Dagens Outfit


Dagens shopping!


Thailand dag 4

 
hejhej!
Gjorde ett inlägg nyss som försvann så skriver kortfattat istället!
Började dagen med att gå upp vid nio tiden. Badade i poolen, käkade frukt till lunch, och blev fotad av malin. Efter tolv kom vår städerska och hennes vän hit för att massera oss, fick olje massage i 1 timme och 30 minuter, var helt underbart! Vid sex åkte vi in till stan för att äta middag, blev pasta carbonara eftersom att jag inte ätit pasta på flera dagar. 
Fick sen skjuts till en marknad där det fanns sjukt fina saker, shoppade endel som kommer upp i ett annat inlägg. Gick sen till village market , ett shoppingcenter, tog oss en varsin glass och slutade dagen med att ta tuctuc hem med en svensk kille. Han satte på svenskmusik så slutade med att basen var igång, partylamporna blinkade och vi satt och skrek och dansade i tuctucen. Haha roligt var det!
Nu ska vi snart sova, klockan är tolv och en dag på stranden väntar oss. Puss

Gårdagens shopping!


Thailand dag 3

 
Hejsan! fölåt, glömde blogga igår. men iaf, igår åkte vi till stranden och solade och bada, fick också min första thaimassage som var helt otroligt skönt! 

Thailand dag 2

 
Hej alla & Glad påsk!
Nu ligger jag i sängen med malin och har precis borstat gaddarna, klockan är tolv här. Vi sov länge imorse, hela 14 timmar. Vid tolv väckte jag henne så gick vi ner och åt godfrulle med yoghurt och frukt. Skulle egentligen åkt till stranden med vi hade det så skönt vid poolen så det blev en hemmadag istället. Åkte iväg och åt lunch på en fin fiskrestaurang. Malin och jag delade på kött. Gick sen runt och kollade, kände på havet som var hela 32 grader, helt underbart var det! köpte en ring som ser ut som en gubbe och en sarrong (stavning). Tog sen bilen till huset för att hämta pengar. Sen skjutsade morfar oss till village market där det var sjukt mycket shopping! Det var både inomhus och utomhus. Köpte grejerna på bilerna ovan samt att malin bjöd mig på FETA glassen, ska dit fler gånger så kan ta bilder då, har inte kameran med mig. 
Tog en tuctuc tillbaka till huset, skrattade under hela resan, så jävla roligt! 
Kom hem och tog ett kvällsbad i poolen, fixade gott och blandat så låg uppe på rummet och åt frukt. Packade precis upp min resväska, gjorde mig iordning och kröp ner i sängen. Vi ska nu sova för vi är riktigt trötta! 
Imorgon är klockan ställd på nio, då blir det pool i nån timme och sen drar vi iväg till havet. 
Hoppas ni alla har haft en bra påsk, puss!

Thailand dag 1!

 
Hejsan allesammans!
Efter att malin och hennes mamma hämtade oss hemma i Nyköping vid halv nio åkte vi upp till arlanda och hamnade där till halv elva. Tog bilder, spelade in videos till ett skolarbete då vi ska göra en film om vår resa, gick för fösta gången till starbucks och köpte min första frappucino med kaffe, chokladsås, grädde och is. Hoppade på det största planet jag någonsin sett vid ett och fick vänta ett tag tills planet lyfte. 
Restiden var riktigt jobbig! Den gick så sjukt långsamt, jag hade svårt att somna, det var fyllegubbar som gick runt och skrek precis där vi satt och vi fick lite turbulens. Landade i Bangkok klockan sex (thailänsktid) (24.00 svensktid). Träffade min morfar för första gången som hämtade oss i hans riktigt snygga bil! Sen väntade tre timmars bilfärd till Hua Hin. Stannade på vägen och köpte en varsin fruktdrink innan vi fortsatte. Kom fram till huset klockan tio och har sedan dess badat, solat, bränt mig, malin klippte mitt hår, sovit på solstolen, ätit thaimat på en restaurang och handlat en jävla massa mat på ett supermarket. 
Har precis duschat och fixat håret, vi ligger nu i vår säng och äter påskgodis (ovanligt nog är jag inte ett dugg sugen på det)! 
Ska antingen äta middag på restaurang senare eller så beställer vi hem mat och sitter här och käkar ute vid vårt matbord. 
Vi är sjukt trötta efter den långa resan och bloggar därför mer imorgon när jag har tid! Bilder tas hela tiden så håll utkik! Puss

1 dag kvar!

