollar och chokladbollar. Sånna moment som tar lite tid, fan stod och rulla bollar istort sett hela dagen, döööö trist. 
Slutade vid fem, var då genomblöt efter alla olika olyckor jag råka va med om inne i diskrummet och under gräddmaskins rengöringen, kul....
Kom nyss hem och snart kommer pojkvännen hit så ska vi laga lite mat, hade tänkt dra på fest hos en kompis men skippar det då vi båda jobbar imorgon. 
 

#135 Jordgubbar

 
Godmorgon!
Somnade igårkväll runt tio, min pojkvän skulle iväg och jobba klockan fyra så det var bara att ställa klockan på tre inatt. Kändes lite konstigt när han åkte iväg inatt men jag fortsatte att sova. Vaknade för en halvtimma sen och ska snart ställa mig och göra en stor kopp te och en god macka till fruskost. 
Vad dagen har att bjuda på har jag ingen aning om, har en jävligt jobbig mensvärk så ska antagligen bara ta det lugnt i solen! 
Var och shoppade lite nytt igår, kommer bilder på det sen! puss
 

#134

 
Söndag.
Idag vaknade vi upp vid tio tiden, käkade frulle, och städade lite från igår. Rickard klippte gräset och jag gick runt och fotade.
Idag ska vi dra ner en snabbis till stan för att kolla i lite butiker, äta god mat och mysa till en bra film. 
 

#133 Grillkväll

 
Grillkväll hos mig igår, TREVLIGT TREVLIGT!
 

#132 på jobbet!

Hejsan!
Sitter på jobbet och har precis ätit min och Malins goda kycklingwook. Mår riktigt dåligt idag, Malin verkar ha smittat mig med sin jobbiga hosta, kul...
Slutar sex och ska sedan träffa min älskade pojkvän hemma hos mig. Ikväll blir det myspys och filmtittande!


#131 Glá idag

 
jag e glá idag e riktigt glá idag e riktigt riktigt glá idag, e riktigt riktigt glá!
 

 
 
 

#130 fin dag med min kära vän!

 
 
Hejsan! 
Idag Vaknade jag upp med min älskling runt fem på morgon kvisten. Somnade om efter att han pussat mig hejdå och vaknade vid tio. Tvingade upp ögonen och gick ut för att känna på vädret, väldigt fin dag! 
Vid elva kom min fina vän Malin hit, vi solade, pratade om allt vi missat, åkte iväg och fikade på café bryggeriet där våra kära kompisar jobbar, tog en jordgubbs cheescake som jag rekomenderar! Åkte sen hem till Malin för att äta en god sommartallrik med allt från lax till vattenmellon. Var där ett tag, åkte sen hit och gjorde en sommarkrans då vi tänkte ta lite bilder men skippade det, handlade lite mat och dunkade hög musik medans vi gjorde kycklingwook. Så underbart gott det blev, har matlådor i flera dagar nu också, precis som det ska vara! 
Nu sitter vi i soffan, mätta och belåtna, kollar på fotboll och ska snart äta frukt med kesella och mörk choklad, härligt med nyttigheter. 

#129 Tacos till lunch

 
Om det är något jag älskar så är det dagen efter tacos! Nu blev det ioförsig två dagar efter tacos, menmen, lika gott för det!! 
Har nu slutat äta mig sådär proppmätt som jag alltid gjorde förut, kan vara en anledning till att jag alltid blev så svullen i magen, känner faktiskt lite skillnad bara på tre dagar nu! Godisätandet går också väldigt bra att motstå, har ätit lite glass och en chokladbit på sex dagar, så lite skillnad är det!! Nu är det bara träningen som jag ska komma igång med, hehe det tar lite tid det här... 
 

#128 fullt normal!

