#255 Halloween

 
 
 
Denna halloween har spänderats på mats konditori, gjort allt från passionsmousse till att spreja marsipangrisar i olika färger. Vid fyra slutade jag och mötte upp mamma på stan, shoppade lite och åkte sen hem för att äta thaisoppa. Snart kommer pojkvännen hit, då blir det mys. 
puss
 

#254 New Shoes!

 
 
Jag älskar mina nya skor!!!

#253 Vackra Kroatien del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#252 PLL VS Ravenswood

 
 
 
Har ni sett det nya avsnittet av pretty little liars? Jag såg det igår och det var så sjukt jävla spännande, speciellt nu när Alison är tillbaka, så bra! 
Såg sen att den nya serien Ravenswood hade kommit ut och den var minst lika spännande. Sjukt bra och de hade fått ihop serien så bra med pretty little liars. 
Har ni missat det här så kolla senaste avsnittet av PLL och sen Ravenswood, då förstår man mer av början!
Det här kommer lätt bli en av mina nya favoritserier!!!!

#251 Bra praktik!

 
 
Efter tre dagar på frejs bageri med endast fyra timmar jobb har jag haft det jävligt soft. Idag istället började jag på mats konditori, kan stolt säga att jag lärt mig mer av den killen än vad jag gjort i min bageriklass på ett och etthalvt år. Såjävla bra praktik, rolig kille och roliga bakverk. Jobbade i åtta timmar och tiden bara flög iväg! 
Är nu väldigt trött och ska sova någon timme.

#250 Praktik

 
 
 
Vaknade upp tidigt imorse i min älsklings armar, det bästa sättet att vakna upp på! 
Vid kvart i sju drog jag mig till frejs bageri, gick hur bra som helst första dagen, slutade kvart i elva och var hemma elva. Känns underbart att bara jobba i fyra timmar! 
Har bara kollat på tv, ätit naturgodis och degat sen jag kom hem, ska senare äta tacos och städa lite. 
 
Hoppas att ni alla har haft en bra dag hitills, kram!

#249 Kroatien

 
 
 
 
Hejhej! Vill bara säga att jag har haft det jättemysigt de senaste dagarna när vi var iväg för att fira min fin mamma. Bilder kommer att komma upp lite då och då men just nu har jag inte speciellt mycket att skriva. 
Hoppas att det är bra med er!

#248 Äntligen Fredag

 
Nu är det äntligen fredag! Det firas med att sluta en hel timme tidigare från skolan, är hemma och precis kollat på dessert mästarna och ska senare åka hem till pojkvännen. Ikväll blir det troligen fest då två av mina vänner ska ha lokalfest för de har fyllt hela 18 år. 
Har migrän just nu så ska ta mig en tablett, försöka sova en timme och sen göra mig iordning. 

#247 tårtbak


Hej! Den här veckan har vi gjort tårtor i skolan. En av dom var tårtan ovan. 
Hela dagen har varit jobbig och tråkig då alla i klassen varit på något konstigt humör, dryga och buttra helt enkelt, skit tråkigt! Efter skolan åkte jag till min praktikplats och presenterade mig, så jäkla skön kille! Kommer trivas där, fick ett väldigt bra intryck. 

Nu är jag hemma och har precis duschat för ska åka hem till min pojkvän och spendera natten där. 
Kommer inte blogga något mer, hoppas ni får en bra onsdag allesammans! Kram


#246 Mellis

 
Åt thaimat till lunch, bäddade rent i sängen, städade rummet och kollade på "the lucky one". Gick upp och gjorde lite mellis och nu sitter jag här framför datorn och måste ta tag i min bageriuppgift. Är två veckor sen men har inte haft någon ork att göra den. 
Har fått en riktig höstångest, saknar värmen, sommarkläderna och att kunna gå ut och sola någon timme. Så har ingen ork till någonting. Känner ingen inspiration just nu. 

#245 Hemmadag

 
 
Vaknade mitt i natten av en hems mensverk, rickard försökte ta hand om mig men det var helt omöjligt att somna om. När jag vaknade imorse hade jag fortfarande verk och var helt täppt i näsan och en verkande hals. Valde att stanna hemma idag. 
Har precis ätit lite frukost, ligger nu i sängen och lyssnar på lite musik. Hade tänkt att städa rummet, plugga och städa garderoben idag. Till kvällen får vi se hur jag mår om jag åker hem till rickard och sover där. 

#244 Stockholms shopping!

 
 
 
 
Det här plus en läppsalva och en halsduk inhandlade jag mig under min och mammas shoppingdag i stockholm. Pälsvästen är äkta kaninpäls och jag skiter i vad andra tycker och tänker om det, fick en kommentar igår från en dryg bitchig tjej, men den är så otroligt fin så jag skiter i det! 
Den är iallafall köpt på Salt, toppen är köpt på D.M. Retro. 

#243 lunch



Godaste lunchen på länge!! 

#242 Cozy Clothes


#241 påväg till huvudstaden!





#240 Shopping i skärholmen

 
 
 
 
 
 
 
Hade lite problem att ta bilderna då det var så mörkt i rummet och såg inte om det blev fokus eller inte. 
Men hoppas att det duger iallafall!

#239 Chokladfestivalen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte tidigt imorse runt nio till stockholm med hela klassen. Jossan körde och jag, malin, rebecka och sanna åke med. Blev ett jävla dunka dunka, taggande, sjungande, skrattande och skrikande i bilen. Roligaste bilresan på länge! Kom in i parkeringshuset där dryga stockholmare tittade konstigt på oss när vi kom in med nervevade rutor och musiken på högsta volym, roligt var det iallafall. 
Chokladfestivalen var riktigt bra, mycket fina bakverk och goda choklader som de bjöd på. Träffade även Lejla och min praktikhandledare för vårens praktik på chokladfabriken. 
Käkade mat och gick runt på hem och villa mässan som var lite långtråkig. 
 
Vid halv fyra drog vi oss till bilarna och vi i vår bil drog till skärholmen och gick runt i butikerna där, hittade lite kläder som kommer upp snart på bloggen. 
Vid åtta var vi hemma i nyköping igen och nu sitter jag och lyssnar på skön musik och bara njuter av att det äntligen är fredag. 

#238 Motljusbilder

 
 
 

#237 Mellanmål

 
 
Startade dagen med en stor frukost på sängen till mig och min fina pojkvän. 
Cyklade iväg och mötte upp malin och vidare till skolan. Det var mycket skratt så dagen gick fort. Cyklade hem och gjorde ett gott mellanmål. Nu ska jag plugga lite för att ha en pluggfri helg.
Skönt med fredag imorgon! 

#236

 
 

#235 Oktober

 
Åkte direkt hem till pojkvännen igår, badade, lagade middag, kollade på film och somnade i skaplig tid. Uppdaterade inget då jag inte hade tillgång till dator och inga nya bilder på mobilen. 
 
Idag har vi bakat en massa surdegsbröd m.m. Dagen var rätt seg, alla var trötta och början till sjuka. Kom hem lite över tre och har sedan dess suttit ute med mamma i solen. 
Nu har vi gått in i oktober månad, det firar vi med att det var 4 minusgrader imorse när jag åkte till skolan, blir nu att börja cykla! 
Det positiva är att kroatien resan närmar sig, vi åker till thailand om två månader och jag fyller snart 19 år. Yeeeeey!