Trött och sliten!

 
Tog en liten snabb bild på hur jag ser ut just nu. Är trött och sliten! 
praktiken idag gick bra men det var fullt ös, jag drog sen till gymmet, körde kondition och mage med hannah, åkte sen vidare till albertsons för att ha en körlektion. Den gick dåligt så jag vill inte prata om det. 
Nu har jag ätit middag, duschat och sitter med myskläder och väntar in min pojkvän som jag inte träffat på över en vecka. 
 
Ikväll blir det bara mys och sova tidigt, imorgon väntar en heldag med jobb och beppe, tagga!

Har fått en bil!

 
 
Den här sjukt snygga bilen blev idag min! Nu ska den in på verkstan då de ska byta lite saker så den är tipp topp när den kommer hem till mig. Den borde vara klar någongång nästa vecka, då får ni se massor av bilder på min älskling! Tack snälla snälla Pappa!!!

Skrattanfall mitt i natten!

 
 
Igår kom min efterlängtade vän Julia hit som jag inte träffat på rätt länge nu. Det var supermysigt! Vi kollade på gamla bilder och skratta åt hur fula vi var, käkade mat, åt godsaker och somnade sedan efter mycket tjejsnack. 
Vaknade sen mitt i natten och då lite halvsovande tittade jag bort mot julias håll, där hon låt och sov. Jag fick då för mig att det var min lilla hund som låg där, så mitt i allt började jag pussa på hennes huvud, hahaha. När jag förstod vad jag höll på med började jag asgarva, helt ensam, mitt i natten. 
Imorse när julia vaknade frågade hon mig om jag fick ett skrattanfall mitt i natten eller om hon drömt det. Hahaha dog lite när jag berättade om vad som hänt. Men kände endel lättnad när jag upptäckte att hon sov när det hände. 
 
Haha skämt och sido. Julia gick hem runt elva, jag la mig då ute i solen och läste ut min teoribok. Vid tre kom Anders och så åkte vi ut och övningskörde. Körde runt på vägar jag aldrig åkt på förut, fick köra vänstersvängar på 90 väg och påvägen hem fick jag köra motorväg för första gången. Allt gick superbra så snart känner jag faktiskt att körkortet borde vara nära! 
När jag kom hem satt jag ute och prata med mamma ett tag men var tvungen att gå in och lägga mig då jag mår riktigt dåligt av att vara ute. Halsen värkte, näsan teppt, hostar och kliar i ögonen, ett typiskt täcken för pollen. 
 
Nu ska jag göra ett datatest på internet och sen lägga mig och kolla på prison break. Vi får se om jag stannar hemma imorgon eller om jag åker till praktiken. Varuintagen på Ica Maxi ligger precis vid bageriet som ständigt står öppna, så det är riktigt jobbigt för mig att vara där nu under den här tiden. 
 
Hoppas ni andra mår bra och har haft en bra och skön helg! 

lördagen den 26 april

 
En jobbdag på city gross och fan vad jag har saknat det! Jag kan va mig själv med mina kollegor, skratta, skoja och bara fjantarunt lite sådär. Kommer bli så kul att få jobba där i sommar igen. 
Kom hem och satte mig ute i solen ett tag men var tvungen att gå in då jag mår riktigt dåligt av all dessa pollen. 
 
Nu sitter jag i sängen, mummsar lite på mitt påskägg och väntar in julia som snart kommer hit. Vi ska ha myskväll, äta gott och kolla på film. 
Vad ska ni göra ikväll?

Förhoppningsvis min nya bil!

 
 
 
Idag var jag på praktiken efter att ha varit hemma och kurerat mig i två dagar, mådde dåligt men blev bättre framåt eftermiddan. När jag kom hem drog jag och mamma och gjorde några ärenden, jag fick också titta på förhoppningsvis min bil. Den är reserverad till mig så på måndag ska vi hela familjen åka ut och provköra den för att sedan ta ställning till om vi ska köpa den eller inte. Men det ser väldigt lovande ut, så på måndag kanske jag är bilägare för första gången i mitt liv! Den är så sjukt fin! Det finns ingen rost, inte en buckla, den ser sprillans ny ut och det är en så sjukt fräck modell. Den har allt, stort utrymme och nästan allt vad en ny bil har. Åhh jag är så kär i den! 
 