 
Då har dagarna gått, jag har pluggat som ett as i skolan, packat och planerat på dagarna, umgåtts med pojkvännen och nyss gick min fina vän julia hem. Snart börjar resan till varmare bräddgrader. Malin och hennes mamma hämtar upp oss vid halv nio imorgon bitti. Packar bilen och åker upp till arlanda. Flyget går kvart i två och vi kommer att sitta längstbak i flygplanet. Tio timmars flyg väntar, tre timmars bil i thailand innan vi är framme i hua hin där vårt otroligt fina hus är! 
Datorn ska med, systemkameran kommer följa med vart jag än går, jag ska iallafall försöka blogga minst en gång om dagen eftersom att vi har fritt internet i hela huset. Kommer också shoppa en hel del så mycket outfitbilder kommer komma upp här. 
Nu ska jag dricka upp min dricka, göra mig iordning och sen lägga mig i sängen och sova. Är så sjukt trött och vill bara att morgondagen ska komma. kramkram!

pojkvän, barnvakt, fika, planering

 
Den här helgen har jag umgåtts väldigt mycket med min pojkvän vilket var planerat, kommer sakna honom massor när jag åker! Annars så gick jag och var barnvakt igår från fyra till halv tolv på kvällen. Möttes av min pojkvän och kom hem till han och kolla på "skräckis", somnade i hans armar. Vaknade som vanligt imorse vid åtta/nio tiden, har blivit en vana nu. Fick frukost på sängen och sen kröp vi ner i ett bad tillsammans och myste med tända ljus. Käkade lunch, kollade på skidor och sen hämtade mina föräldrar upp mig. Åkte hem till Malin för fika och planering inför resan så nu känns allting glasklart! 
Idag står packning, städning, lite plugg, tv, mat och duscha på schemat. Imorgon blir det skolan för första gången på hela fem veckor, känns lite pirrigt att få träffa alla igen, känner att jag vuxit som person under den här tiden. 
Vi hörs lite senare så ska ni få se bilder på min packning!

Praktiken slut!

 
Efter fyra veckor med sköna människor, högt tempo och en massa skratt är praktiken nu slut. Kommer kännas konstigt att komma tillbaka till skolan på måndag. Kommer bli riktigt kul att få träffa alla vännerna igen men kommer sakna att få baka hela dagarna. 
Annars så har jag sovit hemma hos min pojkvän i två nätter, ska laga lite mat snart och sen åka hem till rickard igen. Blir fotboll och mysigheter. Imorgon ska jag sitta barnvakt från 16- 11.30 så kommer tjäna lite pengar, blir grymt till thailand. Only 5 days left, gissa om jag är hyper hela tiden!!!?
Nä men sover hos rickard tills på söndag så bloggandet kommer inte att ligga på topp direkt. 
Hare bra så hörs vi när vi hörs under denna helg :)

En vecka kvar!

 
Om exakt en vecka sitter vi där just nu! Uppe i luften med en jävla massa grejer som ska hålla oss sysselsatta. Jag har packat lite och kommer att ta med mig datorn, kameran, mobilen och solcellsladdare. Pappa tar med paddan och malin sin padda med mobil och extra laddare, borde nog funka i 10 timmar! 
 
Idag var praktiken rätt seg, men slutade med väldigt mycket skratt när vi pixade min APL pärm som ska med till skolan. Mamma hämtade mig, har sedan dess packat och har nu olja i håret. Ska äta lite middag, duscha och vid åtta kommer rickard och hans familj och hämtar mig. Ska sova hos min älskling inatt, så det blir kanske tårtbak ikväll. 

Livet rullar på!

