SupplementStore - rabattkod

 
Har du hört om SupplementStore? 
De hjälper dig med allt från att gå ner i vikt till att bygga muskler. De säljer massvis med bra och populär produkter som proteinpulver, bars, träningskläder m.m. De är en av sveriges snabbast växande kosttillskottsföretag och de är övertygade om att du kommer bli nöjd med produkterna du beställer!
Är du intresserad av att se vad de har att erbjuda kan du klicka HÄR!
 
Går du in nu och beställer får du även 10% på hela ditt köp! För att använda denna rabatt skriver du in rabattkoden: borntowin

Använd rabattkod på UPPERCUT!

 
 
 
Behöver du utöka din garderob med snygga och fräscha underkläder? 
Då tycker jag du ska kika in på uppercut för att klicka hem ursnygga märkes underkläder, köper du nu kan du få upp till 70% rabatt och använder du rabattkoden : SPRING får du ytterligare 15% rabatt på ditt köp. Så fynda nu! 
För att komma till deras hemsida klickar du HÄR!

GLOSSYBOX

 
För er som inte hört om glossybox eller för er som tidigare inte testat tycker jag verkligen att ni borde klicka hem detta. Köper ni en månads box får ni hem 5 produkter, stora som små för endast 139 kr. Med GLOSSYBOX kan du prova det bästa inom make up, men även spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat. Du kan beställa hem upp till 12 månader och jag lovar er att ni inte kommer att bli besvikna. 
 
Vill du komma till Glossybox hemsida klickar ni HÄR!

nattstad.se/llinneaandersson

 
Jag har börjat blogga lite på nattstad, kika in där ibland för att kolla nya uppdateringar. 
Bloggar lite på båda ställena tills jag vet var jag ska vara. 
Kommer ta tag i bloggandet och försöka på en ny nivå, inte så mycket "mitt liv" och mer vad jag tycker om att skriva och läsa om. Vi får se hur det går, så kika in HÄR!

Style by Stories

 
Shoppa på Style by Stories nu och få fri frakt och en Victoria´s secret produkt på köpet utan extra kostnad. Allt detta när du handlar för över 500 Kronor, för att komma till erbjudandet klicka HÄR!

Internetshoppat

       
 
 
 
Dessa fina och bra saker har jag precis klickat hem. 
En superfin sommarklänning, en rosa och turkos topp samt en freebra som jag verkligen behöver till min balklänning, allt för endast189 svenska kronor. 
Känns hur bra som helst, nu hoppas jag att allt kommer fram innan studenten! 
Var allt kommer ifrån kan jag tyvärr inte säga då jag fått sidan i förtroende.

Today´s inspo

    
 
    
 
   
 
Alla bilderna är tagna från weheartit.

Gastronord - Matmässa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hela RL11 drog upp till stockholm idag för att gå på gastronord som är en jättestor matmässa. 
Haha fyfan vad vi har käkat! Vi har käkat för ett år och lite till, men gud vad gott allting var! 
Nu känns det skönt att vara hemma och ligga i sängen, ska snart iväg och vara barnvakt.
 
(jag vill inte att någon tar mina bilder utan att säga till först, och med mitt godkännande) 

Frozen Yogurt

 
 
Gårdagen var super mysig! Skolan var svinrolig, slutade elva, drog och gymma med hannah och körde ett riktigt hårt pass. Fyfan vilken träningsvärk jag har idag! Iallafall, gick sen till mina föräldrar, tog en smoothie och sen kom sanna och hämtade mig så åkte vi till stan. Gick och strosade i butikerna, käkade frozen yogurt, som förövrigt var supergott! Vi satt där och pratade väldigt länge innan vi tog bilen hem till henne. 
Käkade middag, kollade på gamla bilder, skrattade precis hela tiden och pratade om allt. Vi hade jätteroligt och somnade sen väldigt sent. 
 
Idag har jag haft en bra skoldag, kom precis hem, gick ut med hunden och snart ska jag åka till stan och ha körlektion. Om jag sover hemma eller hos rickard får vi se. 
Nu ska jag käka mellis, ha det så bra! Kram

4 Maj

 
Igår drog jag hem till rickard runt fem, käkade middag och sen kom Jerry och Evelina och hämtade oss. Vi alla träffades på nyköpingsbro som förra året, sen åkte vi tillsammans i samladtrupp (en liten bit), hehe vi var lite sena så var tvungen att åka ifatt dom. Vi åkte iallafall tillsammans till Norrköping för att vara med på bilträffen. 
Det var jättekul men så sjukt kallt, frös ihjäl vilket gjorde att jag inte kunde koppla av. Blir så mycket skönare i sommar när man inte behöver tjocka kläder på sig. 
Kom hem till rickard vid två och somnade direkt. 
 