Menmen, nu ska jag plugga teori och sedan sova tidigt. Imorgon ska jag upp och jobba på city gross, saknar det! Ha det bra allesammans!

Håller tummarna!

 
Även fast jag mått dåligt så har dagen varit superbra! 
Mamma kom hem med en bil som jag fick provköra, hon och pappa testade sedan en annan på en bilaffär så förhoppningsvis blir en av dom min, svaret får vi förmodligen imorgon! 
Biljetterna till Dubai och thailand är nu bokade, den 6 december åker vi och kommer hem den 17 januari. 
Nu blir det att jobba och tjäna pengar så jag har råd med allt. 
Pluggat körkort har jag också gjort, läste några sidor i boken och gjorde 3 tester på internet, ska göra en sista nu innan jag går och lägger mig. 
 
Imorgon får vi se hur jag gör, jag mår inte helt hundra ännu så stannar kanske hemma och vilar upp mig. Då blir det plugg, kolla på bil och ha körlektion. 
 
Sov gott allesammans! Jag kommer sova oroligt inatt...

Min Studentmössa

 
 
 
Den är nu äntligen här! 
Blev dock inte så nöjd med den, tycker metallkrokanen inte är så snygg och jag hade velat ha en rosa pärla i mitten, tror jag glömde bort det när jag beställde den. Den sitter jättebra på huvudet men fan vad hög den är! Hahaha så jävla fult! 
Som ni ser så var jag lite snål och skrev in allt på en och samma rad, vilken klass jag gått i, mitt namn och vilket år jag går ut. Tycker att allt ska vara med på en studentmössa och det hade blivit så dyrt att skriva där bak. Förstår inte dom som beställer och väljer att betala över 1000 kr, så ovärt! Min kostade 880 kronor och hade en rabattkod på 10 %, så ca 800 kronor kostade min studentmössa, lite för mycket enligt mig, haha så snygga är dom inte!
Menmen, nu är den här och nu är fanemig studenten nära!

Tulpaner

 
 
Godmorgon! Igår efter att jag bloggat la jag mig ute i solen och faktiskt somnade. Vaknade lite senare och mådde jättedåligt. Hade huvudvärk, mådde illa och var helt borta. Så gick in och la mig i sängen ett tag, trodde det skulle försvinna då jag brukar må så när jag somnat i solen men det gjorde det inte. Sov oroligt inatt, hade feber och vaknade med migrän, så det var bara att stanna hemma idag. 
 
Vaknade vid elva och sen dess har jag druckit kaffe, fått i mig två mackor och bara kollat på andras bloggar. Förhoppningsvis kommer mina tröjor som jag beställt idag, har väntat och väntat då det bara skulle ta 1-3 dagar, men nu har det varit påsk, röda dagar och sånt så paketet har inte kommit till ica ännu. 
 
Så det blev ingen träning igår, kommer inte bli någon träning idag men förhoppningsvis är jag pigg och kry till morgondagen då jag har ett pass inbokat och körlektion därefter. 
Hoppas ni andra mår bra och inte känner av pollen så som jag gör. Kram

Fun Cruises

 
 
 
Såg att bilderna kommit upp från studentkryssningen och de här tre kom jag med på. Haha, kul var det! 
 
Iallafall, igår vad jag duktig, solade nästan hela dagen och samtidigt läste jag lite mer än 100 sidor i min körkortsbok. Drog sen ut med mamma och övningskörde runt i stan, gick riktigt bra och jag känner att allt börjar flyta på, känner mig inte så ovan längre. Kom hem, städade rummet och mitt badrumm, lagade tacos och somnade sen i min pojkväns armar efter att kollat på biggest loser. 
 
Idag har jag haft praktik, jag ska nu sätta mig ute i solen ett litet tag och sen dra ut och övningsköra med mamma. Ska dra till gymmet och köra ett CX pass och sen bara gå lite på rullbandet. 
 