Ni får en bild från när jag var liten och blond och visar halva bhn bara för att jag inte har några nya just nu! hehe
 
Efter en riktigt rolig praktikdag med en massa skratt och galenskap kom jag hem som en zombie och började plugga. Har sedan fem suttit framför min dator och pluggat gärnet. Skrev klart engelska APL uppgiften, svenska APL uppgiften är snart helt klar och ska nu äta lite för att sen lägga mig och läsa min bok. Skulle ha kollat på mästerkockarna men har redan missat några minuter så vill inte bara hoppa in nu. 
Morgondagen ser ut som att jag ska sova hos min älskling, om inte det ska jag börja packa. Hade tänkt att göra det idag men orkar verkligen inte. 
Blir nog en tidig kväll som igår, somnade innan tio. 
Sov så gott allesammans, jag är så sjukt trött att jag inte orkar blogga någont mer ikväll. Puss

Victoria´s Secret

 
Det här är en body mist från victoria´s secret, jag älskade lukten från första gången jag kände den. Ni som inte har luktat på denna måste ju bara göra det. Påminner lite om en varm sommarkväll, hehe.
Min underbar vän lisa köpte den till mig från London och kostade bara 90 svenska kronor, så värt varenda krona! 

JAG SAKNAR DIG!

 
Igår var det ett år sen min bästavän, bebis och syster tragiskt lämnade vår lilla familj. Sedan dess har det varit som ett stort hål i våra hjärtan, allt är så tomt utan dig! 
Hon var det abolut finaste jag hade, den som alltid fanns där och som på något sätt förstod vad jag sa. 
Det har inte gått en dag då jag inte pratat om dig, tänkt på dig eller gråtit över att du inte längre finns här. Jag saknar dig chanti, och du vet att jag älskar dig!

Mitt rum!

Fråga: Kan inte du visa några bilder på hur det ser ut i ditt rum?! Det skulle vara väldigt roligt att se! Kram (:
 
Svar: Absolut kan jag göra det, passade på att ta lite bilder nyss när jag städade!
 

9 Dagar Kvar!

 
Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering! 
Hade en toppendag i Fredags! Under min dag på praktiken kom mig "chef" och berättade att jag fått sommarjobb i kondisdelen. Kommer därför att jobba hela sommaren och tjäna en jävla massa pengar, väldigt underbart! Lisa hämtade mig och sedan åkte vi till Ica och handlade mat. Kom hem till henne hade det mysigt och till middag lagade vi potatisgratäng med vanlig potatis och sötpotatis, hade kött och en sås till. Till efterrätt gjorde vi chokladfondant med jordgubbar och passionsfrukt. Kollade på film och somnade innan tolv. Jag har blivit så himla trött nuförtiden och klarar inte av att va vaken så länge på kvällarna... 
I Lördags åkte vi till stan, shoppade två linnen till thailand. Åkte sedan till kanotklubben där rickard och hela hans familj befann sig. Åkte med dom till Ockle för att fira hans bror som fyllt 20 år. Åt gott och hade det trevligt. 
Vid sju var vi hemma hos dom i oppeby, duschade, kollade på film och åt lite godis. Somnade rätt tidigt då också och vaknade runt halv åtta. Vid tio gick vi upp och gjorde "frukost" som istället blev tidig lunch. Åkte sen hit och gick ut på en pw runda, testade min nya astmamedicin och jag tror faktiskt att den hjälpte!
Käkade pizza till middag och somnade i varandras armar innan halv tio.
Idag har jag varit på praktiken, städat hela rummet och ska snart äta lite middag.
Ska senare göra te och lägga mig och läsa min bok som ska vara utläst innan jag åker till thailand, vilket är inom 9 dagar!  

Drick för att bli av med finnar!!

