#262 Snart är jag där!

 
 
Idag var sista dagen på det praktiska provet i bageri. Gick helt okej, fick ut allt i tid men tror inte att jag fick så bra betyg som jag hade velat, var väldigt ont om tid och det där fina jag hade velat gjort hann jag inte göra. 
Var iallafall på sjukhuset och på NUM, båda gick bra, när mamma hämtade upp mig hade hon varit och bokat två körlektioner till mig så nästa vecka har jag tre stycken körlektioner med tre olika lärare. Känns bra, nu jävlar kör vi! 
 
Det ska bli riktigt skönt med fredag imorgon, behöver få sova ut och bara ta det lungt. Ska kanske ut på krogen imorgon med vänner och pojkvän, på lördag ska jag förmodligen sitta barnvakt och på söndag blir det en jävla massa bakande inför min födelsedag. 
Nu ska jag plugga lite och sen kommer rickard hit och myser med mig. Puss

#261 Ny hårfärg - röd igen!

 

#260 Bageriprov!

 
 
Hej på er! 
Idag har vi haft bageriprov i skolan, satt inte ner på hela dagen, åt inget och drack nästan inget. Då kan ni förstå hur jag mådde när jag kom hem! Åt lite och somnade sen, vaknade nyss och ska snart duscha lite, äta middag och tagga inför morgondagens slutförande i provet. Ska hinna göra fyra olika fyllningar till wienderbröden, baka av mina två bröd, göra en princesstårta och marsipandjur på fyra timmar..... 
 
Hoppas det är bra med er, thailand närmar sig nu, endast 13 dagar kvar!!! :)

#259 Nu jävlar ska jag ha körkort!

 
 
 
Gårdagen var stressig då jag jobbade på city gross istället för Em, härligt att tjäna lite extra pengar såhär innan resan men det var lite tufft att komma tillbaka. Dog i soffan direkt när jag kom hem.
Idag var jag ledig, vid halv tolv hade jag tandläkartid då de gjorde en bettskena som jag ska sova med, kommer bli skönt att slippa huvudvärken och tröttheten! 
Drog till albertsons och bokade körlektioner, har en imorgon, övermorgon och nästnästa måndag. Skaffat internetfrågorna har jag också gjort, gjorde tre test sen var jag död i huvudet. De gick väll helt okej, blev underkänd på alla men låg runt 50 rätt på alla tre. Så plugga ska jag allt göra nu! 
Så imorgon ska jag köra runt tio, på kvällen ska jag förmodligen sitta barnvakt och sen sover jag hos pojkvännen. 
Nu väntar jag in honom, blir mat och fotboll ikväll, tagga!

#258 Kroatien del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#257 Club Yolo

 
 
 
Bilderna är från club yolo i lördags. Hade skitkul med fina vännerna, förfestade hos jerry, drog sen till yolo och vid två käka vi lite mat innan jag och rickard cyklade hem. 
 
Idag var min sista praktikdag på fejs, endast två dagar kvar hos mats och sen har jag mitt "höstlov", ska jobba 5 av 7 dagar så blir inte mycket till lov. 

#256 Studentfesten

 
Jag vet att jag är ur kass på att blogga! Men har inte så mycket att skriva nu när jag är på praktik. 
Den här veckan har iallafall varit jobbig. Jag har gått upp tidigt, varit jävligt bakis på praktiken och haft lite bråk hit och dit. Allt har löst sig nu, studentfesten var så jävla rolig och ikväll ska jag förmodligen ut igen. 
 
En vecka kvar på praktiken, en vecka lov då jag ska jobba, två veckor i skolan då jag fyller 19 och endast en månad kvar till vi drar till thailand! Så jävla underbart!