Vi hörs senare!

Söndags mys

 
 
 
 
 
Igår drog vi hela familjen till våra vänner på middag. Det var trevligt, god mat och vi badade i deras jacuzzi. 
Min lilla bebis gick runt med trosor då hon har mens, haha så söt!

Hummeljakt

 
 
 
Hej! 
Morgonen började bra, pojkvännen och jag tog oss en varsin kopp kaffe ute i solstolen. Har tagit lite bilder på hummlor och nu ska jag göra mig iordning för att ut och övningsköra med mamma. 
Ikväll ska vi på middag hem till våra vänner som vi lärde känna i thailand, blir god mat och bada tunna. 
 
Hoppas ni haft och har en bra påsk! Kram

Påskmiddag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad Påsk

 
 
 
 
 
Godmorgon på er allesammans! 
Min morgon började supermysigt då mamma väckte mig med en kopp kaffe, jag kom upp och fick leta efter mitt påskägg. Haha kände mig som barn igen, så mysigt! 
Hittade mitt jättestora påskägg fullt med naturgodis, fick också en trisslott och en våg till när jag ska baka. Käkade gott och nu kom Johannas föräldrar, ska sätta mig ute och sola för att sen vänta in rickard som kommer hit på påskmiddag. 
 
Hoppas ni alla får en bra påsk, jag uppdaterar lite senare! Kram

Evidence

 
Jag måste bara rekomendera er att se den här filmen! Så sjukt spännande, bra skådisar och det man minst anar händer. Den handlar om två tjejer som gör en dokumentär film och ska till Las Vegas, men på vägen dit händer det sjuka saker. 
En utav de bättre filmerna jag sett, lite läskig och man hoppar till endel!
SE DEN!

Långfredag

 
 
 
 
 
 
Världens bästa kille överraskade mig igår med tända ljus, en skål full med godis och en gullig lapp när jag kom in i hans rum. Vi tittade på en sjukt bra film (kommer upp senare), gjorde köttfärssås och pasta, han somnade sen i min famn när jag kliade honom på ryggen. En såndär perfekt kväll med min fina pojkvän! 
 
Idag softade vi, kollade på prison break och vid ett var jag hemma. Fick feber så datorn och två filtar värmde mig. Jag har precis ätit lyxmiddag, oxfilé med varma grönsaker, sparris och vitlökssmör. Så gott och nu är jag så mätt. Ska spendera kvällen i min säng tillsammans med min dator och prison break på skärmen. 

Praliner

 
 
 
 
Har stått sedan tolv imorse och gjort dessa goda praliner. Det blev en vitchoklad pralin med vitchoklad och citronfyllning och en mörkchokladpralin med mjölkchoklad och kardemumma. Så goda, dock blev dom inte sådär jättefina men det ska jag bättra till nästa gång. Jag höll också på att göra pralinskal i hjärtformar men de gick sönder hela tiden så behöver hårda formar istället för gummiformar. 
 
Nu ska jag hem till min pojkvän och sova där. Vi får se vad vi hittar på för kul, kanske lagar någon god middag och har filmkväll eller så drar vi ut och träffa lite kompisar. 
 
Ha en super bra skärtorsdag så hörs vi kanske senare. Kram

Dubai!

 
 
 
 
 
 
I helgen bokar mamma resan, allt är planerat och det är så sjukt häftigt att jag ska få fira min 20 års födelsedag i denna sjuka stad! Har tjatat i tre år på att få åka hit, vi har sett staden ovanifrån och flygplatsen, men nu blir det tre nätter på ett galet hotell och en grym födelsedag som jag aldrig kommer glömma! 