 
Godagens Godagens!
Sitter i sängen med en kopp te och är allmänt trött i skallen. Har gått riktigt bra på praktiken, träffade en gammal vän som jobbar på city gross, har även lämnat mitt CV till butikschefen som verkade väldigt glad och positiv. Bakade på och käkade inte så mycket godsaker idag, blev lite jobbigt bara nyss när jag kollade i kylen och kladdkakan ligger där och väntar på mig... 
Melinda smsade mig nyss och berättade att lisa var sjuk, så dansen är tyvärr inställd idag, as tråkigt! 
Så det blir verkligen att försöka ta tag i rummet som ser ut som en bomb samt är väldigt dammigt av alla snickare som kommer och går med smutsiga skor. Behöver även plugga lite på svenska grejerna så jag kan bocka av lite grejer från min långa lista. 
Jag måste bara ge er ett tips, jag dricker runt 2-3 koppar te varjedag, eftersom att jag har sötsug från mina
p-piller och att jag tycker det är så himla gott! Sen jag har gjort det under ett långt tag så har mina finnar börjat försvinna, just nu har jag inte en ända! Så för er som har problem med finnar och gillar te, börja dricka! Det hjälper faktiskt :D
Nä nu ska jag plugga lite sen städa rummet, hörs ikväll! 

sjukhuset nyss!

 
HejHej!
Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid. I Söndags kom rickard hit och myste med mig. Vi bakade en kladdkaka, åt tacos och kollade på en riktigt bra film som heter "upside down", rekomenderar den starkt för någon som vill se en häftig film som är väldigt annorlunda! 
I Måndags var det praktik igen, skojade runt med em och hade en väldigt rolig dag. Mamma hämtade mig och hann knappt innanför dörren förens rickards pappa kom och hämtade mig så åkte han och jag hem till dom. Drog till badhuset med hela deras familj och badade. Lärde mig att paddla lite kanot av hans lillasyster men gick ju inget vidare... Igår fick jag skjuts av rickards mamma till praktiken, var med hannah hela dagen och bakade jävligt många muffins. Rickard och hans pappa hämtade mig så övningskörde han hem till mig. Käkade och tog det mest lugnt, han blev lite sjuk under kvällen. 
Idag har jag haft en kortisdag på praktiken. Gjorde 15 princesstårtor, gräddtårtor, semlor och tryffeltårtor. Käkade lunch och sen kom mamma och hämtade upp mig vid två. Då drog vi till sjukhuset för att ta massa prover och tester så kom faktiskt precis innanför dörren. Har förmodligen haft astma under alla dessa år, så förhoppningsvis så ska medicinen hjälpa mig så jag orkar springa igen. 
Nu har vi en snickare här hemma som hjälper oss med badrummet, blir lite fika alldelestrax och sedan ska jag glutta på det nya avsnittet av pretty little liars. 

Ny hårfärg!

 
Drog ut och övningskörde med mamma. Gick riktigt bra och växlade från ettan till tvåan och till och med trean för första gången. Har aldrig växlat förut och körde lite i industriområde. Kom hem och satte i en färg i håret, det såg förjävligt ut med den stora utväxten! Käka lite mat, duschade och har precis klätt på mig. Snart kommer pojkvännen hit. 
Har precis ätit men längtar ändå till kvällsmaten, tacos är fannemig det godaste jag vet!

finfina vännen!

 
Har spenderat natten med den här otroligt fina tjejen! Igår träffades vi på filmkedjan efter att jag övningskört med mamma. Vi hoppade in i ett varsitt solarium och skrek till varandra genom väggarna för att kunna prata. Gick därefter hem till malin och åt god middag och efterrätt samtidigt som vi kollade på mello. Tyckte inte att rätt låt vann då jag hejade på Anton, menmen, den var väl helt okej
Gjorde oss iordning och började asgarva när vi såg att jag bränt mig över hela ansiktet, rumpan och brösten och malin hade stora pigmentfläckar i ansiktet. Låg och prata i hennes otroligt mysiga säng och somnade med en lite katt på mig. 
Vaknade imorse vid nio tiden, fick skjuts hem av hennes mamma för Malin skulle köra fotbollsmatch. Nu sitter jag här hemma och äter skinkmacka och dricker te. Planerna idag ser ut att jag måste börja med min svenska inlämning, ska kanske övningsköra lite med mamma och sedan kommer rickard hit och det blir tacos till middag, mumma! 