 
Eftersom att jag jobbat hela sommaren så har jag blivit en morgon människa istället för en kvälls människa som jag egentligen är, därför tycker jag att det är fullt normalt att öppna mitt fönster på vid gavel, spela hög musik och ställa mig och dammsuga klockan halv tio på morgonen, jag undrar vad mina grannar tycker om det... 
Kom som sagt på mig själv så stängde fönstret... hehe
Nu är hela rummet städat och sängen nybäddad, jag är glad och mina grannar vakna, så ska det va! 
Nä men nu ska jag klä på mig och göra lite lunch
 
 

#127 Uppe med tuppen

 
Godmorgon! 
Hade en mysig kväll igår med min fina då vi åt fruktsallad och kollade på en bra film. Imorse när klockan ringde tänkte vi båda fuck, vi somnade om och vaknade en timme senare då vi flög upp ur sängen, rickard hade då försovit sig över en timme. Det var bara att göra sig iordning och åka iväg till jobbet, jag hoppas det gick bra för honom.
Jag själv låg och smsa lite med mamma, hämtade te och macka samtidigt som jag kollade på de sista avsnitten av 90210. Har precis kollat klart och ska se det nya avsnittet av pretty little liars. Annars ska jag idag tok städa mitt rum, sola om det blir fint väder, åka till stan för att inhandla lite nytt, fika och sen klockan sex ska jag på riskettan. 
Jag hör av mig lite senare, kram sålänge!
 

#126

 
Att ligga ute i solen i någon timme ger lite skillnad.
IGNORERA mina vita hårstrån på magen, syns inte i verkligheten som tur är!!!! Hehe... 
Har varit iväg med mamma och pantat burkar, handlat en jävla massa mat och dricka, lärt mig alla möjliga finesser på tvn och högtalarna, det här ska nog gå bra!! 
Senare kommer pojkvännen hit och lagar mat med mig, blir att storstäda rummet också, ja typ så ser min kväll ut. 
 

#125

 
Godmorgon allesammans! 
Vaknade upp bredvid min älskling som skulle åka och jobba vid fem imorse, stackarn! Själv somna jag om och drömde som aldrig förr, man undrar ju ibland var allt kommer ifrån. 
Ska snart gå upp och sätta mig ute med en kopp kaffe och bara njuta av att jag äntligen är ledig, känns så underbart! 
Idag ser planerna ut som att jag ska sola, åka och fika med mina föräldrar någonstans, kanske till cafet jag egentligen skulle varit med i, hoppade av pågrund av andra jobbtider och alldeles för mycket. 
Ska sen städa, handla och laga en god middag så får vi se om rickard tittar förbi, vill inte sova ensam hemma inatt :(
Vi hörs lite senare, kram sålänge!

#124

 
Måndag
Nu äntligen har jag jobbat mina sju dagar och är nu ledig i tre dagar, så jävla underbart, och imorgon åker mina föräldrar till italien, ensam hemma, ohhh yeah! 
Rickard kom precis hit så blir det tacos ikväll och myspys. 

#123

Hej hej allesammans ! Mobilbloggning blev det just nu då jag ligger i pojkvännens säng.
Igår jobbade jag på lite för hårt, började sju och slutade tre på city gross, kom hem och bytte om och vid halv fyra var jag och Lisa ute i Lid för att hjälpa till och servera på ett bröllop!
Gjorde allt från att hälla upp champagne till att diska. Åkte därifrån vid elva och somnade som en stock så fort jag kom hem, mådde dock kasst med både migrän och illamående.
Klockan sex imorse ringde jobbklockan och det var bara dags att gå upp igen! Jobbade på och hade kul på jobbet, slutade tre och körde direkt till Rickard. Kom in i hans svala rum och somnade, vaknade för bara några minuter sen, skööööönt!
Snart ska vi göra mat , puss :)


#122

 
Nu jobbar jag på bröllop och kan inte blogga, men hoppas att er dag har varit super duper!
 