STUDENTKRYSSNING

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja var börjar man någonstans... 
Alla nyköpingsbor samlades på bt igår kvart över fyra. Det kom sex stycken stora bussar för att hämta oss och tillsammans, taggade och glada åkte vi upp till stockholm. Kom ombord på båten, sprang till taxfreen, köpte massa dricka, käkade mat och sen började vi supa. Vi skrattade, tog fula bilder som ni kanske ser, haha jag hoppas att ni andra bjuder på dom, annars får ni skriva så tar jag bort dom, vi dansade, sjöng och däckade runt halv tre. Vaknade sen vid elva och hade då sovit bort en jävla stor del av kryssningen, känns förjävligt rent ut sagt, men det var skönt att sova. 
Idag har vi chillat, druckit lite, hängt bland alla andra människor och åkt i en lite tystare buss hem än vad den var påväg upp. 
 
Jag är glad att jag följde med, det kommer vara minnen för livet, och sådär äckligt som alla andra säger att det är, jag kan inte hålla med! Jag såg inga fulla människor som låg däckade i korridorerna, inga spyor eller något så vi hade tur!

Bubbleroom

                           
 
Jag har precis beställt dessa fina toppar från bubbleroom.se. Första gången jag beställde därifrån så jag hoppas att allt går bra och att kläderna passar. 
Vill ni också shoppa de här fina topparna eller titta på deras bästsäljare så klickar ni HÄR!

Studentkryssning idag!

 
 
Godmorgon! 
Denna morgon startade genom att jag vaknade när min hund gnuggade sitt huvud på mig och började slicka mig i hela ansiktet, mysig start! Gick upp och gjorde en nyttig frukost och nu ligger jag i sängen igen med en hund på bröstet. 
Den här dagen har vi längtat efter för idag ska vi åka på studentkryssning! Ska bli svinkul och är skit taggad! Uppdateringen kommer därför att bli lite sämre då bussen upp till stockholm går kvart över fyra, vi kommer sen hem nångång imorgon på kvällen. Kameran kommer att följa med så ni kommer få se hur galet roligt vi haft det! 
 
Nu ska jag bädda rent, städa, gå ut med hunden, packa och hinna sätta mig i solen en liten stund innan jag ska göra mig iordning och sen åka till bussen. 
Hoppas ni får en jättebra dag!

Inbjudningskort - Studenten

 
 
 
 
Håller på att redigera lite bilder som jag precis var ute och tog i en vit sommarklänning och mammas studentmössa. Ska använda någon av bilderna till mina inbjudningskort till min student. Vet dock inte vilken bild jag ska ta, väljer mellan de här fyra. 
Och ja, jag är inte så bra på att ta bilder på mig själv, ljuset blev dåligt och jag i ofokus, menmen, så blir det ibland... 
 
Vilken tycker ni att jag ska ta?

Frukost tips - Nyttiga Scones

 
 
Godmorgon! Sitter i köket och knaprar på dessa super goda scones! 
Jag gjorde dom lite nyttigare än vad jag brukar annars så här har ni receptet!

Ingredienser
 
1 dl rågsikt
1 1/2 dl havregryn
25 g smör
en nypa salt
1 dl mjölk
1 tsk bakpulver
lite solrosfrön
 
Blanda ihop alla råvaror, smöret ska smulas ner och bara blandas med det andra, det ska alltså vara smörklumpar i degen. Lägg små bullar på en plåt (utan hål) med bakplåtspapper. Nagga lite på ovansidan med en gaffel och kör in sconesen i 250 grader C. Ta ut dem efter 12-15 minuter eller när de fått en bra yta. 
 
Jag har gjort misstaget en gång att använda en plåt med hål i utan bakplåtspapper, smöret smälter i ugnen och rann ner i botten, det blev då bränt och både brandalarmet och vanliga alarmet gick igång. Hehe så det blev lite kaos! 
 
Hoppas de ska smaka, de är mina favorit scones som går hur fort som hellst att göra. Jag brukar bara ha smör på men det funkar även med pålägg. 

Lyxmiddag

 
 
 
 
 
Mamma har stått halva dagen i köket och lagat antipasti som förrätt, pasta som varmrätt och jag hjälpte henne med desserten som blev en vit chokladmousse, hallontäcke ovanpå, färska hallon och lite turkiskpeppar på toppen. Jag åt inte pastan så detta blev min goda middag. 
Tog en liten trasig dessert nu när jag tänker lite på vad jag äter. 
Vad tycker ni, ser det gott ut? 