Dagens

 
Nu ska jag och mina två stora sår till finnar sätta oss i bilen med mamma och övningsköra lite innan jag ska möta upp malin för lite solning! Kramis

500 kr rikare

 
Blev lite ändrade planer. Trodde jag skulle suttit barnvakt igår i en-två timmar eftersom att jag aldrig träffat barnen förut, istället satt jag barnvakt i sex timmar, tjänade hela 500 kr. Så jävla nice! Satt och prata med julia i telefon i en timme, tryckte i mig godis samtidigt som jag kollade på toy story 3 och somnade i soffan. Väldigt lättförtjänta pengar! Gick hem själv vid halv två, småsprang hela vägen, jag som är såjävla mörkrädd var ju tvungen att gå bredvid en mörk skog nästan ända hem... 
Somnade så fort jag kom hem och vaknade vid halv tio imorse. Gjorde två lyxmackor och kollade på tre avsnitt av oth. Ska nu hoppa in i duschen för att fräscha mig lite, damma av rummet lite, äta lunch och sen försöka ta mig till stan för att träffa malin. Blir att försöka jobba upp brännan nu så att jag inte bränner mig det första jag gör i thailand. 
Går sen hem till malin och spänderar natten där. Imorgon kommer jag hem skapligt runt elva och ska då övningsköra lite med mamma. 
Skriver sen!

Barnvakt!

 
Ska snart gå iväg till några i mitt område för att sitta barnvakt för första gången. Har aldrig träffat varken familjen eller barnen så det blir spännande. Har med mig massor av saker för går sedan hem till julia och sover kvar där. Kommer inte hem emellan utan träffar sen malin på stan imorgon och sover hos henne. 
Ha en super fredagskväll, tror min blir att kolla på gladiatorerna :) 

Black N White

 
Mamma väckte mig imorse och hade fixat te, jag mådde sådär när jag vaknade men hon sa att jag behövde vila upp mig lite så jag fick vara hemma. Har läst lite i min bok så har läst till 200 sidan, här går det fort när det är spännande! Ska lite senare kolla på Johan Falk och äta lite frukost. 
Annars ser dagen ut som att jag skulle behöva städa lite på rummet, vid halv sju ska jag sitta barnvakt och till kvällen ska jag träffa Julia. 

Helgens planer!

 
Den här kvällen blev inte som jag tänkte mig, lite för mycket tårar och lite för mycket deeptalk än vad jag egentligen hade orkat, men nu blev det som det blev. Så ska skära upp lite melon och koka te för att sedan läsa min bok som jag redan kommit in i efter 60 sidor. Vi får se om jag orkar gå till praktiken imorgon, är inte så taggad på att ställa mig och försöka vara så positiv och glad som möjligt när jag egentligen är tvärtemot. Menmen, det får vi se imorgon bitti. Morgondagen ser ut som att jag ska sitta barnvakt hos en ny familj i mitt område på kvällskvisten. Blir säkert runt sju till nio och efter det ska jag träffa min saknade bästavän julia som jag inte träffat på ett par månader, helt sjukt! 
På lördag ska jag försöka ta mig till stan för att träna och sedan möta upp fina Malin för lite solning på videobutiken. Följer med henne hem och sover sedan kvar där. 
På söndag ska jag nog träffa Rickard och så får vi se vad vi hittar på. 
Men nu somsagt så blir det att ställa sig i köket och fixa lite frukt. P u s s !

Feber

 
Hej på er!
 Vaknade mitt i natten av att jag hade feber, hade två täcken och en filt på mig när jag äntligen somnade om. När jag vaknade halv sju imorse kände jag fortfarande att febern var kvar så jag ringde min praktik och valde att stanna hemma en dag till. Somnade om och vaknade vid elva av att jag var kallsvettig och matt i kroppen. Laddade ner en Johan falk film och la mig med ben & jerry´s och kollade. Helt plötsligt ringer det på dörren och där står min pojkvän helt klädd i svart. Han hade sprungit ända hit så det blev en riktig överraskning! Myste lite med honom tills han gick en pw hem. Har sedan dess fått i mig lite soppa och en macka, skrivit klart de två första veckorna från praktiken på engelska och nu ska jag börja göra svenskan. 
Ska skippa dansen idag eftersom att jag inte har någon ork i kroppen. Blir istället att ligga och läsa en massa ikväll och kanske en till johan falk film. 