#121 Sundare liv

 
Japp,
Nu ska mitt lite mer sunda liv börja! Det är slut med alla "provsmak" på jobbet när det gäller alla tårtor och bakverk, nu har jag smakat på allt och behöver få en bättre vardag! Så idag bestämde jag mig för att inte äta något på jobbet, tog en jordgubbe och åt lunch, det var allt, kände mig rätt stolt... Såg att vi hade choklad hemma men gjorde mig en sallad till middag istället. 
Eftersom att jag jobbar såpass mycket får jag ingen ork till att börja träna, står somsagt dag ut och dag in. Men till nästa vecka, då jag är lite ledig, ska jag börja gå ut och röra på mig igen. Nu jävlar ska jag komma iform igen och börja tycka om min kropp!
Detta innebär förstås inte att jag tänker bli värsta salladsätaren och inte kunna äta godsaker, behöver bara få lite mindre av sockret, få bort det jag är beroende av, och istället äta mer frukt. Godis får jag spara till helgerna framöver!
 

#120

 
Fredag, vilket betyder endast tre jobbdagar kvar innan jag får vara ledig, så himla skönt! 
Jobbade med Em och Becka idag så dagen rullade på och vi hade riktigt roligt och tiden gick fort. Började åtta och slutade fyra, skönt! 
Imorgon ser dagen ut som att jag börjar jobba klockan sju imorgon bitti, jobbar till tre då jag måste skynda mig hem för att sedan åka tillsammans med Lisa till Lid för att jobba på ett bröllop. Kommer bli sjukt jobbig och lång dag men fan vad mycket pengar som rullar in, $catching$! 
Har precis pratat med lisa som kom förbi för att stämma av om morgondagen och ska nu kolla på det senaste avsnittet av pretty little liars, yeeeeaaaayyy! 
 

#119


#118

Eftersom att det är "lillördag" så blir det lite Onsdagsmys i väntan på pojkvännen som är och tränar, vilken hurtis, önskar att jag kunde bli lika inspirerad till att orka ta mig ut för att springa lite. De tankarna har tyvärr försvunnit... 
Ikväll blir det "The hills have eyes 2" på tvskärmen, den verkar riktigt bra! 
 

#117

                             
 
Under de två senaste dagarna har jag och min pojkvän sett två skitbra filmer som jag verkligen rekomenderar! 
Båda är från 2013. 
The call är en spännande thriller och The host är också spännande men mer åt äventyrshållet, eller hur jag ska kunna förklara. SEEEE DOM! 

#116

 
Onsdag Onsdag Onsdag. Igår efter jobbet skulle jag egentligen åkt hem men åkte istället till Rickard, hade riktigt mysigt och åt allt från pasta till jordgubbar och choklad. Somnade någongång efter elva. 
Imorse började jag jobbet vid nio vilket kändes som sovmorgon. Gick upp och gjorde mig iordning, käkade lite frulle och skrev en mysig lapp till min fina som redan hade åkt till jobbet. Kom till jobbet och jobbade på, det börjar gå riktigt fort nu att göra alla momenten i konditoriet, börjar bli väldigt van och har nästan ingenting att göra på eftermiddan.
Slutade vid fem och kom precis innanför dörren. Är rätt trött i bena efter åtta timmars arbete och ska nog bara ta det lugnt ikväll. Börjar jobbet imorgon klockan åtta så blir att lägga sig tidigt ikväll. Fem dagar kvar sen har jag ledigt i tre dagar, tagga!

#115

 
Nu ska jag ta mitt pick och pack för att bege mig hem till rickard. 
Jag har nu 7 dagars jobb framför mig, då jag börjar runt åtta och slutar fem. Skriver imorgon när jag kommit hem hur dagen varit. 
Puss och kram
 
Juuuuste, för 10 min sen bokade mamma en veckas semester i italien innan skolan börjar, hääääärligt! Då lär det bli sjukt fina bilder då jag nu har lärt mig många nya inställningar på min kamera :)
 

#114

 
Efter en lång paus på över en månad ska jag försöka att blogga lite då och då, saknar att ha någonting att göra på datorn, då jag gör allt på mobilen nu för tiden. Jag hoppas att ni börjar läsa min blogg igen, ser att jag ändå har lite folk som går in varjedag för att kolla, nu har ni ett nytt inlägg att läsa iaf.