Lördag

 
 
 
Har precis gjort mig iordning för att träffa sandra. Medans jag väntar på att hon slutar jobba lyssnar jag på musik i mina jättestora hörlurar. Kvällen kommer bli lugn med filmkväll och mys hemma hos henne. 
Imorgon väntar ett dödarpass med hannah, längtar! 
 
Hoppas ni alla får en jättebra kväll!

Frukost utomhus

 
 
 
 
Hahahaha bilden..... haha
 
 
Gjorde en mysig frukost och gick ut och la oss på en varsin madrass i årets första solning. Varmt och skönt där det är lä och lite färg fick vi också. 
Senare ska jag hjälpa mamma att göra dessert och sen ska jag träffa sandra. 
 
Vad ska ni göra idag?

PåskLov

 
Hej!
Igår efter praktiken åkte jag hem, åt lite mat och drog sen till gymmet för att köra ett pass bodybalance och efter det bodypump med malin. Det gick helt okej, jobbigt som fan men känns skönt att ha börjat träna igen. Åkte hem till pojkvännen, käkade lite mat, duschade och somnade gott. 
 
Idag var praktiken rolig, tiden gick fort och jag har varit på ett strålande humör! Vid tre önskade jag dem alla glad påsk och skyndade mig för att byta om. Kom hem, gick ut med min hund, gjorde en god smoothie, bytte om och åkte iväg till gymmet för att möta upp hannah. Körde lite uppvärmning på löpbandet sen väntade ett zumba pass. Svettades och kämpade, riktigt roligt! 
Nu har jag precis duschat och väntar på att maten ska bli klar. Kvällen kommer att vara lugn i min säng tillsammans med något gott och film. 
Kram!

Hot chocolate

 
 
 
 
 
Haha hade lite problem med att hitta minneskortet till kameran så chokladen hade hunnit flyta upp till ytan, men god blev den!
Praktiken idag var lite halv tråkig, gjorde väldigt många rulltårtor och i slutet fick jag hjälpa till att stryka upp biskvier. Nu sitter jag och värmer mig med min goda choklad och ska snart plugga lite körkorts teori. 
Hade körlektion igår, gick sådär... Vi körde mycket enkelriktat där jag inte bara ska tänka på ett övergångsställe utan två, planerade placeringar och lite sånt som jag faktiskt aldrig har tänkt på. Blockeringsregeln helt enkelt. 
 
Två dagar kvar sen det efterlängtade lovet! 

Måndagen den 7 april

 
Hej!
Har inget speciellt roligt att berätta. Praktiken gick bra, somnade i soffan när jag kom hem och sen klockan sju har jag pluggat körkortsteori. Känner att jag börjar komma någon vart. 
Imorgon väntar en körlektion och sen ska jag hem till pojkvännen för att spendera natten där. 
Jag ska nu göra mig en stor kopp te och krypa ner i sängen för att kolla på lite serier jag missat. 
 
Hoppas ni alla har det bra, en vecka kvar sen lov, kämpa!
 

Söndags pizza

 
 
 
Efter att ha varit ute och övningskört med mamma i över en timme var vi värda en varsin pizza. 
Nu har jag precis duschat och rakat bena, råkade skära mig så har lite små ont på benet nu, vill aldrig sluta blöda... 
Imorgon väntar praktik, träning, övningskörning och teoriplugg. Nu ska jag sätta mig med teoriboken och göra ett par sidor så jag blir trött och kan sova gott ikväll! 
Godnatt fina vänner, vi ses imorgon!

Fitnessguru

 
 
 
 
Proteinpulver, beställ här!

Shanti

 
 
Gårdagen känndes så värd! Jag och rickard gick upp och åt en storfrukost vid elva tiden. Gick ut med shanti i skogen och när vi kom tillbaka packade vi min väska och åkte till mammas och pappas jobb för att träna. Vi tränade ett jättebra mage och benpass som var väldigt intensivt, därefter solade rickard och jag fick massage av massagestolen, sedan bytte vi och åkte hem för att duscha. Kom hem, åt jättegod lunch som mamma och pappa fixat och tog det bara lugnt ett tag. Bakade super gott knäckebröd, kollade på tv med familjen och åt glass framför en bra film som vi båda somnade till. 
 