Mår inte 100

 
Idag vaknade jag vid sju och valde att stanna hemma idag. Ringde praktiken och låg sedan och läste i två timmar. Har sedan dess bara kollat runt på internet. Ska kolla lite på det nya avsnittet av pretty little liars och sedan plugga. Mår inte så bra så det blir te drickande och glassätande idag. 

Ben & Jerry´s - Blondie Brownie

 
Denna goding fick jag med mig hem igår från affären. Det är en nyhet och har nu blivit en favorit. Innehåller både vanilj och chokladglass. Det är både mörka och ljusa browniebitar i samt mycket karamellsås som en klump i mitten. Jag tror att ni som gillar half baked kommer att gilla denna glass, värd att testa! 

Plugg tisdag

 
Idag hade jag min sjunde dag av 20 på city gross bageri. Mådde inte så bra under mitten av dagen men höll mig kvar. Idag har jag bakat allt från semlor till kokostoppar, har varit så duktig och inte smakat på någonting alls, istället kom mamma och hämtade mig och så handlade vi en ben & jerry´s till ikväll. Har fixat en johan falk film och ska bara krypa ner och käka upp den ikväll. Men tills dess står lite plugg på schemat, hur mycket jag än hatar det så MÅSTE jag börja! 


ONLY 24 DAYS LEFT!

 
 
Så jävla underbart, blev helt galen när Malin skickade till mig att det bara var 24 dagar kvar tills vi drar, vi kan nästan säga att vi åker om tre veckor, hur underbart låter inte det???!!! 
Kommer bli helt amazing att få komma till sommaren där det just nu är 34 grader i havet och 37 grader i skuggan på dagarna, enligt min morfar som bor där. Åhhhh, dagarna går så fort!! :D

Övningskört!

 
Hej mina fina. I fredags hade jag riktigt kul på praktiken, alla tjejerna var där så vi jobbade på och skrattade en hel del! Fick skjuts av hannah till friskis där jag mötte upp pojkvännen för lite träning. Blev mycket armar och mage. Vi tog bussen hem hit, åt middag och somnade sedan alldeles för tidigt för en fredagkväll. Var helt slut efter veckan och träningen. 
I Lördags vaknade vi runt tio, jag överraskade honom med lite scones till frulle med te. Sedan fick vi skjuts till gymmet, vi körde armar, rygg och mage. Mamma hämtade oss och åkte hem ett tag tills pappa skjutsade oss till affären och vi inhandlade mat och frukt till kvällen. Mina föräldrar åkte iväg till våra kompisar på middag men eftersom att vi aldrig är ensamma hemma så valde vi att stanna hemma. Rickard lagade god mat till mig med fläskfilé, ris och god sås. Jag lagade efterrätten som var fruktsallad med vitchoklad och riven mandelmassa som jag la över frukten och körde sedan in i ugnen, glass till det. det blev en jättemysig middag med tändaljus och lite deeptalk i några timmar. Duschade och somnade sedan till en film, väldigt bra lördag! 
Idag vaknade vi vid nio, kollade på vasaloppet och VM. Han åkte runt fyra, då satte jag och mamma på oss kläder och åkte till statoil för att köpa övningskörs skylten. Åkte sedan till skolansparkering och körde runt och runt där. Första gången och det gick riktigt bra! La in att blinka, parkera och titta mig omkring under min första körning, känns riktigt bra! 
Nu sitter jag i sängen efter att precis kommit hem, körde i hela två timmar. Sitter med en balja te bredvid mig och ska snart lägga i olja i håret och sedan hoppa in i bastun tillsammans med mamma och pappa. Blir att kolla på Johan Falk ikväll tillsammans med choklad! 
Ha det super, blev lite mycket text...!