Idag har jag städat lite i min garderob, varit ute och sprungit med min hund, duschat och nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten. 
Kom precis på att jag och min pojkvän har 1,5 år idag, haha ja men grattis till oss... haha
 
Imorgon väntar skolan efter 9 veckor, ska bli så kul att få träffa alla igen! Sitter kvar och pluggar lite efteråt, drar och tränar med hannah vid två och sen ska jag möta upp sanna på stan vid tre. Sover sen kvar hos henne så uppdateringen imorgon kommer säkert bli lite seg, men jag ska försöka att slänga in något inlägg hit och dit. 
 
Hoppas ni alla har haft en bra helg, min har varit suverän, nu väntar en vecka med plugg, roligheter och förväntansfullhet. Kram

Grillkväll

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagen var super trevlig och mysig hemma hos min fina vän Evelina. 
Vi käkade gott, hade tjejsnack och skrattade en jävla massa. 
Kom hem runt halv tre tiden och somnade i min älsklings famn. En perfekt kväll helt enkelt! 

April Månad

Här kommer en liten summering om hur min April-månad såg ut. Den var väldigt bra och jag gjorde många roliga och minnesvärda saker. 
 
  • Jag shoppade lite produkter samt min älskade studentmössa äntligen kom!
 
 
 
  • Jag försökte äta nyttigt, dock ville inte träningen hålla såbra då jag blev sjuk. Men några pass fick jag allt till!
 
 
 
  • Firade fina Josephine med otroligt fina vänner. Fick också till min första frukost ute i solen tidigt i april månad. Lite sol, färg och fräknar kom tidigare än vad jag hade hoppats på. Så underbart!
 
 
 
  • överraskade mina föräldrar genom att baka fina praliner som jag aldrig gjort förut. Fick ett stort och fint påskägg med lite väl mycket godis. 
 
 
 
  • Hade mysiga påskmiddagar med familj och vänner!
 
 
 
  • Det fina påsklovet bjöd på festligheter, där med den stora studentkryssningen som kommer bli ett minne för livet!
 
 
 
  • Kunde inte avslutat månaden bättre med den bästa dagen på länge, tillsammans med mina fina vänner och roliga bilder!
 
 
 
Nu håller vi tummarna att även Maj kommer bli superbra! 
Den har börjat så sjukt bra, en tyngd har lyfts bort från mitt hjärta och jag kan inte bli gladare än vad jag är just nu.
fin fina vän <3

Sushi fantast!

 
 
Käkade sushi för några dagar sen, har blivit en riktig sushi fantast! Mina absoluta favoriter är makirullarna och laxen, men mest rullarna. De är så sjukt goda med sesamfrön runt om, yummi! 
Känner efter allt igår att väldigt många kommer käka pizza ikväll, men fan, sushi skulle inte sitta fel nu! 
GE MIG!

Beppe 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagen var så sjuk! 
Bästa dagen på så sjukt länge! 
Dagen började men en bra dag på praktiken, åkte därefter ner till stan för att köpa beppebiljetten. Därefter hem, duscha, äta, packa och åka till malin. Där var också jossan och becka, så vi fyra gjorde oss iordning, drack lite och hade det trevligt. Därefter tog vi bussen till stan och gick till nico med massor av andra studenter. På nico skrev vi på varandras mössor, hälsningar, minnen och hur mycket man betyder för varandra. Tyvärr så regnade det men vi hade det kul ändå. När det började bli kallt tog vi oss hem till malin igen där vi fortsatte festa loss. Haha vad som hände där behöver vi inte gå in på i detalj, men kan säga att jag mådde perfekt, dansade loss och var lite för full... Haha. 
Tog oss till krogen genom att gå, haha kommer inte ihåg så mycket från den biten men skrattade så sjukt mycket. Inne på krogen var det massor av studenter och andra människor, dansade och mådde superbra. Nångång efter ett började det bli tråkigt, så jag och rickard köpte med oss en varsin kebabrulle och började knalla hemmåt. Somnade i min pojkväns famn och vaknade vid elva pigg och glad. 
Käkade en dunderfrukost och nu är jag hemma och ska kolla på prison break tillsammans med en skål godis. 
 
Måste bara säga, beppe var så sjukt jävla kul! Var med världens finaste vänner, träffade många saknade och gamla vänner som jag saknar något sjuk, ibland vill man bara spola tillbaka tiden! Men nu blickar vi framåt och tillsammans ska vi alla ta studenten om 6 veckor! Taggad till tusen!