Idag har vi bara softat, ätit frukost och nu tittar jag på tv. Ska senare baka mitt egna knäckebröd recept som jag ska sälja på mina föräldrars jobb, kanske övningsköra med mamma och plugga körkorts teori. Lite städning och söndagsångest kommer väll lite senare, men nu taggar jag inför en vecka på ica maxi och därefter en veckas påsklov. 

Grattis Josephine!

 
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagen var så himla mysig! Vi käkade på Mcewans och firade fina Josephine som tyvärr inte ville vara med på bilderna, hon tittade istället bort, haha! 
Efter middagen åkte vi hem till sandra och förfestade lite. Sen fick vi skjuts av hannah till Downie och hade turen att få gratis inträde. Det var inte sådär jätteroligt på krogen så jag och pojkvännen drog hem vid ett. Somnade sedan i varandras armar. 

FREDAG

 
Hejsan! 
Idag är det fredag, jag sitter här med sandra och har precis fixat iordning oss. Snart får vi skjuts till stan där vi ska möta upp jossan. Vi ska ut och käka och fira henne, vi blir ca 9 stycken tjejer så det blir hur kul som helst. Efter middagen blir det förfest och sen krogen. 
Hoppas ni alla andra får en super fredag! kram

New hair color

 
 
Min nya hårfärg, vad tycker ni? 

Banan och choklad smoothie

 
 
Ingredienser: 
☆ En halv banan
☆ Mjölk
☆ Yoghurt
☆ Mörk choklad
☆ Banan och choklad proteinpulver
☆ Kokos
 
Denna goda smoothie gjorde jag direkt när jag kom hem från praktiken. 
Nu väntar ett träningspass med malin och josefine, sen åker jag hem till Rickard och spenderar natten där.

Halkkörning, vofflor, fixat håret

 
 
 
Idag gick jag upp runt åtta, käkade frukost med mamma och lyssnade på hög musik medans jag gjorde mig iordning. Vid halv elva åkte jag till albertsons för att ha min halkkörning. När alla hade samlats åkte vi i en mini buss till gnesta där vi skulle halka omkring. Fick först se lite filmer och ha genomgångar, sen var det vår grupps tur. Satt med en jättesnäll tjej så tillsammans skrattade vi och skrek tillsammans i bilen, skit kul! Alla blev godkända och när klockan var tre gick bussen hem igen. 
 
Kom hem och gick ut med lilla shant, åkte sen lite ärenden med mamma, kom hem och käkade vofflor och vid halv sju började mamma fixa mitt hår. Nu är det klart och jag är jättenöjd, Bilder kommer upp imorgon! 
 
Nu ska jag sova och tagga inför praktik och träning imorgon! Puss

Victoria´s secret

 
 
 
Dessa två inhandlade jag mig på rusta idag. Mamma köpte också en , passade på nu när det stod i tidningen att de kostade 99 kronor styck! Fanns dessa två, och tre andra så skynda er dit ni också!

Världens största chokladboll!

 
 
 
Praktiken idag gick suveränt, jag och en annan praktikant skrattade lite när vi skulle göra de enorma chokladbollarna, haha de väger 1kg styck, då kan ni förstå hur stora de är! Det komiska är hur fan man äter dom, sitter man hemma en fredagkväll och skär upp den med familjen, hahah inte direkt va.. Eller det kanske man gör? 
 
Vid tre drog jag till stan, mötte upp sandra och gick runt och strosade i butiker. Hade sen körlektion vilket gick sådär, har inte kört på en månad men trodde ändå att det skulle gå bättre. Sitter nu på mitt golv hungrig och äcklig så hade tänkt att käka lite mat sen hoppa in i duschen och fräscha upp håret. Ska kolla på film och tagga upp inför halkkörningen imorgon. 

Följ mig på Instagram

 
Några av alla mina biler på instagram, följ mig! 
llinneaandersson